|
|
- aynı tarihte oynanacak ispanya-italya, fransa-ingiltere müsabakaları kadar ilgi çekmemiş müsabaka, dakika ve skor almak üzere soccerstand'e baktım, livescore'a baktım; yok arkadaş.
ulan bunlar da insan. tamam avrupa'nın en büyüğünü belirleyecek değil; fakat avrupanın en kötüsü de bu ezeli derbide saptanacak, nasıl bir sorumsuzluktur bu?
hayatlarından endişe duymaya başladım. bilen/duyan? hayata dair iç burkan detayım oldu mnkdmn maçı.
- az önce ntv spor 'da yanlış görmediysem malta'nın 6-1 lik bir galibiyeti ile devam eden veya biten maç.
- dakika 90 durum 7-1 oldu.
malta adına golleri michael mifsud 2, 17, 21(pen), 59, 61.dakikalarda attı.jamie pace 35.dakikada ve brian sand 86.dakikada attığı gollerle durumu 7-1 yaptı.konuk ekibin tek golü 51.dakikada franz burgmeier tarafından atıldı.konuk ekipte 21.dakikada fabia d'elio kırmızı kart gördü.(mkopaw, 26.03.2008 22:23 ~ 22:23)
- maç sona erdi.malta tahminime tarihinin en farklı galibiyetini aldı.michael mifsud attığı 5 golle maçın yıldızı oldu.bence bu golle avrupa'da kendisine yeni tekliflerin yolunu açabilir (mi)
- malta adına mifsud'un ikisi penaltıdan olmak üzere 5, pace ve sand'in atılan gollerine, lihtenştayn'ın burgmeier ile karşılık vermesiyle 7-1 sona eren maçtır.
(jugador, 26.03.2008 22:28 ~ 22:28)
- (bkz: körler sağırlar birbirlerini ağırlar)
- 7-1'lik skoru ile beni kahkaha krizlerine sokan maç olmuştur. yıllardır alışageldiğimiz üzere avrupa devletleri arasında oynanan maçlarda 1-0, 2-1, 2-2, 0-0 gibi skorların yanında hep 5-1, 6-1, 7-1 gibi bir skor da mutlaka olurdu. buradaki 1 tarafında ya malta ya da leinctenstein olurdu. dün bu 2 tane 1'lik takım maç yaptı, 1 tarafında leinctenstein oldu. demek ki en zayıf halkaymış kendileri.
- - akşam halı sahada maç var olum haa sakın unutma.
+ kimle oynıcaz lan.
- bizim yeğenin arkadaşları var esnafdan. liechtensteinspor mu neymiş takımları.
|