|
|
- atlas pavyonu'nda gerçekleşecek konserdir. iki el kanda olsa gidilecektir. 674856457 ytl olsa verilecektir, özlenmiştir çünkü anathema. koskoca bir yıl geçmiştir. hatta daha fazla.*(hesaplayamadım, kafam güzel) öyle güzel bi haberdir işte. mutluluktan uçuyorumdur.
edit: 27 ekim 2007 anathema izmir konseri'ne evrimleşmiş konserdir. mekan da soyer kültür sanat fabrikası olarak değişmiştir.
- anathema nın memleketi gibi oldu zaten türkiye. iş çıkmayınca buraya damlıyorlar sanırım.. sıktılar artık o yüzden gidilesi bir konser değildir. ha o vakte kadar sevgilim olursa o'nu kıramayıp giderim tabi yakınlaşma açısından da iyi olur.. gider yalancıktan iki gözyaşı dökerim one last goodbye da forgotten hopes da melankolik havanın etkisiyle oluşan gözyaşlarını silerim selpağımla tek selpak olduğunu düşünürsek akşama da yatağa saklarım fln filan işte..
- alt grup olarak çıkacak let it flow'la ev arkadaşım özlem'in feat. yapacağı konserdir...
(siyah, 08.10.2007 03:11 ~ 03:20)
- hisseden birilerinin olduğunun ispatı olacak olan konserdir.
- özellikle one last goodbye, forgotten hopes ve angelica ı dalıp dalıp dinlemek güzel bir şey. gün saydığım konser.
- forgotten hopes un bile çalımmadığı, verilen paraya değmeyen, sadece 2 saat sürmüş konser. harbici ayıp ettiler. istanbul konserine benzemediği kesindir, ne keman çalan vardı ne de eski basçı. istanbul'da seyirci isteği üzerine çalamadıkları şarkıdan dolayı olsa gerek: ''we can't play whatever you want...'' gibisinden bişeyler söylediler seyircilerin şarkı ismi söylemeleri üzerine. nasıl bir dünya çapında gruptur anlamadım. basçıları da bi kaç tane nota öğrenmiş gelmiş, başka da olayı yok. ama baterist oldukça iyiydi. artık anathema dinlemeyi istemiyorum, yazık ettiler.
|