daha ilk maçtan
* alınacak olan rahat bir skorla, sadece taraftarının önünde şova çıkılacak olan rövanş maçı olmasını diliyorum. şöyle 5-6 tane atsak yeter
*.
bahsi gecen rövanş macı olası 11 'i:
kalede: leo
defans 4 lüsü:uğur-zan-servet-balta
ortasaha 3 lüsü:barış-topal-ayhan(emre çolak:küçük iniyesta 'm benim.)
forvet 3 lüsü:kader-baros-arda
biraz erken oldu galiba...
1-1'in rövanşı.
frank rijkaard'ın sakata gelmemek için as kadroya yakın bir 11'le çıkacağı müsabaka.ayrıca bilet fiyatları yağlanmış,üzerine pulbiber ekilmiş kol gibidir.almak her yiğidin harcı değil.yayın büyük ihtimalle
d-smart.
skor tahmini:yediğimiz golün 3 katının 1 fazlasını atarız.
galatasaray ın rahat kazanması gereken maçtır.ancak bu maçta keitanın oynaması gibi bi ihtimal yoktur çünkü uefa ya verilen kadroda keita yok. olsa olsa hayri kewell olur.
gs'nin rahat rahat alması gereken maçtır, ki bence rahatça alacaktır. tek bi sorun dışında; küçümsemek. küçümsemek bize tromsö rezaletini hediye etmiştir, famagusta bozgununa sebep olmuştur. sanırım rijkaard'da durumun farkında ki as 11'e yakın kadroyla çıkıp işi sağlama alıyor. ha bir de tobol dışarıda aslan kesilir diye bi söylenti var ama inşallah o kadar da "aslan" kesilmiyorlardır.
dikkat tromso çıkabilir.
d-smart'ı olmayanların nerden izleyecekleri hala bir muamma.
(bkz:
mesaj alındı sanırım)
(bkz:
link nerde link)
orkun
uğur gökhan servet hakan balta
mustafa ayhan arda
yaser baros serdar
11'i bekleniyormuş. ben de bekliyorum açıkçası bu 11'i. aydın da aradan kaynayabilir her an baros'u dışarı alıp. arda'nın yeni mevkiine adaptasyonu açısından takımın yaptığı halı saha maçlarına bile çıkarılması gerektiğini düşünüyorum...
edit: 4 4 1 1 bekleniyormuş bi de. onu pek bekleyemedim ben..
d smart ım olmasına rağmen izleyemiyeceğim maç...zira parasız diye başlayan d smart ın çakallığı ortaya çıkıp işi paraya dökmesi pek de geç olmadı.
(bkz:
allah belanızı verecek)
sonucundan korktuğum maç.
edit: üzme bizi cimbom
hotbird'de khabar tv'den şifresiz yayınlanacak maçmış.
rijkaard'ın sahaya 4-4-1-1 taktiği ile çıkacağı maçmış öyle diyorlar.
muhtemelen kalede yine orkun, defansta gökhan zan'ın yerine emre güngör oynayacaktır. emre çolak paf takıma geri gönderilmiştir, kader keita uefa'ya verilen listede yer almamasının yanı sıra lisans sorunu yaşamaktadır ve bu oyuncunun kaydı henüz tff'ye de yapılamamıştır. paf takımdan gelen ve a kadroda kalan tek oyuncu olan serdar eyilik muhtemelen yedek olarak başlayacaktır. umarım sağ bekte bekliğini unutan sabri'nin yerine uğur uçar'ı izleriz. ayrıca mustafa sarp da bu takıma pek oturamadı ama topal ve linderoth'un durumları sebebiyle mecburuz kendisini izlemeye. aydın yılmaz'ın da kiralanmasına kesin olarak karar verildi rijkaard tarafından o sebeple bu maçta kendisini son bi kez sahada görebiliriz ya da belki görmeyiz inşallah bilemiyorum.
bu doğrultuda kadronun şöyle olacağını tahmin ediyorum:
--------------------orkun uşak-------------------------------------
uğur uçar-------emre güngör-------servet çetin--------hakan balta
barış özbek-----mustafa sarp------ayhan akman---------harry kewell
--------------------------arda turan-------------------------------
-------------------------milan baros-------------------------------
alın size kadro.
orkun - sabri, gökhan, servet, hakan balta - mustafa, ayhan, arda - serdar eylik, baros, yaser
bir beşiktaşlı olarak galatasaray'a başarılar dilediğim karşılaşmadır..
not : intertetten izlemek isteyen arkadaşlar,cillop gibi bir yayın isterlerse bana ulaşsınlar..
edit : takılmıyordu ama sanırım kalabalıktan kasmaya başladı..bu benim suçum diil malum,neyse iyi seyirler..
izlemek isteyen yazar arkadaşlara yardım edebilirim. galatasarayımıza başarılar allah utandırmasın.
stat tatil sezonu olmasına rağmen gene hatırı sayılır derecede dolu. milli takımdan metin tekin de maçı izliyoru. franco ve keita tribünde. haydi cimbom bastır!
not:maç için yardımcı olabilirim.
sabri'nin galatasaray'ın sağ kanadını itinayla boş bıraktığı maç.
öeh be!
sabri'nin kendini bitirdiği maç, kendini bitirken galatasaray'ı da yakmaz inşallah.
d-smart'ı olmayan galatasaraylı arkadaşlar için (misal ben) çok sıkıntılı geçen bir maçtır. kasmaktan bıktım radyodan dinliyorum artık.
sporx'a göre 'arda! arda! arda! nefis hareketler yaptı, nefis taşıdı topu! ceza yayı üzerinde nefis çalımlar yaptı! baros'a nefis bir pas çıkardı! baros ceza sahası içinde sol çaprazdan şutunu çekti! kaleci petukhov!' bana göre 'd-smart d-smart d-smart!'
servet'in forvetleştiği maç. allah'ım daha neler göreceğiz....
linklerin telef olması nedeniyle radyoya döndüğümüz maç. allah rızası için radyo spor'a da hücum etmeyin. oda kasmaya başlarsa yat kafayı uyu zaten.