belki ilginizi çeker
  1. · 27 temmuz 2006 whitesnake istanbul konseri
gündem
  1. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  2. · yetenek sizsiniz türkiye
  3. · colin kazım richards
  4. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  5. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  6. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  7. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  8. · kevin bacon number
  9. · lmao

28 temmuz 2006 whitesnake istanbul konseri  

1. kaybedenler kulübünde sıkça kullanılan, kelimelerle anlatılamayacak durumlar için söylenen, kullanıldığı yerde iltifat anlamı katan cümlenin tam olarak yerini bulduğu, rock konseri gibi konserdir kendisi. ayrıca david coverdale'in konser sonunda soldier of fortune'ı patlatması da olayı ayrı bi boyuta sürüklemiştir.. coşum coşum coşmamıza neden olmuştur.

kıçın yansın whitesnake!!!
    (gudu bet, 29.07.2006 01:18 ~ 07.03.2007 14:42)
  2. konser mekanıyla,* performansıyla, muhteşem sololarıyla, ses sistemiyle, seyirci profiliyle, yani herşeyiyle kusursuz ve doyurucu bir rock konseri olmuştur. onlara "eski toprak" yerine "eski taş !" demek daha doğrudur.
    (frock, 29.07.2006 10:40)
  3. senelerdir bekleyip kavuşamadığım,canlı olarak belki de en çok izlemek istediğim canlıyı bana getiren konserdir.coverdale yeryüzündeki en karizmatik frontman olduğunu bu sefer canlı olarak gösterdi bizlere.düşünün california jam deki gençlik zamanlarından itibaren, bir müzisyenin tüm kayıtlarını dinliyorsunuz,izliyorsunuz ve en önemlisi çok büyük bir hayranısınız ve bu müzisyen sizin ayağınıza kadar geliyor.anlatmaya kelimeler yetmeyecek bir heyecandı herşeyden öte..bir ilk oldu ve bir rock konseri zamanında başladı.herkes şaşırmıştı..yavaş yavaş heyecanlanan ve coverdale e kavuşmaya en az 45-50 dk.olduğunu düşünen ben bu müthiş adamı bir anda karşımda görmemle hayretlere düştüm.burn le başladılar yakmaya.bunu zaten biliyordu çoğu kişi.burn le başlayıp stormbringer a geçip tekrar burn e döneceklerdi.ve sıralamaya başladılar birbirinden güzel parçaları.dört dörtlük bu kadroda sadece glenn hughes ı görmek isterdim bass ta.burn onsuz olmuyor tekrar anladım.setlist te değişiklikler vardı diğer konserlere göre.en azından benim beklediğim sırayla çalmadılar.tommy baget düşürdü,tim yanlış girdi,doug tel kopardı,seyirci şarkıya yanlış eşlik etti ama kesinlikle çok çok özel bir geceydi.david yine bayanların gözdesiydi(sade bayanların da değil gerçi istesin vereyim).adam artık 60 ına yaklaştı ve hala dipdiri,hala çok yakışıklı.en önemlisi de bu yaşa kadar sesini geliştiren en önemli vokalist.eşşek gibi ses var hala mübarekte.kolay mı bu yaşta burn,still of the night,crying in the rain söylemek.ve veda zamanı gelmişti..still of the night la noktayı koyarlardı genelde..sahnede sadece coverdale vardı ve son bir umutla dinlemek için herşeyimi verebileceğim parça olan soldier of fortune diye bağırdım..kimileri de looking for love,judgement day diye...ve finalde ilahi vokalini bir kez daha sundu bizlere coverdale.enstrümansız, en duru haliyle söyledi soldier of fortune u.biz de istemeye istemeye ayrıldık konser alanından.büyük bir hatıraya sahip olarak...
    not:reb ve doug soloları eşit paylaştılar bu konserde,ellerine sağlık.
    not 2:coverdale gibiler 90 yaşına gelmedikçe bize hatun yok.
    (floydzede, 29.07.2006 18:54 ~ 31.07.2006 23:54)
  4. david coverdale'in grup üyelerini tek tek seksi olarak tanıttığı konserdir. ulan kaç yaşında adamsınız biraz göbek yapın deriniz sarksın yok ama baklava kastır bizim tribimiz edasındaydı abiler. unutulmaz ve bütün gece sırıtarak geçirmeme sebep bir konser olmasının yanında kısa sürdü sanki, sanki 70 liralık değil de 55-60 liralık çaldılar*
    (alçaköfte, 29.07.2006 19:22)
  5. david babayı yakından görme ve dinleme şerefine nail olduğumuz konserdir . ilerlemiş yaşına ramen hala çok yakışıklı bir adam . sesi muazzam . tüm bu saydığım şeyler grubun müzikalitesi ve harika sahne performansıyla birleştiğinde ortaya 28 temmuz akşamı yaşadığımız olağan üstü gece çıkmıştır . katılmıyanlar emin olsunlarki çok şey kaçırdılar .
    (papaz666, 15.09.2009 16:13)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil