gündem
  1. · darwin i bitiren balık
  2. · aşık olduktan sonra söylenen ilk sözler
  3. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  4. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  5. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  6. · kar yağarken hissedilen duygular
  7. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  8. · mateja kezman
  9. · inanılmaz güzellikteki kız tarafından hoşlanılmak

25 nisan 2007 erdoğan teziç e suikast girişimi  

1. az önce haberlerden öğrendiğimiz çok çok üzücü bir girişimdir. neyse ki kimseye bir şey olmamıştır.

toplumun tüm kesimleri tarafından şiddetle kınanması gerekmektedir.
    (cerceve, 25.04.2007 17:47 ~ 17:48)
  2. kesin bir meczupun işidir...
    her şeyi kendisi planlamıştır...
    birkaç saate kalmaz yakalanır...

ülkemizde böyle bir olaya daha önce hiç rastlanmamıştır...
    komploculara aldanmayın...
    rahat olun...

edit ve yetkililere buradan sesleniyorum (26.04.2007 19:28): lütfen yukarıda yazdıklarımı dikkate almayın... buram buram kinaye kokuyor yazdıklarım... fakat siz ciddiye almış olacaksınız ki haber bültenlerinde sanki benim girimi okuyorsunuz... yapmayın, etmeyin... neyse şu işin aslı-astarı açıklayın...
    (van den budenmayer, 25.04.2007 18:03 ~ 26.04.2007 19:32)
  3. hemen yakın geçmişimize bakarsak; tek başına hareket eden birisidir, kesinlikle hiçbir örgütle alkası yoktur...(burada bir sürü yalan olacak)
    (bkz: 17 mayıs 2006 danıştay a yapılan saldırı)
    (bkz: cumhuriyet gazetesine yapılan bombalı saldırı)

faili meçhul cinayetler konusuna girmiyorum bile.
    (ornitrin, 25.04.2007 18:48)
  4. bazılarına göre ülkede vaziyetin ne kadar "yolunda" gittiğinin göstergesidir.
    (tuogalen, 25.04.2007 18:49)
  5. işte tam da bu noktada, bu didinme, bu feryat, bütün bu mitingler, devamlı birşeyler üzerine farkındalık yaratmaya çalışmak, herşey bu birilerinin görmek istemediği tehlikenin altından çıkıyor. bütün bunların nihayetinde tehlikenin farkında mısınız? ne zaman farkında olmaya başlayacak kör gözler?
    (why georgia, 25.04.2007 18:52 ~ 18:53)
  6. an itibariyle televizyonda saldırganın gösterildiği suikast girişimi. tüm bu olanlar tesadüf aslında(!) birbirleriyle hiç bağlantıları yok(!) herşey ben ve benim gibi düşünenlerin uydurması(!) girişimde bulunan vatandaşta kesin televizyonda bir haberden etkilenmiştir(!)

(bkz: tehlikenin farkında mısınız)
    (psykhee, 25.04.2007 18:58 ~ 20:10)
  7. saldırganın görüntüleri an itibariyle show haberde yayınlanmaktadır. ama nedense diğer kanallar bu durumu pek iplememektedir. ya da haber asılsızdır.

(bkz: acı var mı acı)

düzeltme: meğerse o haberi bütün kanallar vermiş bitirmiş ben ve show tv geç kalmışız.
    (düşünemiyorum o hal de malım, 25.04.2007 19:04 ~ 21:37)
  8. az önce star'da da haberi yayınlanmış olan saldırıdır. görüntülerden saldırganı tanıyan kişinin star tv haber merkezine ulaşması rica edilmiştir.
    (dragini, 25.04.2007 19:19)
  9. son günlerde özellikle artan şu ana kadar ki tüm olaylar gibi (cinayetler, suikastlar...vb) bunun da sonun tam anlamıyla aydınlatılmayacağı olaydır. laikliğe, cumhuriyete saldırı mıdır ya da sadece karalama amaçlı komplo teorileri midir bilimeyen, bilineceğine de inancımın olmadığı olaydır. ama şu apaçıktır ve bu olay da vurgulamaktadır ki ülkemizde son zamanlarda çok büyük gerginlikler, kutuplaşmalar olmaktadır.
    (mentol, 25.04.2007 19:35)
  10. münferit bir olaydır.tabii,yerseniz.

edit:ayrıca yazılan girileri okuyunca anladım,türkiye'de müslüman olmak da zormuş be.her an üniformalı birilerinin gölgesi altında olmak.
    (bkz: balık hafızası)?
    (albiceleste, 25.04.2007 19:48 ~ 19:53)
  11. 80 ihtilali öncesi türkiyenin durumu artık iyiden iyiye yeniden yaşamaya başladığımızın göstergesi üzücü, korkutucu olayların bir tanesi daha..

(bkz: deja vu)
    (kitiara uth matar, 25.04.2007 20:02)
  12. tamamen gündem değiştirmek üzere planlı yapılan bir olay. cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi değişik olaylarla ortamı dağıtmak amacı. yine planın en önemli parçası olarak ülkede üst kademede olan ve doğruların peşinde koşan. ülkede işte aydın , işte ülkeye bu tarz insanlar gerekli dediğimiz kişilerin seçilmesi de ayrı bir olay. ama anladığım kadarıyla burada olay farklı. amaç genel üniversite öğrencilerinin sevmediği başkan tezic i seçip hem bu kesimden biraz destek görmek ( ki bir insan canı alarak bunu sağlamak nasıl bir insanın düşüncesidir anlayamıyorum) hemde kendilerine ayak bağı gördükleri birisini el sürmeden ortadan kaldırmak gibi geliyor.
    (rise of legend, 25.04.2007 20:58 ~ 21:03)
  13. çok vahim gelişme. şu ana kadar saldırılar hep ulusal kanattan gelirdi. şimdi ulusalcıların flamacısına döndü namlu. nefretle kınıyorum. birileri sanki iç savaşa sürüklemeye çalışıyor ülkeyi. çok tehlikeli. her ne kadar 12 eylülün ürünü yök'ün başkanını sevmem mümkün olmasa da bu saldırıyı onaylamak, haklı çıkarmaya çalışmak veya hafifletici sebepler bulmaya çalışmak hiç bir insan evladına yakışmaz.
    (mustafamacit, 25.04.2007 21:26)
  14. (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 25.04.2007 22:54)
  15. çoğu internet gazetesinde diplerde verilen haber.
    (transistör kazancı, 26.04.2007 21:14)
  16. yök ün aydınlıkla uzaktan yakından hiçbir alakası yoktur.önce bunu bir anlamak gerekir.yök bu ülkede atatürk ü add den sonra en fazla kullanan oluşumlardan bir tanesidir.zaten bu ülkede yök e de gerek yoktur.çalışanlarının birçoğu hiçbir iş yapmadan para almaktadırlar.yök cumhuriyet savunucusu falan da olamaz.her şeye rağmen yök başkanına saldırmakla herhangi bir şey elde edilemez.suikastin her türlüsü kötüdür.o kurum durduğu sürece o adamlar da o kurumun başına gelecektir.bu aynen cumhurbaşkanlığı seçimleri gibidir aslında.bu düzen burda durduğu sürece o adam ve gibiler cumhurbaşkanı olacaktır.
    (a perfect tool, 26.04.2007 21:40 ~ 21:41)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil