23 nisan 2008 barcelona manchester united maçı   

adana çık aradan

1. manchester favori gibi gözükse de sürprizlerle geçeceğini tahmin ettiğim maçtır.turu da barcelona'nın alıp chelsea ile final yapması daha bi olası gözüküyor.
    (bkz: @2339051)
    (dynamite, 23.04.2008 12:40 ~ 24.04.2008 02:23)

2. türkiye de futbolun içinde her türlü pisliği görmüş olan yazarların 'futbol sadece futbol değildir' mantığıyla buzağı daha doğmadan öküzün altına koymaya çalıştıkları maçtır. sormak isterim madem ki uefa bazı futbol harici işlerin peşinden koşmakta, neden fenerbahçe gibi avrupa da adı sanı duyulamamış bir takım sevilla gibi son iki yılın uefa şampiyonunu elemiştir, ve ya neden real madrid gibi dünyada en çok seveni olan takım roma ya elenmiştir. muhtemelen uefa nın gücü yetmemiştir buna. dün riise nin de topu içeri sokmasına 'tam planladığımız gibi' demiştir platini. ha şimdi bu soruya da 'sürpriz de olması lazım, keyfi olmaz yoksa' cevabı hazırdır yüksek olasılıkla. yapmayın kardeşim, oturun ronaldo ile messi yi seyredin, ferdinand ile küçük ferdinand vidic in oyununu izleyin ders mahiyetinde sakatlık falan olmayıp oynayabilceklerse.
    (uysalim, 23.04.2008 12:56)
  3. bayram hediyesi
    (celeborn, 23.04.2008 20:49)
  4. barcelona bu maç öncesi gereğinden fazla hafife alındı. kendilerinden bir patlama bekliyoruz katalonya teali cemiyeti olarak.
    (spotless mind, 23.04.2008 20:53)
  5. zor da olsa barca'nın manu'yu katlamasını beklediğim maçtır...

dün gece liverpool* üzdü bizi... bari barca sevindirse... o yüzden artık iddialı cümleler kurmuyorum...*
    (van den budenmayer, 23.04.2008 20:59)
  6. müthiş,muhteşem gibi kelimelerin havada uçuşacağını umduğum maç olsundur.gerçi büyük ihtimal sabri ugan anlatacak ama olsun ona bile dayanır bu katalan yürek.

rambla pa'qui
    rambla pa'llá
    esa es la rumba de barcelona
    (dereotundannefretederim, 23.04.2008 21:02)
  7. henüz dördüncü dakikada cristiano ronaldo'nun penaltı kaçırdığı maçtır.
    (marslan, 23.04.2008 21:47)
  8. son derece güzel bir şey olmuş ve spikerin ve ilker yasinin sesi kesilmiştir. sadece nou camp tribünlerinin sesi geliyor. böyle daha da bir gerçekçi oldu.
    (mvpdirk, 23.04.2008 22:13 ~ 22:19)
  9. tüm türk halkının düşünce gücünün varlığını ispatladığı maçtır. fiber optik kablolarla bağlı olduğumuz ilker yasin'e dur demiştir. artık birileri milli iradenin sesine kulak versin.
    (dr conners, 23.04.2008 22:20)
  10. türk spikerlik tarihi için bir dönüm noktası.
    (sonador, 23.04.2008 22:24)
  11. ilk yarısının genelinde baskın ve etkili bir barcelona izledik. ileride eto'o oldukça etkin, sağ açıkta messi futboldan uzak kaldığı günlere nispet yapıyor sanki. futbol resitali izletti bir yarı boyunca. manu'da ise bu sezonun kesinlikle en flaş ismi christiano ronaldo bana göre rezalet bir gününde. bir penaltı kaçırdı ve sürekli kendini yere bıraktı. o kadar antipatikti ki ilkokula giden kuzenim bile "kıl adam" demeye başladı kendisine.

barcelona çeyrek finallerdeki kesinlikle en zayıf halkaydı. ama şanslarına schalke 04 geldi de yarı finale geldiler, ama şimdi messi de harikuleyt, eto'o da. bir de ronaldinho olaydı işte o zaman manu'yu enlemesine boylamasına bölerlerdi.

ek: deco ve iniesta acaip etkisiz barcelona'da. değişseler yeri yani.

ek2: allahım spikersiz maç ne güzelmiş lan!
    (sycrone one, 23.04.2008 22:34 ~ 22:36)
  12. yaklaşık 10 dakikalığına da olsa hayalimdeki futbol maçını izlemiş olduğum maç. taraftarın sesi dışında başka bir şey duyulmadı bir süre.
    spikersiz ve yorumcusuz bir maç ne kadar da güzel olmaktaydı oysa ki. cesur bir kanal çıksa ve bunu denese keşke.
    ercan taner dışında biri spikerlik yapacaksa sessiz olsun o maç daha iyi. rıdvan dilmen dışındakiler de yorumculuk yapmasa, savaşlar bitse, küresel ısınma sona erse, o kilitli kapılar açılsa falan..
    neyse, biz yine bağlantının kesilmesini bekleyelim.
    (sadalet, 23.04.2008 22:37)
  13. bir allahın kulunun maçın an itibariyle skorunu belirtmediği karşılaşmadır. yok maçı da izlemiyorum merak ettim bakayım bari kaç kaçmış. evet livescore'dan baktım ilk yarısı 0-0 bitmiş oh be.
    (solt, 23.04.2008 22:39)
  14. ilker yasin yorumları yüzünden maçı çince sopcasttan izliyor olduğum maçtır.
    (hidrolaz, 23.04.2008 23:02)
  15. 0-0 biten, barcelonanın manchester uniteda oranla çok üstün oynadığı maçtır. barcelona bu skor ile turu zora sokmuştur kaçırılan penaltı haricinde hiç bir varlık gösteremeyen manchester united oynadığı kötü futbola rağmen avantajlı bir skor olan golsüz beraberliği elde etmeyi bilmiştir
    (hidrolaz, 23.04.2008 23:36 ~ 23:37)
  16. 0-0 biterek süprizlerle dolu tek maça kalan iddaa kuponumu yırttıran maç olmuştur. 3.dakikada kaçırdığı penaltı yüzünden euro 2008 şampiyonasında ronaldo'nun servet çetin'in sümüğüne maruz kalarak boğulmasını yürekten istiyorum.
    (mvpdirk, 23.04.2008 23:39 ~ 23:39)
  17. maçın manchester united açısında bu kadar rezil olmasının tek sebebi ferguson'dur. maç boyunca gördük ki scholes ve carrick çok az hücum çıktılar. ronaldo, tevez, rooney ve park bişeyler yapmaya çalıştılar ilerde o kadar. ferguson bu maçı bir şekilde iyi bi skorla kapatayım old trafford'da nasılsa kazanırım diye düşünmüş belli. haksız da sayılmaz hani. manchester united son bilmem kaç şampiyonlar ligi maçında puan kaybetmemiş evinde. bu açıdan bakıldığında ferguson haklı ama bir united sever olarak çok küfrettim kendisine. rooney kanat, ronaldo forvet, tevez orta saha falan oynadı ki ne alaka. koskoca manchester united da başka adam mı kalmadı. ha bi de unutmadan brown adlı canlı bombayı defansın ortasına koydu vidic'in sakatlığında az daha başımıza iş açıyordu yine. koy işte pique2yi oraya brown'u da yerine. orta sahada da hargreaves oynasın canavar gibi. ama ferguson'un deplasman takımı ve taktiği bu. roma maçında da bu şekilde oynamıştı united ama o gün şanslı 2 gol atmıştı bugün atamadı. her ne olursa ikinci maçta anderson, hargreaves gibi oyuncuları orta sahada görmek istiyorum ve eminim ki turu geçeceğiz.
    (eomer, 24.04.2008 00:03)
  18. penaltı yı kaçırdıktan sonra manchester tek kale oynuyor lafımı ağzıma sokmus olan maçtır.barcelona nefes aldırmadı ama golüde bulamadı.ingilterede manchester turu atlar. inşallah bunuda ağzıma tıkmazlar.
    (mirhat, 24.04.2008 01:30)
  19. manchester'ın beraberliğe yatması anlaşılabilir birşey. ama fazlasıyla geri çekildiler, oyunu kendi sahalarında kabul ettiler. herşeyiyle tam bir futbolcu olan andres iniesta'nın son vuruş eksikliği yine bu maçta da gözümüze girdi adeta. iyi şutlar çekebilseydi barça gol bulabilirdi. işin ilginci manu'nun defans yapmasından çok, oyuncuların konsantrasyon eksiklikleriydi. barca'lı bir oyuncunun attığı pasta bir iki adım atarak araya girmesi gereken united oyuncuları kımıldayamıyorlardı çoğu zaman. 5-6 adım arkadaki barça'lılar kapıyorlardı topları.

united'ın tüm kötülüğüne rağmen berabere kalması ikinci maç için büyük avantaj. yolu yarıladılar.

son söz sir'e: babacığım neden tevez gibi bir adamı bu maçta oynatıp on kişi oynuyorsun. kısa boylu ve baskı yiyince sinen bi oyuncu tevez. ki bir de yalnız başına oynatıyorsun forvette. pardon orta sahada. eskisi gibi allah akıllı sir versin.
    (eskiunited, 24.04.2008 01:38)
  20. dünyanın iki futbol devinin oynadığı oyunu görünce hayak kırıklığına uğradığım maç olmuştur. yarı final maçlarını izleyince keşke liverpool kupayı alsa demişimdir. favori gördüğüm manchester resmen beraberliğe oynamış ve beni utandırmıştır. barcelona ise eski barcelona değil. ronaldinho nun yokluğunu çok hissettiler. deco berbat futbul oynadı ve lider oyuncu olamadı. messi çok iyi bir oyuncu ama lider oyuncu değil.

maçın benim için tek güzel yanı ronaldo idi. hakkaten bu çocuk futbol için yaratılmış. çok kolay adam geçiyor ve müthiş süratli. onu izlemek keyif veriyor.

sonuçta manchester avantaj yakaladı dememek gerek ama yarım adım önde diyebiliriz.
    (general olma hevesi kursağında kalan adam, 24.04.2008 09:18)