saat 19.00'da
hüseyin avni aker stadında oynanacak
turkcell süper lig 22.hafta maçı..
beşiktaş, kazanması halinde ikinciliğe yükselecektir.. iki takım için de oldukça önemli bir maçtır.. hakem
selçuk dereli..
(rotario, 24.02.2007 13:06 ~ 13:07)
beşiktaş'ın şampiyonluğa tamam mı? devam mı? maçıdır kaybederse fenerbahçenin şampiyonluk yarışında tek kalma olasılığı büyüktür. kazanması lazım..
bir haftadır rüyalarıma giren karşılaşmadır bu. beşiktaşımız için oldukça önemli , kazanılması durumunda bir çok hesabın değişeceği karşılaşmadır. galatasarayın puan kaybetmesi , fenerbahçenin yorgun bir şekilde çıkacağı maç vs. rakip son iki haftadır kazanan trabzonspor. rüyamda ricardinho nun elinden tutup ingilizce , ne alakaysa , ''bu maçı kazanacaksınız ! şampiyonluk falan umrumda değil! trabzonspor u yenin! sonrasına bakarız!'' gibilerinden şeyler söylediğim ve ricardinhonun asisti , bobonun iki golüyle 2-1 kazandığımız maçtır bu. son bir haftadır yaptığım süper! maç skoru tahminlerimden ötürü bu maç için skor , sonuç tahmini falan yapmıyorum. umarım beşiktaşımız kazanır başka bir şey istemiyorum.
beşiktaşımız için ligde önemli dönüm noktalarından biri olan maç. trabzon için de aynı şey geçerlidir. her iki takımın da sıkıntısı gol atmak. bu nedenle ilk golü bulan kazanır gibime geliyor.
kale arkasında yahya efendi ile ilgili büyük bir pankartın açılacağı maçtır.
galatasarayın anlamsız bir şekilde puan kaybetmesinden sonra beşiktaş'ımız için önemi daha da artan süper lig mücadelesi.
beşiktaşımız 23. dakikada bobo'nun golüyle 1-0 öne geçmiştir.
dakika 35 gol ricardinho 2-0 beşiktaşımız önde
iki takımın çok kötü oynadığı karşılaşmadır. türkiyedeki tüm takımların savunmada sorunları olduğunu bize tekrar gösteren karşılaşmadır ayrıca.
oynanan futbolla değil hakemiyle gündeme damgasını vuracak maçtır..
ikinci golde ts li futbolcular salakça kendilerini yere atmışlar hakemde numarayı yememiştir. ayrıca ts lilerin penaltı beklediği pozisyonunda penaltıyla uzaktan yakından alakası yoktur.
2-2 olmuştur..
(bkz:
siktir)
trabzon ufaktan ufaktan
mercimeki fırına vermiştir.
coloccini yi transfer ettirmeyen zihniyetin götüne koim dedirten karşılaşmadır.izleyemiyorum o ayrı.yine de kafam girsin.
o eski beşiktaşın geri döndüğü maçtır.insan söyleyecek söz bulamıyor.resmen nutkum tutuldu.maçı televizyon kanalarının sol üst köşesinden takip edip bu kadar dakikada 3 gol yiyince insan ister istemez
baki kokusu alıyor.
(bkz:
beş dakkada beşiktaş)
baki kalan bu kubbede hoş bir mercimek ziyafetiymiş gibi düşünceler uyandıran türkiye süper ligi futbol müsabakası
beşiktaş-galatasaray elele verip fenerbahçeye 100. yılında şampiyonluk hediye etmeye yemin etmiş görüşünü kuvvetlendiren maç.
ah beşiktaş aahhh!
muhtemelen maç 0-2 beşiktaşın üstünlüğüyle sürerken
ilker yasin'in bir yerlerden beşiktaş bu maçı alır dediği karşılaşmadır.
(bkz:
ilker yasin'in cenabetliği)
berbat bir futbol oynayan beşiktaş kazara bulduğu iki golle öne geçti lakin uzun sürmedi ve 3-2 oldu. bu nasıl bir defans anlayışıdır bu nasıl kazmalıktır 3. lig ekipleri bu kadar hata yapamaz. ne diyeyim. eğer maç böyle biterse fenerbahçe güle oynaya şampiyon olacaktır. haftaya olan galatasaray maçı ise formalatinin ötesine gidemeyecektir. ben bu giriyi yazana kadar 2 tane daha pozisyona girdi trabzon.
sağolsun beşiktaşımız bu hafta da taşağımızı karıştıra karıştıra özetleri izletmeyecektir.gücüme giden akıllanmamış yönetim,kaprisleri uğruna defansı yol geçen hanına çevirmiş teknik direktör ve rakip takımdan daha fazla asiste imza atan defans oyuncularımızdır.iyi ki maçı izleyemiyorum.
bitmesiyle trabzon sokaklarını
silah seslerinin doldurmasına sebep olan maç.
ceyhun 250 gram daha az bencil olsa trabzonun fark atabileceği maçtır. baki mercimek adlı futbolcunun beşiktaşa en büyük yararı sakatlanarak yaptığı maçtır ayrıca.
giden
iddaa kuponumu bir anda geri getiren maç. hakikaten, umudumu kesip
yeşil yol izlemeye giden bünyemi bir anda sevindirmiştir. fenerbahçe'nin de ekmeğine yağ sürmüştür çok feci. tek üzüntümüz bu yönden...