trabzonspor'un 3g (gençlerbirliği, gaziantep, galatasaray) planı içindeki maçlar serisinin ilk ayağıdır.
4. dakikada
gabric'in golüyle trabzonspor'un 1-0 öne geçtiği maç...
2-0 oldu. dakika 16 colman.
lan ne zaman başladı hangi ara iki gol oldu derken, dakika 19.
dk 31, 2-1.
ilk yarısı 2-1 bitmiş maçtır. trabzonsporumuzun gollerini gabriç ve colman, gençlerbirliğinin golü kaheden geldi.
gençler iyi oynuyor. bu zamana kadar niye yenilmedikleri belli, adamlar orta sahada canavar gibi. defansta sağlam ama trabzonda attımı atıyor işte. bakalım ikinci yarı heyecanlı geçecek gibi duruyor, gençler saldırır ama trabzon bu saldırılar sayesinde farkı mı açar, yoksa geçler beraberliği yakalar mı ikinci 45 dakikada göreceğiz. gönlüm farktan yana tabi.
trabzon'nun kontra atak sonrasında iki gol atmaktan başka bir şey yapmadığı maçtır. gençlerbirliği güzel pas ve atak yapıyor, trabzon ise tipik anadolu takımı havasında geriye çekilip kontra bekliyor.
bilal çubukçu'nun serbest vuruştan golüyle 2-2 oldu.
birinin bizim sylvaya malesef serbest vuruşundan direk kaleye gelen topların gol olduğunu öğretmesi gerekiyor, niye bıraktın lan topu.
sinir krizine sokacak bunlar beni gençler hala saldırıyor, yattarayı beklediğimiz maç.
hugo broosun sıçtığı karşılaşmadır. ikinci yarı oyuna aldığı alanzinhoyu dışarı çıkararak sıçmıştır. tamam yattarayı oyuna alda orda gezen 10 adamdan bula bula alanzinhoyumu buldun lan, 4 milyon euro o adam. kazanmaya bakacaksınz kaybetmeye değil.
2-2 sona erdi.
gençlerbirliği'nin; maçı 2-0'dan 2-2'ye getirerek, haftaya oynanacak maç öncesi moral depoladığı maç olmuştur.
trabzon'un birara futbolseverleri şaşırtıp sonunda şaka lan şaka dediği maç.
ahlaksız hugonun katlettiği maç.
ulan 2-0 öne geçmişsin sol bek aksıyor, gelen geçiyor giden geçiyor. forvette gökhan top ezip duruyor. umut sağ kanatta hiç bir sik yapamıyor, adamı kendi mevkisi olan forvette bile tartışırken sen bu adamı sağ kanata monte ediyorsun hemde yedeklerde yattara ve alanzinho variken. ikiside her iki kanadıda oynuyor bu adamlarla ne alıp veremediğin var hugocum.
o koltuk rahattır güzeldir ama altından çektikleri zaman da hiç bir şey anlamazsın bakarsın ki kapı dışarı etmişler. istikrar martavalından yana olduğum için bende küfürlerimi sıralamıyorum sana ama haberin olsun sana laflar hazırlayan bir sürü insan var.
maça dönelim senin sol bekin sıçarken yedekte beklettiğin hırvatistan milli takımına çağrılan cale yi niye oynatmıyorsun lan? hurşit diye bir adam çıktı darma duman etti ferhatı. yazık lan ferhatta iyi çocuk, geleceği var ama toy. adam bir kere bocaladı sonra da bir türlü toparlayamadı. çek kenara onada iyilik yapıp iyice sıçmasını engellerdin. niye yapmadın?. umut yerine sağ kanatta yattara veya alanzinho ile niye başlamadın? tamam bu maç biraz kötü oynadı ama gabriçi niye çıkardın?maç boyu top kaybetmekten başka bir şey yapamayan ceyhunu niye bu kadar oyunda tuttun, tamam o da iyi futbolcu ama oynayamıyorsa çekicen kenara, oturtucan, di mi? sol kanat aksıyor dedin alanzinhoyu aldın oyuna, ulan ikinci yarı aldığın adam herkes gibi kötü oynarken, özellikle niye alanzinho yu çıkardın? gökhana o kadar tahammül eden sen, alanzinhonun ne kötü hareketini gördün? vicdan yok mu lan sende? bize de yazık.
ayrıca bu defansa artık bir istikrara getir çok sevgili hugocum iki maç üst üste aynı defans kurgusu ile çıktığını göremedim, sağ beksiz bir oyun anlayışını nasıl benimsedin onu da anlamış değilim. sakın bana song ordaydı deme pis söverim. serkan balcı aklına ikinci yarımı geldi.
yazdıklarımdan anlaşıldığı gibi biz boktan bir maç oynadık. gençlere değinecek olursak. iyi oynuyorlar, ortasahaları gerçekten çok iyi ama bir hava yakalamaları gerekiyor o havayı buluncada gerçekten etkili olabiliyorlar, hurşit ve bilal ile ikinci yarı iyice etkili oldular. 3. golü bulup maçıda alabilirlerdi. bir futbolsever olarak helal olsun gençlere. iyi oynuyorlar.
trabzonspor'un kötü oynadığı maçı isteyen ve hakeden tarafın g.birliği olduğu maçtır ve gençlerbirliği bu sene gerçektende iyi takım olmuş çok can yakarlar.
2-0 dan maç 2-2 geliyorsa ve hala karşımızdaki takım galibiyet golü için bastırıyorsa rakip takımın taraftarı üç üç diye bağırıyorsa ben bunu kaldıramam hiçbir takımın trabzona karşı üç üç diye bağırmasını kendime yediremem. h.bross bundan rahatsız olmuyrsa oyuna sonradan soktuğu adamı küseceğini bile bile tekrar çıkartıyorsa yolu açık olsun.
maçın ilk 35 dakikası çok ilginç geçmiştir.ilk 35 dakikasında maçta 3 gol ,3 güzel ara pası ve
alt yapı kalitesinde bir futbol vardı.iki tarafta gelişi güzel ileriye vurulan toplarla ve arkadaşı var mı ? yok mu ? bakmadan çapraza 30 metre paslarla(çoğu taş atışıyla sonuçlandı)bir şey yapıyorlardı ama buna futbol karşılaşması demek yanlış olur...sonrasında gençlerbirliği nin güzel pas organizasyonlarını izledik. öyle ki ;
topla oynama oranı % 69-31 olmuştu...maçın devamını izleyemedim.anne baskısı sonuç verdi ve
hanımın çiftliği izlenmeye başlandı.maçın son 8 dakikasında tekrar açma fırsatı buldum.gençlerin %100 denilebilecek 3 e 2 yakaladığı pozisyonu ve
hurşit in bir kaç güzel çalımı,izlemediğim zaman diliminde de oyunun genel seyri hakkında bana fikir veriyordu.
not:
orhan şam ,zaman ilerledikçe sen geriye gidiyorsun gibi geldi bana.umarım en kötü oyununa denk gelmişimdir.
hugo broosun saçmaladığı maç olmuştur...
öncelikle gençlerbirliğini ve hocasını tebrik ediyorum. en azından bizimkilerden iyilerdi.
şimdi maç biz 2-0 öndeyken 2-2 ye geliyorsa, bunun sorumluluğu tamamen teknik direktördedir.
çünkü biz ilk golü de, ikinci golü de şansızlıktan, tesadüf eseri yemedik. 30. dakikadan itibaren göstere göstere geldi adamlar. ve broos bunu engellemek için hiç bir adım atmadı. o kadar çok baskı yedik ki, topu o kadar kendi ceza alanımıza yakın yerde karşıladık ki, maç daha farklı bir sonuçla da bitebilirdi. ama gençlerbirliğininki de can tabi, yoruldular üstümüze gelmekten.
alanzinhoyu alması bir hataydı zaten. sen alanzinhoyu 5-1, 3-0 öndeyken; adamın stiline uygun maçlarda son dakikada alıyorsun; bu maçta neye güvenerek acaba ikinci yarı başında aldın? ilerde zaten umut a yapışık yürüyen iki defans oyuncusu bırakmışlar. umut da nefes alamadı ki, kaldı alanzinho ona pas vercek de, gol atcak.
kanatlar ve orta saha yok gibi bişi zaten.
alanzinhoya yalanzinho denmesine asla izin vermem, adamın yeteneği bariz ortada; ama defansif yönü zayıf olan alanzinho bu maça o dakikada girmemeliydi. çünkü ayağında top tutan, topu saklayan bir oyuncu değil alanzinho.
ki broos da hatasını fark etti aldı adamı dışarı. küstürdü alanzinhoyu. çok üzüldüm onun şaşkın ifadesine çıkarken.
ayrıca sevgili yattara 61 giymiş. sevindik ettik. ama yattarayı son 10 dakika belli ki kurtarıcı rolüyle aldın sen oyuna, e adam kaç kez topla buluştu? bari takıma da diyeydin, top aldınız mı yattaraya verin...
gerçi bizimkiler topu alamadılar, alsalar da tutamadılar ki ayaklarında...
ben maçlarımızda hep umuta gökhana bağırır, sinirlenirdim. şimdi tek bir futbolcuya bile kızmıyorum. tamamen hugo broosun oyunu okuma, okuduğunu anlama, anladığını uygulamadaki başarısızlığından ötürü bu maç 2-2 bitti.
tabiki gençlerbirliği de hırslı ve iyi oynadı.
3g'nin (gençlerbirliği, gaziantep, galatasaray) 1g sini başarısızlıkla geride bıraktık. önümüzdeki g lere bakıcaz artık.
sağ bekte song, önünde umut oynarken, yattara ve alanzinho klübede beklerken, üstüne bir de bu kalecinin artık hizaya çekilmesi için kenarda oturtulmadığı bir durum söz konusuyken kazanmanın hayal olduğu maçtı, yine sadece hayal ettik.
teşekkürler hugo'cum tolga abiye selamlar.
üst olur dediğim maç. ah ah
nürnberg sende ataydınya 2 gol , yatırmayaydınya(!) kuponumu.
(kira, 26.09.2009 00:32 ~ 00:33)