belki ilginizi çeker
  1. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  2. · erkekte ses tonu
  3. · öğretmenler günü
  4. · okan bayülgen
  5. · aşk ı memnu
  6. · galatasaray
  7. · aşk
  8. · the arnolfini wedding
  9. · brezilya da önemli bir şehir

25 ocak 2009 phoenix suns atlanta hawks maçı  

1. türkiye saati ile 1:00 civarında başlayacak olan nba maçı.doğu turnesi tam bir fiyaskoya dönüşen suns ile doğu 4.sü, son derece dinamik bir takım olan atlanta hawks karşılaşacak.son 3 maçını kazanan hawks evinde farklı galibiyete yakın duruyor ancak dileğim terry porter'a rağmen suns'ın philips arena'dan galibiyetle ayrılması.
    (powerslave, 26.01.2009 01:06)
  2. ilk çeyreği 27-26 suns lehine sonuçlanan karşılaşma.phoenix ilk çeyreği önde kapadı ancak savunmada çok önemli zaafları var, ki atlanta bunu son 2 dakikada değerlendirerek açılan farkı kapattı.son 2 dakikaya kadar ciddi bir skor üstünlüğü olmasına rağmen suns'ın hücumda da zaafları var, zira birkaç defa pozisyon bulamamaktan dolayı abuk subuk şutlarla bitirmek zorunda kaldılar hücumları.
    (powerslave, 26.01.2009 01:45)
  3. ilk yarısı 55-57 hawks üstünlüğü ile tamamlanan maç.

hayır anlamıyorum ben ne zaman bir suns taraftarı (yazar burda kendinden bahsediyor) takımının maçını elinde birasıyla monitöre yapışmadan strese girmeden rahat rahat izleyebilecek?takım hücumda iyi olsa savunmada kötü, savunmada biraz çabalasa hücumda sonuca gidemiyor.hırs yok, maçı koparabilecek duruma gelse (ki bu çok nadir oldu bu sene) gerekli yerlerde oyuna doğru müdahaleler eden bir koç yok, transfer politikası desen yıldırım demirörene özeniyorlar sanırım.yeter lan!içim acıyor shaq'ı, nash'i, amare'yi şu halde görünce.hawks karşısında skorda çok fark yok ama yine oyunda üstünlük hawks'a ait.bu gidişle en geç 4. çeyreğin ortasında hawks maçı koparır gibi duruyor.
    (powerslave, 26.01.2009 02:28)
  4. üçüncü çeyreği 83-80 suns üstünlüğü ile geçilen karşılaşma.

allahım sana geliyorum.suns çeyreğin büyük bir bölümünde hawks'dan daha üstün oynadı ve birayı açtırttı.hawks şans eseri bulduğu bazı sayılarla oyuna tutundu.umarım maç boyunca takımların oyunları böyle olur ve suns kayıpsız tamamlar günü.ayrıca terry porter teknik faul aldı, 4. çeyreğin başlarında 2. teknik faulü alırsa suns'ın maçı kazanma şansı ikiye katlanacak gibi duruyor.terry beni duyuyorsan söyleyim, sevmiyorum olum seni.
    (powerslave, 26.01.2009 03:11)
  5. suns lehine 104-99 sonuçlanan karşılaşma.josh smith'in yaptığı hayvanlıklar ve iki takımın arasındaki müthiş çekişme son çeyreği son zamanların en heyecanlı son çeyreği yaptı.son çeyrekte barbosa amare ve nash öne çıktı.yanlız amare'nin maçın kritik anında yaptığı basket faulden sonra takımın sevinci suns'ta son zamanlarda gördüğüm en güzel şeydi.umarım bu maç kötü gidişatı sonlandırır ve suns'ın bitmeyen bir galibiyet serisinin başlangıcı olur (evet porter'a rağmen, her maçın başında 2 teknik faul alıp eve yollansın.).
    (powerslave, 26.01.2009 03:48)
  6. shaquille o'neal'ın maç genelinde,amare stoudimare'nin de ikinci yarıda çıkardıkları oyunlarla phoenix'in 104-99 galip geldiği maç.shaq'ın uzun bir zaman sonra tekrar bir takımda 1. skor opsiyonu olan bir oyuncu gibi oynaması gerçekten çok sevindirici.phoenix açısından genel sezona bakarsak,onlar için en önemli şey(tabii benim açımdan) shaq'ın istatistiklerinin yükselmesi ve tekrar hak ettiği yere dönemesidir.benim açımdan gerisi boş. zaten phoenix açısından da maksimum konferans yarı finali olur.ama atalanta hawks'ın önünde müthiş bir gelecek var,geçen senenin başında ki oyun kurucu sıkıntıkarını emektar mike bibby ile gidererek playoff a girmişlerdi.bu sezonda palyoff a kalacakalardır ama geçen senelere göre çok daha güçlü olan doğu konferansında şuan için bir üst turu zorlamaları zor.ama önlerinde, fevkalade durumlar oluşmadığı takdirde muazzam bir gelecek var.batı konferansında ki ikiz kardeşleri portland trail blazers ile beraber yakın gelcekte birer winner takım hatta belki de dynasty haline gelecekler.tekrar maça gelirsek dediğim gibi shaq 19 sayı,11 ribaund yaptı,gerisi çokta önemli değil...
    (ceceri, 26.01.2009 04:29)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil