(bkz:
@1833878) deki bilgiler ışığında trt'nin yayınlayacağı maçtır. işin ilginç kısmı star tv'nin maçı trt verince, bir an da reklamlar girip, maç star tv'de yayınlanacak demesidir. (d smart yalan oldu bir anda başkası verince) benim tercihim
ertem şener gibi kezman'ın dedesinin tornacı olduğundan bahsedecek bir adamı dinlemek yerine, trt olacaktır, aynı zamanda sevmiyorum kardeşim bu üç kağıtçı kartel medyayı.
fenerbahçe'ye gelecek olursak, gönül ister ki turu geçsin. ancak arjantin'den, ingiltere'ye 9 lig izlerim her sene, henüz dünyada fenerbahçe tarzı bir futbol oynayan takım göremedim. ha tek forvet oynarsın anlarım da, tek forvet oynayan takımların hiç birinde, hayatında tek forvet oynanamamış bir topçu, tek başına tüm defans ile mücadale etmiyor. bunun yerine gelişmiş liglerin takımları 30 metre de - hatta daha bile az - futbol oynayarak, bu tev forveti sağ-sol kanat artı orta saha ile destekliyorlar, oldu mu sana en azından 5 forvet. tabi bunu yapmak için iti gibi koşmak, mücadele etmek lazım. aurelio sakat denilip oynatılmayacak, tümer sol açık niyetine oynatılıp ortada oynayacak, deniz desen bir şey demiyorum, sağ açık
deivid de souza, ileri uç
mateja kezman, maestro da ruhsuz
alex de souza. hani deseler, deivid'dir, deniz'dir, edu'dur, kezman'dır, futbolu bilmeyen veya unutanları yollayacağız, zico'yu kovup bir
teknik direktörgetireceğiz, vallahi turu geçmesin fenerbahçe derim, ancak bunlar olmayacağına göre inşallah geçer.