senelerdir bekleyip kavuşamadığım,canlı olarak belki de en çok izlemek istediğim canlıyı bana getiren konserdir.coverdale yeryüzündeki en karizmatik frontman olduğunu bu sefer canlı olarak gösterdi bizlere.düşünün
california jam deki gençlik zamanlarından itibaren, bir müzisyenin tüm kayıtlarını dinliyorsunuz,izliyorsunuz ve en önemlisi çok büyük bir hayranısınız ve bu müzisyen sizin ayağınıza kadar geliyor.anlatmaya kelimeler yetmeyecek bir heyecandı herşeyden öte..bir ilk oldu ve bir rock konseri zamanında başladı.herkes şaşırmıştı..yavaş yavaş heyecanlanan ve coverdale e kavuşmaya en az 45-50 dk.olduğunu düşünen ben bu müthiş adamı bir anda karşımda görmemle hayretlere düştüm.
burn le başladılar yakmaya.bunu zaten biliyordu çoğu kişi.
burn le başlayıp
stormbringer a geçip tekrar burn e döneceklerdi.ve sıralamaya başladılar birbirinden güzel parçaları.dört dörtlük bu kadroda sadece
glenn hughes ı görmek isterdim bass ta.burn onsuz olmuyor tekrar anladım.setlist te değişiklikler vardı diğer konserlere göre.en azından benim beklediğim sırayla çalmadılar.tommy baget düşürdü,tim yanlış girdi,doug tel kopardı,seyirci şarkıya yanlış eşlik etti ama kesinlikle çok çok özel bir geceydi.david yine bayanların gözdesiydi(sade bayanların da değil gerçi istesin vereyim).adam artık 60 ına yaklaştı ve hala dipdiri,hala çok yakışıklı.en önemlisi de bu yaşa kadar sesini geliştiren en önemli vokalist.eşşek gibi ses var hala mübarekte.kolay mı bu yaşta burn,
still of the night,
crying in the rain söylemek.ve veda zamanı gelmişti..still of the night la noktayı koyarlardı genelde..sahnede sadece coverdale vardı ve son bir umutla dinlemek için herşeyimi verebileceğim parça olan soldier of fortune diye bağırdım..kimileri de looking for love,judgement day diye...ve finalde ilahi vokalini bir kez daha sundu bizlere coverdale.enstrümansız, en duru haliyle söyledi
soldier of fortune u.biz de istemeye istemeye ayrıldık konser alanından.büyük bir hatıraya sahip olarak...
not:reb ve doug soloları eşit paylaştılar bu konserde,ellerine sağlık.
not 2:coverdale gibiler 90 yaşına gelmedikçe bize hatun yok.