belki ilginizi çeker
  1. · 250 kontör kazanmak istermisin
  2. · sikim hıyar diyene bir avuç tuzla koşmak
  3. · o zaman cam aç
  4. · bedava yarrak var yer misin
gündem
  1. · google wave
  2. · ugg düşmanı ezik kızlar
  3. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  4. · günün tek şarkılık özeti
  5. · okan bayülgen
  6. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  7. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  8. · 9 trilyon sana çıksa naparsın abi
  9. · fire water burn

250 kontör kazanmak ister misin  

1. son günlerde hangi siteye girilse karşınıza çıkan sinir bozucu para tuzağı. yalnızca sitelerden değil tanıdık maillerden "çok iyi ben kazandım sende kazan" şeklinde spam da gönderebiliyor. internet reklam mecrasını sonuna kadar kullanan bir proje.
    (dna, 24.11.2007 12:50 ~ 12:51)
  2. (mys, 24.11.2007 12:56)
  3. bu tarz ayaklar msnde de yapılıyor artık. mesela msni bende olmayan bi herif ,nerden bulduysa benim msni, şu siteye baksana diye 250 kontör bıbıklaması yollamış. tabi ben şahsı kişi listeme eklemedim de cvp da yazmadım daha önce dilim yandığı için. listene eklersen adamda program vardır msn şifreni çalar anında, cvp yazarsan da çalabilir, link trojandır, virüstür... tanımadığınız ya da kim olduğunu kestiremediğiniz msnleri ne kabul edin ne de onlara cvp yazın; benden tavsiye!
    (akarui, 24.11.2007 13:11 ~ 13:28)
  4. (zoser, 24.11.2007 13:33)
  5. oda yetmezmiş gibi cep telefonlarında da forward mesaj gibi gelmeye başladı başına bir avea bir turkcell koyuveriyorlar sonrada 250 kontör kazanma şansı bunu 10 kişiye gönder 24 saat içinde hattına 250 kontör yüklensin. zaten bu şebekelerde takip halinde seni "tamam 10 oldu hadi buyur kontörün" diyorlar ya.. buna inanıpta gönderen insanlara acıyorum ben asıl param olsa alacam 250 kontör hepsine göndercem ama nerde...

geç kalmış edit: bu giriden baya bir süre sonra msn de çok sevdiğim ve güvendiğim bi arkadaşımdan ileti gelmiş... "kız hadi bak geç kalmadan gir buraya..." falan filan..
    neyse girdik siteye gene 250 kontör kazanmak istermisin sorusu.. aha gene tuzak demeden önce bu çocuk gönderdiyse bu gerçektir saflığıyla evet yaptım 250 kontör kazanmak mı nerde.. 50 kontör kaybettim birde. sonra bu girimi görünce öyle çok konuşursan seninde başına gelir bişey olur inanırsın böyle tabi dedim.. çocuğada kızamadım tabi msn'i baya bi bilinçliymiş nabza göre şerbet verip kişiye göre kendi kendine mesaj gönderiyormuş.
    (karışmasınkimselerbana, 28.11.2007 20:50 ~ 01.02.2008 19:14)
  6. (camel, 28.11.2007 20:53)
  7. evet yazıp göderdiğinde sonu gelmeyen kazanma arzusunu insanın içine işleten bedavacılık duygusu
    (insect, 01.05.2009 08:38)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil