seyircisiz oynanması nedeniyle taraftarlara bir nevi ödül olan maçtır.çünkü böyle bir futbolu izlemek için üste para veren adamın
mazoşist olması gerekir.
lucescu döneminde de takım böyle ıkına sıkıla, sidik zoruyla 1-0, 2-1 kazanırdı da o zaman o kadro da ne lincoln, ne kewell ne de baros gibi bir adam vardı.60 bin euro ya romanya dan getirilen nöbetçi forvet niculescu, kolombiya nın çorak topraklarından tutup getirilen 20 yaşındaki victoria falan...iyi de kardeşim 60 bin euro luk adamlarla kurulan takım yıllık 4 milyona oynayan lincoln lü takımdan daha iyi bir görüntü çiziyorsa burda bir sorun yok mudur? ya da kimselerin beğenmediği, sonunda da dövmekten beter edilerek gönderilen gerets'in saidou, iliç, cihan'lı kadrosu 83 puanla rekor kırarken milyon eurolar dökülen takımın şu an ki halini anlamak, anlatmak bilemiyorum ne şekilde olabilir.
gerets'i beğenmediler daha kötüsü feldkamp'ı getirdiler.feldkamp'ı yolladılar amatör skibbe'yi getirdiler.skibbe yetersiz dediler ondan yetersizi bülent korkmaz'ı getirdiler.lan sıra şimdi kimde? neyse ki sezon sonuna kadar süre çok.bülent korkmaz'dan daha kötüsünü bulabilmek için yeterince zamanı var adnan polat ve ekürisinin.
maç şu an 1-0 galatasaray'ın lehine.5-0 olsa ne yazar, 2-1 den ankara çevirse ne olur.bu plan programsızlıkla avrupa ya, hele ki şampiyonlar ligine gitsen ne olacak.galatasaray'ın büyük takım hüvviyetinden küçük takım kimliğine büründüğünü gördükçe içim acıyor.yeni sezon planlamasını ve teknik direktör seçimini şu an ki isimlerin yapacak olması da hiç ama hiç ümit vermiyor.galatasaraylılar ın bir çoğu şampiyon hiç olmazsa fenerbahçe olmayacak diye kendisini avutuyor hatta biliyorum ki yönetim içten içe göbek atıyor ama sivaspor'un galatasaray ın önünde şampiyon olarak sezonu tamamlama olasılığı çok daha büyük bir utanç olacaktır ki daha onun bile farkında değiller.
edit : bu arada skor 1-1 olmuş sanırım.olur, şaşırmam...