sözlük günlük periyodik bakım işlemleri sebebiyle az sonra kısa süreliğine servis dışı kalacaktır

25 nisan 2008 anathema istanbul konseri   

adana çık aradan

1. anathema'nın n. istanbul ziyareti, konser yeni melek'de gerçekleşecek.
    (dice man, 19.03.2008 16:45)
  2. eğer ki bu konser haberi doğruysa anathema elemanlarının kasımpaşa'da yaşadığı rivayet edilen evi bulmak için 2 ayımız var demektir. haziran'da uni-rock fest'te sahne alacak olan bir grup 2 ay arayla türkiye'ye gelip gitmez sanırım,uçak masrafları aldığı parayla kafa kafaya gelir be!

edit : haber de doğru lan. türk gruplar daha az çıkıyor mına koyum yeter lan!
    edi tiki tilkinin ziki : unirock fest'e de çıkmayacaklarmış. rahatladım bir nebze.
    (silentpain, 19.03.2008 16:49 ~ 20.03.2008 18:36)
  3. "oha yine mi?!!" dedirtendir. neyse, vincent'i göreceğiz, güzel olacak güzel. evvelki sene gittiydim de geçen sene kaçırmıştım. iyi oldu. bu sene olmazsa da seneye artık.

cahillik işte editi: hürock fest'miş bu.. kendi okulumdan hatta hatta kendi topluluğumdan haberim yok çok pis utandım şimdi...

mallıkta son nokta editi: yok yok.. rock festte sahne alacağı tarih 26 nisanmış.. üstüme gelmeyin, tamam.

son edit (yemin ederim): yukarda eşşek kadar istanbul konseri yazıyormuş ben niye sazan gibi atlıyorsam.. neyse hürock fest'e bekliyoruz efem...
    (usako, 19.03.2008 17:30 ~ 31.03.2008 20:55)
  4. unirock fest'te çıksalar daha iyiydi dedirten geleneksel konser. festivale gitmek için geçerli bir sebep yaratmakla beraber bizi tekrar yeni melek'de süründürmemiş olacaklardı. kendilerinin de yeni melek'i sevmemelerine rağmen habire abuk subuk orda konser vermelerini anlayabilmiş değilim. "konser yerlerini biz seçmiyoruz" bir açıklama değildir, hayır. duncan* nisan'da istanbul'a gelme planları yapmaktaydı, sanırsam ona takılıp festivali siktir etmişlerdir.
    önemsemeden, öylesine, "ne zararı var" düşüncesiyle geliyorlarmış gibime geliyor.
    ve bu kadar çok gelip ruh sağlığımı alt üst etmeye ne hakkınız var sizin? *
    (bkz: şu an bunları yazıyorum ve ağlıyorum biliyor musun)
    (bkz: anathema akıllı olsun)
    (hairsprayqueen, 30.03.2008 19:25 ~ 19:28)
  5. her ay konser verseler gider izlerim o derece.hatta her cuma bar programı yapmalılar diyorum.istanbul'u,özellikle taksim'i sevdiklerinden eminim.gelsinler,kalsınlar..zaten tavan yapmış olan bunalım katsayımızı iyice coştursunlar.

şaka bir yana,artık yeni melek yerine daha büyük ve ses sistemi daha iyi olan bir yerde konser verselerde,havasızlık ve kalabalık yüzünden ölüm tehlikesi yaşamasak.

ekim ayındaki yeni melek konserinin ardından 2 hafta kulaklarım çınladı.bize bunu neden yapıyorlar çözemedim hala.
    (the crestfallen, 11.04.2008 22:15 ~ 22:21)
  6. ağa camii'nin tepesine çıkıp bir saat boyunca durmadan, ritmik olarak mesmerize demeyi başaran insanların bedava izleme şansı yakalayacağı konser.
    (kilim motifli kazak, 15.04.2008 12:41)
  7. anathema'nın bu kadar sık gelmesinden sonra, yıllık gelirlerinin yüzde kaçını bizden cıkarıyor diye sormama neden olan organizasyon.
    (gorky, 15.04.2008 18:01)