25 milyon lira bu sene milli piyango yılbaşı çekilişinin tam bilete isabet eder ise bir kişinin kazanabileceği maksimum miktar.
ben her sene birer tane alırım. hayal de kurarım. bunda bir sakınca olduğunu düşünmüyorum. bana göre herkes aynı şeyi yapıyor ama nedense bazıları bunu dile getirmenin problem olduğunu düşünüyor.
verilen miktara göre sanırım insanın hayalleri değişiyor. belki de yaş ile de ilgisi vardır biraz. ya da gezip görmüşlük ile. aslında bunlarla tamamen ilintili ama anlyana tabiki.
bu seneki hayallerim bir öncekinden farklı. neden farklı bilemiyorum, kesin vardır beynimin bir yerlerinde henüz fark edemediğim olaylar, düşünceler. ama bu sene bana çıkarsa 25 milyon lira, ne boğazdan daire alırım, ne dünyayı gezen gemi yolculuğuna çıkarım, ne kanada'ya göç ederim, ne de 500 tane daire alıp kirası ile paşa paşa yaşarım. bu sene bana çıkacak olur ise, kesinlikle 20 odalı planları kafamda olan çok farklı özel otelimi açarım yeri belli olan. yemekleri, extra turları, konsepti hepsi detaylıca ve profesyonelce hayal edilmiş olan. aileminde hayallerini gerçekleştiririm. en çok istediğim ise kendi seçtiğim 10 tane çocuğu okutmak ve her sene inter rail, exchange student, au-pair, work and travel vs gibi yollar ile dünya görüşü kazandırmak.
25 milyon çıkar, çıkmaz. asıl önemli olan hayallerinin nasıl olduğu bana göre. paranın gücünü nasıl ve nerede kullanacağın...
her yılbaşı gibi fakiri, orta hallisi ve zenginiyle herkesin hayali. parayı kazanınca şunu yapıcam bunu yapıcam diyenlerin bulunduğu bir sitede açılmış. sıradan ve extreme pek çok hayal var: