ilk yarısı 11.dakikada serdar özkan 32.dakikada filip holosko 'nun attığı gollerle beşiktaş'ın 2-0 üstünlüğüyle sona eren maç.milliyet'in internet sitesinde adana'da olaylar var denmiş ama hiçbirşey açıklamamış.
ilk yarısında filip holosko'nun etkili bir futbol ortaya koyarak bir gol atıp bir de asist yaptığı maçtır. ayrıca ikinci yarıda rüştü yerini hakan arıkan'a bırakmıştır.
günler öncesinden bursasporlu taraftarların "o maça muhakkak gireceğiz, gerekirse beşiktaş tribünlerinde oturacağız" söylemlerine rağmen hiçbir önlem almayan yetkililerin marifetiyle stada bir şekilde giren bursasporluların olay çıkardığı, belki de bir çok masum insanın darbe aldığı yaralandığı maç olmuştur.
çıkan olaylar provakasyon değilse nedir çok merak ediyorum. olaylar nedeniye edilen bir ton küfür yine beşiktaş aleyhine ceza olarak geri dönecektir. bursaspor ise yine bir şekilde işin içinden sıyrılacaktır. soruyorum busaspor taraftarlarının beşiktaş'tan hala alıp veremedikleri ne? geçen hafta o kadar tahrik etmelerine rağmen rizespor'u yenmişiz bir nevi siz de rahat bir nefes almışsınız. maç zaten beşiktaş'ın cezası nedeniyle adana'da oynanıyor. yıllardır süper lig maçı izleyemeyen, üç büyüklerin maçına hasret kalan adana taraftarı bırakın rahat huzurlu ve keyifli bir şekilde maçlarını izlesin. bu olayların amacı nedir?
umarım bu dava burada biter. yoksa iki takım da bu sürtüşmeden büyük zarar görecektir. inşallah gelecek sezondan itibaren dileğimiz başkanların birbirlerin laf sokma yarışını bir kenara bırakarak centilmenlik mesajları verir de iki takımın arasındaki gerginlik sona erer ve her iki takımın sahasına da rakip taraftar girebilir.
maçın iki taraf içinde lig konumu itibariyle pekte bir önemi yok bursaspor yönetimi tahrik ve tehdit edici konusmaları yüzünden taraftarlarını beşiktaşa karşı kinlendirmiştir yaptıkları hiç hoş karşılanmıyacak alçakça bir hareket eminimki onların bütün masraflarınıda yönetim karşılayıp adanaya göndermistir buna kedi olmadan fare tutma yada cin olmadan adam çarpma denir egerki delikanlılık buysa inönüyede bekleriz sevgili bur-sa-lı-lar