an itibarıyla 2-4 olan fortis türkiye kupası maçıdır.
kezman ın golüyle an itibarı ile 2-7 olmuş maç
(nommo, 23.01.2008 15:03)
alanyasporun 10-9 kazanacağı maçtır.
bir fenerli olarak itü sözlük ve netten sonuçlarını takip ettiğim maç. ama bir yuh demek de boyunumun borcu artık. noluyor o sahada çok meraktayım şu anda. alanyaspor 11 i öldü mü ne? nasıl ya 9 demek. vay be. hadi ya 11 olsun herkese 1 gol düşsün. tamam saçmaladım ve susuyorum.
son dakikalarına 3-10'luk skorla girildi. zaman yetse 15 yapacaktık. umarım meraklıları için yeterince net bir skordur.
alınan haberlere göre fenerbahçe de gol atamayan tek isim şu an için zico...
yüzünü boyayıp
appiah forması ile alex in yerine oyuna dahil olma çabaları varmış an itibari ile.
fenerbahçe'nin 10'a 3 kazandığı maç oldu..
golleri bir araya toplayalım da dağılmasın..
alanya (3) - kezman (4), ilhan (2), aurelio (2), kemal (1), kazım (1)
kazım'ın golü, ki kendisi 10. gol oluyor, akıllara zarardı...
kezmanın üçlük salladığı sırada yapılan faul sonrası, serbest atışı da sayıya çevirerek 4 sayı kaydettiği spor müsabakası.
(lemon, 23.01.2008 15:23 ~ 15:23)
maçlarda çok nadir penaltı kazanan fenerli futbolcuların lehlerine verilen penaltı kararıyla olukça şaşırıp ne yapacaklarını bilemedikleri maç
böyle adam sikilir mi be oha fenerbahçe sloganını hatırlatan maç (tezahürat yaşa fenerbahçe marşının bestesiyle söylenmelidir)
fenerbahçe'nin resmi sitesinden takip ettiğim maç. 10. gol için şöyle bir açıklama var; "şimdi skor 3-10. ancak milli egemenlik stadı'ndaki skor tabelasında 10 rakamı bulunmadığı için, stadın skor tabelası hala 3-9'u gösteriyor."
evet kampanya başlatıyoruz
skor tabelasına 10 da koyulsun
en son 2-4 olarak bıraktığım maçın sonucunu 3-10 görünce bana oha lan hangi ara attılar bu kadar golü diye sormama ve meraklanmama sebep olan kupa maçı.
(jugador, 23.01.2008 15:35 ~ 15:36)
oyunun büyük bölümünün santrada geçtiği maçtır.
kural hatası olan maç; zira kalelerin 5te değişmesi gerekiyordu.
fenerbahce.com'un maç yorumunda şöyle bir kullanım var;
"85. dakikada alanya farkı 6'ya indirse de..."
maçı eli sopalı çıplak marslılar basmış diyorlar. sahanın ortasına indirmişler ufoyu tepki mahiyetinde. merakla spor haberlerini bekliyorum özet görüntüler için.
kejman'ın 4 gol attığı ve hepimizi umutlandırdığı maç olmuştur. ayrıca futbol'da acırsan acınacak duruma düşersin.
alanyaspor başkanı'nın maçtan bir gün evvel yaptığı "fenerbahçe bizi küçümsemesin, fark atarız gibi düşünceler içine girmesin." ayarındaki basın açıklaması da son dönemlerin en talihsiz açıklamaları listesine girmeye hak kazanmıştır bu maç sayesinde.
fenerbahcenin kendi rekorunu egale ettiği maç.
şanlıurfaspormaçında zor anlar yaşayan
zico, ilk yarının 1-3 bitmesinden tedirgin olup
add manageryapmış,
alanyaspor kalecisini forvete almıştır. başka açıklaması olamaz.
(bkz:
oha dedirten cm olayları)
(bkz:
genç kezman ümit verdi)
alanyaspor favori olarak çıktığı bu mücadelede talihsiz bir mağlubiyet almıştır.