saat 19.00'da denizli atatürk stadyumunda oynanacak maçtır. galatasaray 6 eksikle denizliye gitmiştir. son haftalardaki düşüşü ve beceriksizliğini aşabilecekmi merakla bekliyoruz.
kalli efendinin bir revizyon daha yapmasını beklediğim maçtır. oynat artık karan yerine
serkan çalık'ı diyorum başka da bir şey demiyorum.
sopcast'teki hangi kanalın vereceğini merak ettiğim maçtır.
(bkz:
soru sormanın dayanılmaz hafifliği)
galatasaray as kadrosunun yarısının oynayacağı maçtır. hatta formsuzluktan mütevelli feldkamp bile yedek soyundurulabilinir.
ümit karanın dünyanın en komik gol atamama durumlarına ilk sıralardan girecek atamayışlarına sahip maçtır.
ümit karan'ın boş kaleye (evet evet bildiğin boş kale yedi küsür metre) golü atamadığı maç. maç da galatasaray'ın bu sene oynadığı tüm deplasmanlar gibi yavan ve zevksiz. hiç kazanılacak bir maç gibi durmuyor. ayrıca yamulmuyorsam
ismail bouzid ön libero,
hasan şaş da sağ bek oynuyor.
edit: yamulmuşum. bouzid, yusuf ile adam adama oynuyor. bunca yıllık galatasaray taraftarıyım, ilk defa ligde derbiler hariç adam adama savunma yaptığımızı gördüm. kalli aradaki 15 senede futboldan bayağı uzak kalmış anlaşılan. bir de lincoln'e adam adama savunma yapıyolar diye kızıyoruz.
(deget, 28.10.2007 19:25 ~ 19:37)
dk. 35 ve nonda ile 1-0 asist hasan şaş
hasan şaş'ın sağ bek'te cafu'nun en iyi zamanlarına taş çıkardığı maç.
(bkz:
taş çıkarmak)
hasan şaş'ın sağ bek'te fevkalade oynadığı karşılaşma. bu sezon bir kez daha böyle güzel oynamıştı 2002'den
* beri geçen boş 5 seneye nazire yaparcasına. ayrıca keşke
ümit karan çıksa da
serkan çalık girse, güzel olsa.
arda turan denizlispor sağ kanadını otobana çevirirken ,
ümit karan genç futbolculara ders niteliğinde bir maç çıkarmaktadır..
bouzid'in rakibine doğru kontrolsüz sıçraması üzerine kazanılan penaltı sonucu denizlispor'un skoru 1-1 e getirdiği maç..
90. dakikada
ümit karan ın yere düşürülmesiyle galatasarayın penaltı kazandığı maç.
shabani nonda attı 2-1..
bizim çılgın spikerin gol yorumu: nonda penaltı atmadı , kaleye ateş etti...
sanırım çılgın lafı yetersiz kaldı: topun peşinden koşan
kıllı adamlar olduğu sürece birlikte olmaya devam edeceğiz , iyi günler...
2-1 sona ermiştir..
maçtaki 2 penaltı da birbirine çok benzeyen hareketlerden doğmuştur.
3+2+3 puanlık maçtır.
kalli'nin fantastik denemelerine devam edip hasan'ı sağ bek oğnattığı,
arda ve bouzid'e size bir mevki yok kafanıza göre takılın dediği,
ümit'in gol yapması için mutlaka çok zor pozisyonda olmasının gerektiği teorisini ispatladığı,
kalecinin her zaman ki gibi güven vermediği,
ama bonus olarak servet'in hata yapmadan oynadığı,
denizli'nin özellikle ikinci yarı futbol oynamak için sahaya çıktığını unuttuğu,
toplamda cimbomun çok pozisyonunun olduğu ve kaleye bol bol şut çektiği bir maçtır.
galatasarayımızın son dakika golüyle 3 puanı kaptığı ve 1 haftalık sivasspor liderliğine son verdiği maçtır.
servet bi kornerden gelen topta çok klas bi topuk hareketi yaptı ben de şaşırdım noluyoruz lan diye. meğer öncesinde başkası başkasına faul yapmış. faul olmasa yapamazdı zaten. evet..
galatasaray'ın pozisyon vermediği bir maç daha,bordeaux maçında da rakibin net pozisyonu yoktu,galatasaray'ın en büyük sıkıntısı ümit karan'ın formsuzluğu ve ayhan'ın olmaması.
bouzid'in "son kez" bu takımda yeri olmadığını ispatlayan maç olmuştur.tam bir acemi , ne yaptığını bilmez bir şekilde dolandı durdu sahada.ona tahammül edene ise ben artık yorum yapma gereği bile hissetmiyorum.
mehmet topal galatasaray'ın en iyisiydi.sanırım yeterli şansı bulduğu zaman galatasaray iyi bir önlibero kazanabilir.halen pozisyon hataları , savrukluğu mevcut ama genel olarak bakıldığında ayaklarına olan hakimiyeti , sürati , uzun boyu ,oyunun yönünü değiştirip topu kanatlara ve forvete aktarabilme özelliği onun iyi bir önlibero olabilmesi için yeterli.
servet'in taraftarları şaşırttığı maç, ayrıca hasan şaş'ın iyi oynadığı maç, iki penaltılı güzel maç.
(mervem, 29.10.2007 01:57 ~ 02:08)
galatasaray'ın yarısından fazlasını tek kale oynadığı, otuz küsur şut çektiği bir maç olmuştur. iki takımın oyunlarını, girdikleri gol pozisyonlarını ve diğer tüm yönlerini kıyaslarsak galatasaray'ın hakkıyla aldığı bir maç olduğu ortaya çıkacaktır.
bazılarının halen daha penaltılardan, hakemlerden bahsetmesi gerçekten gülünç, evet. yahu bu maçı izleyen bir insan evladı hakem galatasaray'ı kayırdı diyorsa onda art niyet veya zihinsel düşünce bozukluğu ararım. velhasıl maç sahada oynanır, sahada kazanılır. galatasaray bunu bir kez daha bizlere gösterdi.
takımların kazandığı penaltı sayısının ceza sahası içinde bulundukları süre, girdikleri gol pozisyonu ve kaleye çektikleri şut sayılarıyla doğru orantılı olarak arttığını anlayamayan bünyelerin yine galatasarayın kazandığı penaltı sayılarıyla uğraştığı bir başka maçtır.ersun yanalın lig tv'deki "pazarın ertesi "programında her hafta istatistiklerle gösterdiği gerçekler galatasarayın diğer takımlardan daha fazla penaltı kazanmasını gayet net bir şekilde açıklamaktadır anlayana...aslında forvet formsuzluğundan bir kurtulabilsek penaltıya filan gerek kalmadan kazanacağız da bu ümitle bu iş nasıl olacak bilemiyorum.
galatasarayın bu sezonki en iyi futbollarından birini izlediğimiz maç olmuştur...tüm maç boyunca galatasaray denizliye sahayı dar etmiştir...verilen iki penaltı da aman aman penaltı değildi..hoş ben hakemin maçı yönetim tarzını da beğenmedim..ancak galatasaray sene başında kurduğu ilk 11den çok uzak bir ilk 11 ile çok güzel işler yapabileceğini göstermiştir..özellikle hakan balta ve mehmet topal göz doldurdu..bir noktaya değineyim, bu kadar iyi futbolcu varken artık lütfen barış özbekte ısrar edilmesin...adam senenin başından beri 10 maçta ilk 11 başladı 10larca şut çekti, ya birisi kaleyi tutar, birisi heyecanlandırır...yok kardeşim adam kaleyi bulamıyor, dağlara taşlara gönderiyor topu...barış ile oynadığımızda hücumda bir kişi eksik kalıyoruz..zaten forvetler bir var bir yok, bir de orta sahadan adam kaybedince iyice kısırlaşıyor gol yollarımız...
bu arada..
- kız arkadaşımdan ayrıldım
(bkz:
ulusoy istifa)
- babam beni sevdiğime vermiyor
(bkz:
ulusoy istifa)
- ekonomi bir türlü düzelmiyor
(bkz:
ulusoy istifa)
vs. vs.
(joker, 29.10.2007 13:38)
maçtan sonra denizlispor kaptanı yusuf bile (ki kendisi fb lidir) değil galibiyeti beraberliği bile haketmedik, son dakika da ümit e yapılan pozisyonda da ben penaltı olarak gördüm demesine rağmen 150 kamera açısından slow motion da izleyerek penaltı olmadığını iddia edenler hala bulunmakta. ayrıca bu hakemler değilmiydi elle kolla atılan gollerinizi veren. sonrada çıkıp aaa 10 haftada 6 penaltı vermişler ayıp bu lig bitmez diyorsunuz önce maçları izleyinde ondan sonra yorum yapın ey çok bilmiş taraftarlar..
dün malum pozisyonu ömer ürüdül'e sordular programda 'sizcu bu penaltı mı' diye, 'hayır, böyle penaltı olmaz' dedi.
sonra 'peki hocam bu pozisyon, orta sahada bir yerde olsa faul verir miydiniz' diye sordu spiker, ömer amcamızda 'verirdim' dedi.
burdan kitlesel bir yaklaşım yakalarsak, pozisyonun faul olduğu ortada ama yeri ve zamanı yanlış.
neden? çünkü 1-1 giden maçta bir de son dakikada ceza sahası içinde yaşandı pozisyon. gs son anda 3 puanı kurtardı diye bütün bu tantana.