|
|
- yeni melek'te gerçekleşecek ve yeni albümden bir çok şarkı dinleyebileceğimiz konserdir.
- yine , yeniden. "e zamanı gelmişti artık" şeklinde , türk hayranlarını sevinçlere boğan konser haberi.
- hiçbir yerde, konserle ilgili net veya dedikodu şeklinde bir bilgi bulunmayan haberdir. porcupine tree ile birlikte ülkemize mini bir turne düzenleyecekleri dedikodusu dışında.
- sonradan hayal kırıklığı yaşamamak için hemencecik inanmayan arkadaşlar şu linkten teyit edebilirler:
http://bulletins.myspace.com/...
yok ben myspace'e de güvenmiyorum diyorsanız şayet:
http://www.anathema.ws/...
artık havalara uçabilirsiniz sevinçten. haydi, durmayın.
- büyük hayal kırıklığına uğrayıp, hemencecik utanarak laflarımı geri çekiyorum ve konser, tarih ve yerlerini tüm anathemaseverlere armağan ediyorum...
23 ekim eskisehir hayal kahvesi
24 ekim antalya joly joker xl
26 ekim ızmir atlas pavyon
27 ekim ıstanbul yeni melek
28 ekim ankara anatolia showland
- izmir ayağı evsahibi mekanının alışılagelmedik göründüğü konserler dizisinin dördüncü ayağı. ben bundan iki sene önce söylemiştim "bu adamlar bu gidip gelişlerle rakı metali bırakıp laleli pavyonlarına düşerler, dalaman'dan da yazlık alıp balkonunda mangal yaparlar" diye de ortamda gereken sinerjiyi yaratamamıştım. kısmet bugüneymiş.
- yeni melekte, yenide hepbir ağızdan angelicayı kıcımızı yırtarak söyliyeceğimizi duyurmuş konser haberidir. çok şukela bi durum çokk..
- eski albümlerinden çok fazla çalmayacakları bilinen konserdir. birkaç istisna dışında muhtemelen a fine day to exit ve sonrasından çalcaklar. ayrıca ann further, hindsight, angels walk among us, summernight horizon gibi yeni şarkıları duyacağız büyük ihtimalle.
- (bkz: hanım koş anathema yine geliyor)
- scream bloody gore'dan üç şarkı, üstüne de biste a drinking song'un çalınacağı konser olacak. ben de trt 1'den naklen yayınlanacak olan bu konseri izlerken çocuğuma sepetin ipiyle banci camping yaptıracağım. artık bunlar moda, her müzikal etkinliğin şerefine çocuklara hiç olmadı bir yumruk atılmalı. 21. yüzyıldayız.
öte yandan anathema artık geldiklerinde, benim evin kapısından girdikleri gibi sağa yöneliyorlar. eskiden bir sorarlardı "abi bi elimizi yıkayalım, lavabo nerde?" diye. gele gele hem ezberledi, hem de yüzsüzleşti denyolar. hoşlanmıyorum durumdan ama aslında iyi insanlar, idare ediyorum işte.
edit: a drinking song'un ne kadar süper bir şarkı olduğundan bahsetmeyi unutmuşum. süper şarkı. süper. eti cin yer gibi..
- "anathema kankamız oldu, porcupine tree geliyo laaaaaaaaaaaaaaaaan" diye sevinç nidaları ve tonlarca şükran dağıttığım olaydır.
- -porcupine tree nin sitesinde yazandan aynen kopyala yapıştır.- -anathema ile bir ilgisi yoktur.-
mon 22 oct - cleveland, oh, hob
tue 23 oct - cıncınnatı, oh, bogart's
wed 24 oct - kansas cıty, uptown theater
fri 26 oct - new orleans, la, voodoo fest
sat 27 oct - houston, tx, merıdıan
görüldüğü üzere kolpadır kolpa.
- iptal olmayan konserdir, artıkın antipati toplamamak için kaynağını belirtemiyorum lakin.
- normal bilet fiyatları 29,5 balkon ise 41 ytl olarak duyurulmuştur.
- ilahsal bir konserin gerçekleşeceğinden emin olduğum, millet "for sanity" derken "insanity!!" diye bağıracağım konser... (bkz: lost control)
(nommo, 10.09.2007 23:25)
- tool un üzerinden çok da fazla bir zaman geçmeden canlı canlı bir de anathema efsanesini izleyeceğim için beni çok mutlu eden konser.
edit : konser 26 ekim akşamıdır.başlık yanlıştır.
- yeni melek'in boktan ses düzeninde ziyan olacak konserdir.
- 26 ekim cuma günü olarak tarihi değiştirilmiş konserdir.
nizam-ı edit:ön grup olarak gene catafalque çıkıyormuş.
- (bkz: ybsg) (bkz: bu mevsimde ne konser yaptı be haluk abi) (bkz: bi insan baymazmı kardeşim)
- hep beraber coşup coşturacağımız konserdir.gidilesidir,görülesidir..
- yine mi yeni melek'te olacak dedirtendir.. geçen sene 25 mayıstaki konserde havasızlıktan boğularak ölüm tehlikesi geçiren insanların halini görmezden gelen organizatörleri kınadığımın da resmidir..
türkiyeyi bu kadar çok seven, her fırsatta gelen, bir dediğimizi iki etmeyen ünlü bir gruba neden sürekli yeni melek'i layık görüyor bu insanlar diye düşünmekteyim.. fiyat yüzündense, anathemayı gerçekten seven insanların iki kuruş fazla verip insan gibi müziklerini dinlemek isteyeceklerini akıl edememişler mi diye sordurandır. eminim gerçek anathemaseverler bar organizasyonlarını tercih edeceklerdir diye ekletendir.
ankarada da balgatta bi spor salonuna mı ne geliyorlar diye duymuştum.(nereye geldiklerini hatırlayamadım şimdi yalan olmasın.. ama spor salonu da çok dandik oldu.. neyse.. *) ne zaman bilemiyorum
ama yeni melek gibi bir mekansa 40 ytl üstü fiyat çok saçma... (ama görmedim bilemem...)(usako, 26.10.2007 16:55)
- 26sı gecesi gerçekleşmiş konserdir... biletlerin 2 gün önce tükenmiş olması nedeniyle angelica sever gençlik* karaborsacı kötü adamların eline bakmak zorunda kalmışlardır... alt grup catafalque, üst grup olasıdır... anathema, bildiğimiz anathema... geçen yıla göre hiç değişmemiş, sadece lügatlarına birkaç türkçe özcük daha eklemişler*...ses düzeni ve delici-kesici" damgası vurularak elimden alınan bilekliklerim dışında tanrısal sıfatını kolaylıkla önüne koyabileceğimiz olağanüstülükte gerçekleşmiş konserdir (bkz: anathema bir daha gelse bir daha giderim)
(nommo, 27.10.2007 02:19)
- yeni melek'in nazi kamplarından kalma toplu gaz odası olma olasılığını bir kez daha düşünmeye sevk eden ilginç deneyimdir. girişteki toplu izdiham ve içerde hava değil de duman çekmemiz bu teorime kesin kanıttır. şöyle ki, performansı sırasında vincent'ın sahnede düşüp bayılmadından korktum.
performansa gelince; fena değildi, bildiğimiz anathema işte. yalnız parisienne moonlight'ı çalmadıkları gözümden kaçmamış değil. amma velakin, bu açığı "a natural disaster"la fazlasıyla kapadılar. [(bkz: müzikal orgazm geçirmek)]lee'm geldi ya yeter gayri.
post scriptum: bir daha ayakta bilet alırsam ne olayım! bi 20 liraya daha kıyıp neden adam gibi balkonda oturmadıysam? ha gören de anathema hoplanıp zıplanacak grup sanır. hayır efendim! oturup ağlıcaktık mis gibi!
sahne önlerini de, sigara sisine bürünmüş insanları da, yan sanayi gotik tineycırları da neyleyim ben? peh! bas parayı, yaşa hayatını!
- 26 ekim 2007 istanbul anathema konseri dir doğrusu.
|