belki ilginizi çeker
  1. · bahşiş alamayan yer gösterici davranışları
  2. · 2046
  3. · uluslararası istanbul film festivali
gündem
  1. · babaların garip huyları
  2. · yeşim salkım
  3. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  4. · dünyanın en seksi şarkısı
  5. · okan bayülgen
  6. · beşiktaş
  7. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  8. · askerde üstsüz gezen dişi subaylar
  9. · cincibir gazoz

24üncü uluslararası istanbul film festivali  

1. 2-17 nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan,yaklaşık 170 filmlik dev festival.

ayrıntılı bilgi için
    (bkz: http://www.iksv.org/...)
    (man on the moon, 09.03.2005 02:14 ~ 02:30)
  2. (man on the moon, 09.03.2005 02:16)
  3. bir kaç ilgi çekici görünen filme rağmen geçen seneki kadar yavan olacağını düşündüğüm, tüm zamanların en iyisi olarak gördüğüm 22.sinin yanına malesef yine yaklaşamayacak olan festival. umarım filmlerimi izledikten sonra bu laflarımı yutarım. utandır beni iksv. lütfen.

biletleri bu sabah satışa sunulmuştur ve geçen yılların aksine önce rezerve ettir para yatırıp sonra bir hafta boyunca acaba çıktı mı diye düşün döngüsü kırılmıştır, direk gidilip bilet alınmaktadır delikanlı gibi. sabahtan aldım filmlerimi çok şükür ve meraklıları için, 2046 sanırım gün itibariyle tükendi. özellikle tavsiye edeceğim film yok, fakat distopya serisindeki brazil'e gitmenize gerek yok eğer illa ki beyaz perdeden izlemek istiyorum demezseniz çünkü bu ay cnbc-e'den yayınlanacak. distopyadaki diğer filmler ve her zaman olduğu gibi mayınlı bölge denenebilir. festivaliniz hayırlı uğurlu olsun.
    (diskonnektus erektus, 19.03.2005 01:35)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil