23 kasım 1999 bologna galatasaray maçı   

adana çık aradan

1. galatasaray'ın uefa kupasını kaldırdığı seride oynadığı ilk maç. bir italyan takımını* yenip katıldığı bu kupada hemen bir italyan takımıyla daha eşleşmişti galatasaray. rakip her ne kadar şimdilerde o kadar güçlü olmasa da, o zamanlar kadrosunda signori, pagliuca, ventola falan var.

maçı ne yalan söyleyeyim pek net hatırlamıyorum. yanılmıyorsam cine5'den ekrana gelmişti maç ve ankara'nın bir köyünde zar zor izlemiştim. görüntü kalitesi falan rezaletti maçın...(hatta şifreliydi lan izleyememiştim, şifreli karıncalı halde izlemiş hayal etmiştim maçı. böhühü) ama ilk golü signori atmış sonrasında ise kral öyle bir gol atmıştı ki pagliuca'ya, hakikaten de kendisinin attığı en süper goldu bu.

(bkz: http://www.youtube.com/...)

kral öyle çok kalmıştır ki havada, öyle eğilip bükülmüştür ki topu beklerken ve öyle güzel, sert ve tam yerine vurmuştur ki, hakan'a laf edenlere açıp gösteresi gelir insanın. uefa kupasına giden yolda özel bir yeri vardır yani. candır, kandır, baldır.

ekleme: flavius hakan kaç saniye havada kaldı diye sormuş uktede, sanıyorum kafadan 2 saniye var. kemikleri hava doluymuş hakan'ın. ya ya.
    (sycrone one, 29.06.2007 00:43 ~ 00:58)

2. hakan şükür'ün normal olarak 2, yavaşlatılmış çekimde 3,5 saniye havada kalarak gol attığı maç...
    (ageblood, 29.06.2007 00:55)
  3. 1-1 bitmişti.

(bkz: her şeyi yazıp skoru yazmamak)
    (dolphins were monkeys, 29.06.2007 01:02 ~ 01:02)
  4. skordan çok hakan şükür'ün golünün akıllarda kaldığı maç...
    (ageblood, 29.06.2007 01:07)