bildiğimiz halı saha maçı. rakip takımın kaptanı ricada bulundu, sen yaz oraya dedi kıramadım gençleri. ama ulusözlükçüler sanmasın ki sahada onları kırmayacağız. diğer sözlüklerle yapılan maçların neticelerine bakıldığında itü sözlük ün belirgin üstünlüğünü göz önüne alırsak bu maçı da rahatça kazanacağımız görülecektir.
kadrolar yakında buraya yazılacak ve fakat henüz saha ve saat belli değil. ama o da yakında belli olur. daha 28 ine çok var lan. son sözüm siz itü sözlük yazarlarına. o gün o sahada (hangi sahada?) tribünü doldurup çılgınca destek vermelisiniz bizlere. en 20 bağyan yazar, kavga ihtimaline karşı da en az 60 (altmış) erkek yazar gelmeli. ama erkekler saklansın bir yere, ürkütmeyin lan kızları.
not: karakter sınırına takılınca "sözlük" sözcüklerini silmek zorunda kaldım. maç üniversiteler arası değil yani. haberiniz olsun.
uludağ sözlük'ün her kornerinin 1 gol olarak sayılmasının anca dengeleyebileceğini düşündüğüm maçtır. o kadar iddialı olduğumuzu düşünüyorum.
maçın istanbul'da olması sebebiyle yine sözlüğümü destekleyemiyorum.
hayri hiçler kupon tamamlama maçı olarak bunu önermiştir. itüsözlük galibiyetine verilen 1,02 lik oran çok düşük olmasına rağmen bankolar bankosu olduğundan gönül rahatlıyla mislilik kuponlara 4. maç olarak yazılabilir. bunun yanında rakibimizin 5 handikap almış olması pek de bir şey ifade etmiyor.
"iyi oynayan kazansın" gibi klişe bir laf söylemek itü yazarlarınca büyük bir tepkiyle karşılanabilir sanırım.. ama futbol bu top yuvarlaktır falan sınırsız bir güven kötü bir sonuçda sizi kendine esir edebilir..
bu tür heyacanlara kapılan lafmacunlu yazarların uğradığı hüsranın bir benzerinin, uludağlılarca yaşanmasının muhtemel olduğu müsabakadır. ayrıca maç sonrası lafmacun.org'da açılan şu başlığı da unutmamak gerekir: lafmacun futbol takımının kalesine sayaç taktırmak
ulusözlüğün şimdiden 45 kişi olduğu maçtır. karşı tarafın organizatörü çok pis ezdi beni.
cyclops:
olum kaç kişi oldunuz zirveboxta
slm asl pls:
45
cyclops:
ohe
cyclops:
biz de 9 kişi kayıtlı l
slm asl pls///:
akjddddjkdasdad
cyclops:
o 9 kişinin de yarısı gelmez ise 4.5 kişi kaldık
cyclops:
beni dövün bari çıkışta
slm asl pls///:
orası kesin
cyclops:
hiç 45 kişiden topluca dayak yememiştim
slm asl pls///:
4 tane lisanslı adamımız var
cyclops:
oha tekvando aikido falan mı?
slm asl pls///:
amatörde top koşturan
cyclops:
ha iyi o zaman(!)
itü sözlük yazarlarının katılımının artması gereken maçtır.
o değil de uludağ'ın bir orduyla katıldığı karşılaşma olacak, en son aldığım duyumlara göre 80 kişiye ulaşmış katılım sayısı(yoksa beni mi kandırıyorlar bilmiyorum). itü sözlük hala 11 kişi...
edit: ben artalım diyorum düşüyor mevcut durduramıyoruz efenim.
hep bir ağızdan eyvahlar olsun dediğimiz skorla bitmiş maçtır. sağlık olsun, canları sağolsun. ayrıca evimin dibinde maç olup, bundan haberdar olmamam da benim denyoluğum sanırım. en azından desteğe gelirdik.
lan oğlum naptınız siz öyle yenir mi lan o kadar gol, cyclops, koçum seni ne diye koydular oraya, serro iki gol atamadın mı lan, la ıssız, oğlum frikiklerden de mi çakamadın, hiç değilse ulu'dakilerin bi kaçının yürümesine engel olaydınız, gaza geleydiniz, ınının hani top geçer adam geçmezdi, kargacım bi kargalık yapıp çökemedin mi üstlerine, gözünefartutulmuştavşan maçta da mı gözüne tuttular farı, iki ara pası çakaydın be, ahh ahh demek isterdim ama top koşturan kimseyle bi samimiyetim, muhabbetim yok, o yüzden diyemiyorum.hatta sözlükte kimsem yok.çok yalnızım lan.
ama olsun canınız sağolsun.koçlarım benim.bi sonraki maça artık.aysun'un memeleri köpeğiniz olsun.
bahsi geçen sözlüğün "tanımlanmadık tek bir kelime kalmayana kadar" sloganı maçtan sonra zannımca "yenmedik tek bir gol kalmayana kadar" şeklinde değişecektir. kim kimdir nedir ne değildir bilmeden ne sallıyorsun diyenler olabilir. bok atıyorum işte var mı ötesi.
uludağ sözlük'te aşırı bir gazla geyiğinin yapıldığı maç.şöyle cümleler geçmekte ve bende merak etmekteyim gerçeklik payını...
-bizim ilk golü jack sparrow 'a benzeyen biri atmış.
-rakip takım taraftarları tribünde oldukça üstünlermiş.'melih gökçek itü'ye sayaç alsana' , 'ondan fazla atmayın itü'yü ağlatmayın' vb tezahüratlar yapılmış maç boyu.
-maçta aşırı bir gerginlik yaşanmamış ama bizim takımın 2 numarası birinin ayağını şişirmiş.
uludağ forvetlerinin bir ara beni aralarında dönderttiği maç olmuştur. iç ses (hacı madem gol atacaksınız ortada döndürtmeyin, ayıp oluyor. o değil de sırf sol bek eksikliği yüzünden yenildik, ah bi sol bekimiz olsaydı fark atardık , valla bak sol bek yetişmiyor ülkede).
kendi açımdan konsantremin bozulmasının nedeni uludağ sözlüğün 90 kişi ile gelmemesi oysa ki 45 kişilik bayan yazar topluluğu olacaktı, uludağ organizatörünün oyunlarına alet oldum.
o değil de, ulu'dakiler maça ekşi'den adam getirdi diye rivayetler dolanıyor.harbi mi lan?bi ara ssg cyclops'u kündeye yatırırken görülmüş falan.söylemeyin böyle yalanlar abicim.mübalağa oluyor.
ilk kez yaşadığımız mağlubiyet sonucu yaşadığım travma nedeniyle henüz kendime gelebildim. 12-3 gibi ezici bir skorla yenilmek. kimsenin böyle bir maç yaşamamasını isterdim. keşke hiç olmasaydı bu maç, keşke iptal olsaydı. artık bir daha maç yapamam sanıyorum.
lan! bir kendinize gelin mına koyim. 20-0 yenseniz ne olur. ben galip gelen tarafın bu kadar ağladığına ilk kez şahit oluyorum. maçı yaptık bitti. kazandınız. tebrikler. hak ederek kazandınız hem de. ama kimse çıkıp da iki numarayı takımdan ayırıp kalanlara teşekkür ederim demesin. iki numara tekme atmış, biri bacağına buz koymuş, eline vermemesi spora saygısındanmış. gören de arkadaşı bm iyi niyet elçisi sanır.
iki numara tekme atmışsa, bu maç içinde olan bir hareket. iki numara tekme de yedi. 10 numara dirsek de yedi, 5 numara itildi. bu mu yani maçın ardından konuşulacak şeyler. bu mu dokuz fark attığınız maçın üzerine yapacağınız yorum. "iki numara çok sertti. onun sertliğine centilmence yaklaştım. spora saygım var. ağacı severim, yeşili korurum."
ben isterdim ki maç sonu taraftarla yaptığımız geyik devam etsin. isterdim ki soyunma odasına gelip tebrik edenlerin o anki samimiyeti sözlüklerinde de devam etsin. madem bu kadar rahasız oldunuz bu maçtan yalandan nezakete gerek yoktu beyler. siz şakalarınıza devam edin, ama sadece şakalarınıza. kimseye çamur atmayın ve galibiyetinizi kutlayın.