|
|
- saat 19.00' da başlayacak, turkcell süper lig 20. hafta maçıdır. galatasaray' da kart cezalısı barış, afrika kupasındaki song, kadro dışı bırakılan sabri ve sakatlıkları bulunan hakan balta, linderoth, okan, hasan şaş, lincoln, ayhan ve nonda olmak üzere toplam 10 futbolcu forma giymeyecek. eksiklerden okan dışındaki isimlerin rotasyonda genellikle yer bulduğu düşünülürse, eksiklerin galatasaray için ciddi bir handikap oluşturacağı kesin.bununla beraber ankaragücü' nün şu ana kadar evinde mağlubiyeti olmadığını da düşünürsek, galatasaray için zorlu geçiceğini ve puan kaybı yaşayabileceğini düşünüyorum, umarım yanılırım.
ekleme: evet 0-4 bitti. hayatımın en zevkli yanılmalarından biri oldu benim için.
- 36. dakikada hakan şükür 'ün attığı golle galatasaray'ın 1-0 öne geçtiği maç.
(mkopaw, 27.01.2008 19:38 ~ 19:39)
- ümit karanın neden her maç oynaması gerektiğini anlatan bir gol attığı karşılaşma.
- an itibariyle 3-0 olan maç.. ankaragücü maça defanssız çıkmıştır, son golü atan ümit karanın golü süperdir.
- hakan şükürün bariz ofsayt golüyle birlikte son 9 dakikada atılan 3 golle galatasaray lehine 3-0 bitmiş maçtır.
edi büdü: ofsayt değilmiş, neremle izledim bilemiyorum.
- 36 hakan şükür, 41 arda ,43 ümit karan ve ilk yarı 0-3 bitmiş maç.
- 41. dakikada arda turan ve 43. dakikada ümit karan ' ın attığı golllerle galatasaray'ın ankara 19 mayıs stadyumunda 3-0 öne geçtiği maç.
(mkopaw, 27.01.2008 19:48 ~ 19:48)
- galatasaray'ın ilk yarıyı hakan şükür, arda turan, ve ümit karan'ın golleriyle 3-0 önde kapattığı maç. yok yani bu kadar eksikle biz galatasaraylılar bile şok halindeyiz, rakipler ne düşünüyordur allah bilir. bu arada carusca'yı ankaragücüne vericekmişiz galiba, şimdiden dedikoduları duyar gibirim.
- arda turannın süper oyunuyla galatasaray açısından çok rahat geçen bir maç.ümit karanın golü ise görülmeye değerdi.
- futbolda zımbalamak tabirinin ne demek olduğunun tanımını yapan ümit karan'ın golü ile ilk yarısı 3-0 biten karşılaşma.
(bkz: explosive striker)
- galatasaray'ın;
.................orkun......................
..uğur..emre..servet..volkan....
serkan m.güven m.topal arda
.........ü.karan...h.şükür..........
dizilişiyle oynadığı maç.
- ismael bouzid in an itibariyle oyuna girdiği maç.
- 88. dakikada serkan çalık ın attığı golle 4-0 olan maç.
(mkopaw, 27.01.2008 20:48 ~ 20:48)
- 4-0 sona eren maç olmuştur.
- galatasaray' a liderliği getiren galibiyet. sakatlar iyileşene kadar 1-2 hafta daha puan kaybetmezse herşey çok güzel olcak, hissediyorum evet.
- arda turan'ın kendine geldiği, hakan şükür'ün dört buçuk ay sonra gol sevinci yasadığı, ümit karan'ın özlediğimiz gollerinden birini attığı maçtır. bu kadar eksikle buralara kadar geliniyorsa bu takıma laf söylemek ayıptır.
|