belki ilginizi çeker
  1. · 24 haziran 2006 katatonia istanbul konseri
gündem
  1. · google wave
  2. · yasaklanması gereken şeyler
  3. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  4. · her yerinden öpüyorum rüştü
  5. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  6. · yetenek sizsiniz türkiye
  7. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  8. · son ses müzik dinlemek
  9. · tanga giyen türbanlılar

24 haziran 2006 deftones istanbul konseri  

1. arka arkaya patlayan konser bombalarının sonuncusu.(bkz: yok mu daha gelen)
    (silentpain, 18.03.2006 22:14)
  2. alt grup olarak şöyle bir güzellik var;
    (bkz: 24 haziran 2006 katatonia istanbul konseri)

katatonia deftones'un alt grubu mu olurmuş lan?!
    (creepingdeath, 29.03.2006 13:39)
  3. afişi gördükten sonra güldüğüm konserdir.katatonia nerde deftones nerde. katatonia deftones un alt grubu olduğunu ya bilmiyor , ya da menajerleri sarhoşken bu teklifi kabul etti.en kötüsü de türk organizatörlerin ali cengizi olabileceğidir.bi bakmışsınız konserden 5 dakka önce katatonia biz çalmıyoruz deyip bombayı patlatır.
    (zaknafein, 22.06.2006 03:01)
  4. deftones'u daha da önemlisi chino'nun akıllara zarar performansını görmek, orda pogo yapmaktan artık yorgun düşmüş savaşçıların arasında olmak için yanıp tututuğum konser. gidebilenlerin çok şanslı olduğu konser aynı zamanda. anın tadını çıkarın katatonia deftones olayına takılmayın. neticede ikisiide babalar gibi dinleyeceksiniz.
    (troke, 22.06.2006 11:23 ~ 11:24)
  5. katatonia'nın 55 dakika sahnede kaldıkları ve büyük bir hayal kırıklığı yaratan konser.
    (impera, 24.06.2006 23:51)
  6. çıktıktan sonraki hafta içinde biletini aldığım, en önde vip te izlediğim ve hexagram esnasında chino moreno nun tam benim önümden bariyerlere tırmandığı, hayallerimin gerçek olduğu konser. ilahıma dokundum lan daha ne olsun. her ne kadar knife party ve digital bath eksiklikleri göze batsa da, her ne kadar bis yapmasalar da, minerva ve change çalarkenki o sihirli atmosfer, passenger la konsere girdiklerinde seyircinin(bizim) yüzünde oluşan o g.t olmuşluk, head up ta olsun, bored da olsun, 7 words te olsun seyircinin o gazı, hexagram da chino nun benim üzerimden seyirciye abanması(nası bi cümleyse bu artık), yine chino nun around the fur çalmadan hemen önce seyirciye şarkıyı tahmin etme oyunu oynatması ve benim bilmem, akabinde chino nun dönüp bi daha bana bakması ve "ehehe güzel saçlar" diyerek beni anında kalp krizine sürüklemesi... güzeldi lan konser...

(bkz: öldürdün bizi allahsız chino)
    (bkz: gene gelin her zaman bekleriz)

ahanda full playlist :

passenger
    my own summer
    beware(yeni albümden)
    be quiet and drive
    bored
    root
    nosebleed
    hexagram
    if only tonight we could sleep
    feiticeira
    korea
    minerva
    bloody cape
    around the fur
    lotion
    head up
    change
    engine no9
    7 words
    (evilmaddox, 12.01.2007 12:07)
  7. izleyebilenler ve izleyemeyenler olarak insanları ikiye ayıracak konserdir. uzun zamandır bu kadar gaza gelmemiştim. chino nun performansı gerçekten takdire şayandı. playlist'in bir kaç şarkı eksiği dışında çok iyi hazırlanmış olduğunu düşünüyorum.
    bundan daha bir gazı için:
    (bkz: summer sanitarium 2003)
    (pedagojik formasyon, 12.01.2007 12:21 ~ 12:23)
  8. katatonia'yı izlemek için gittiğim deftones'tan da katatonia'dan da nefret ederek döndüğüm konserdir. zaten ikisini de sevmiyordum, ne diye gittiysem. katatonia elemanları tam 'ayrıca alamanya'daki amcaoğullarına selam söylemek istiyorum' tarzında insanlardı.

not: pogo mogo bize ters işler.
    (weekend warrior, 29.06.2008 20:47 ~ 20:49)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil