(bkz:
başlık parsellemek)
edit büdüt: içime doğmuştu.
*
eğer yapılırsa itü sözlük seyircisinin çok tutulduğu anlamına gelir.
yapılırsa be sefer kesinlikle katılacağım zirvedir
(estel, 21.06.2009 17:39)
itü sözlük adına değil de, ufak bağımsız bir grup olarak gidilmesi gereken zirve.zira iyice kadrolu seyirci olma yolunda gidiyoruz...
böyle giderse olabilecekler şöyle sıralanabilir:
(bkz:
itü sözlüğün seyirci ajansı işine girmesi)
akabinde de:
(bkz:
su gibiye gidiyoruz zerrin i evlendiriyoruz) [yerseniz]
(lantis, 21.06.2009 18:08 ~ 18:09)
olur mu olur,herkes beklesin görsün dediğim zirvedir.
burda olduğum takdirde kanat takarak gelmek isteyeceğim zirvedir. kahrolsun yaz okulu, yaşasın tatil.
bu sefer katılamayacağım zirvedir. ben de insanım, benim de uykum var, ben de yatmak istiyorum.
ceyustan artık bir açıklama beklediğimiz zirvedir. kopar bizi
disko kraliçesi.
disco kralı stüdyosuna kazık çakalım zirvesiyle son bulacağına inandığım disco kralı zirvesi serisinin üçüncüsüdür.
itirazım yok be sözlük sen eğlen yeter.
disko kralı tahtını itü sözlük'e devredecek bu gidişle dedirten zirvedir.
kaçta bitecek bu seri; bilelim de ona göre gardımızı alalım, hayır devamı olacaksa kasmayalım diyorum..
ayrıca tüm katılımcılar ya da katılma hayali kurulumcular için (o ne lan!) levent yüksel'den geliyor: (bkz:
bu gece sooon)
yakında resmi duyurusu yapılacak ayrıca son olacak zirvedir.
ilk ikisine muhtelif engeller yüzünden katılamamanın acısını sindirdikten sonra sol frame de başlık açıldğını görüp "allahın hakkı üçmüş hakkaten" diyerek sevindirik olduğum zirvedir.
eğer gerçekten isteniyorsa gerçekleştirilebilecek olan zirvedir ancak bu sefer itü sözlük adı altında yapılmaz, isteyen arkadaşlarla eğlencesine, herhangi bir misyonumuz olmadan gidebiliriz. yani tişört yok, itü sözlük pankartı yok, itü sözlük topluluğu adı altında değil!!!
zira artık her hafta sözlük adında orada olmak, dışardan bakıldığı zaman ve imajımız açısından hiç iyi bir durum olmaz.
eğer bu şartlar kabul edilirse, yapılabilecek olan zirvedir.
(ceyus, 22.06.2009 22:24)
an itibariyle kovanda açılan zirve.
http://www.itusozluk.com/...
okan bayülgenin "ulan tamam iyisiniz, hoşsunuz dedik de,
ybsg " diyeceği zirvedir.
*
an itibariyle açılmış zirvedir.ceyus'unda dediği gibi itüsözlük adı altında olmayacaktır,yani tşirt vs beklemeyin.artılar sınırsızdır.isteyen herkes istediği kadar kişiyle katılabilir.en güzel ve son olacak olan zirvedir.katılımın yüksek olmasını bekliyoruz ayrıca gelecek tüm arkadaşlarla görüşmek dileğiyle diyoruz kendilerine.
disko kralı programına iki kez yapıldığı halde gidemeyenler için üçüncü ve son şans olan zirvedir.
ayrıca allah'ın hakkı üçtür deyip de şansınızı zorlayabilirsiniz.
bu zirvede de, geçen zirvede olan kuralların aynıları geçerlidir.
katılım için +18 şarttır...
bu seferki tek esnekliğimiz istediğiniz kadar misafir getirebilirsiniz...
önemli birkaç hatırlatmam da şu olacak:
- bu zirvede itü sözlük namına bir tişört, bir pankart ya da grup ismi olmayacak... yani yayında ismimizi geçirmeyeceğiz...
- sadece gerçekten gitmek isteyen arkadaşlar için düzenlenen bir zirvedir. orada herhangi bir misyonumuz olmayacak... tanıtım yapmak gibi.
- servisler zirve günü her zaman olduğu gibi 20:30 da taksim akm önünden kalkacak.servis ücreti 10 tl.dir.
- kendi gelmek isteyenler de 21:30 da kanal d arka otoparkında olacaklar.
-içeriye alımlar toplu yapılmaktadır.
- gelemeyecek durumda olanlar yok yere isimlerini yazdırıp, yer işgal etmesinler...
- kontenjan maximum 60 kişidir.
(ceyus, 22.06.2009 23:08)
ceyus'un dedikleri dışında çok ufak anektotlar,
-daha önce geldim ve ortama bayıldım diyenler,hiç gelemedim bu sefer kesin geliyorum diyenler için son şanstır,onun için lütfen bunun değerini bilelim.
-ceyus'a bu organizasyonu mutlaka yapmalıyız diye çok yüklendiğim için benim açımdan çok farklı bir önemi var,lütfen katılacak arkadaşlar bu bilinçle ve son program avantajıyla gelsinler.
-daha önceki programlara gelen arkadaşlarında çok eğlendiği gibi yine muhteşem bir cumartesi akşamı bizleri beklemektedir,bunun bilincinde olalım.
-gelecek olan arkadaşların durumlarında belirsizlik olupta gelemeyecekleri kesinleşirse perşembe gecesi saat 12'ye kadar lütfen organizasyondan çıksınlar ki organizatörde son dakika ekicileriyle başbaşa kalmasın.ismi zirvede olup kaydolupta zirveye gelmeyen arkadaşlar önümüzdeki sene yapılacak olan hiçbir disko kralı zirvesine gelemezler,bilginize.
-ceyus gibi anlayışlı bir disko kraliçesine sahip olduğumuz için de kendisine teşekkürleri unutmayalım,stüdyodan izlemek bambaşka bir ayrıcalıktır çünkü.
zirvede görüşmek dileğiyle...
bu hafta daha da çok eğleniceğimizi düşündüğüm zirvedir
2. defa katılacağım zirve olucaktır...
(bkz:
hadi sende gel)
(scamp, 23.06.2009 00:24)
kanal d'nin stüdyolar bölümünün sözlüğün üzerine inşa edildiğini ciddi ciddi düşünmemi sağlayacak olan eylemdir..
(kl7mu, 23.06.2009 00:28)
an itibariyle 48 kişinin olduğu zirvedir.kontenjanın 60 olduğu düşünülürse yarına yer kalmaz benden söylemesi,acele ediniz.