görseller
23 ağustos 2009 galatasaray kayserispor maçı 

belki ilginizi çeker
  1. · ariza makukula
  2. · cim bom ali samiyende 10 aslan gücündedir
  3. · elano
  4. · elden gelmek
  5. · elano blumer
  6. · maçta atkıyı ters tutan taraftar
  7. · sabri sarıoğlu
  8. · elano blumer
  9. · lig tv
  10. · galatasaray
gündem
  1. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  2. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  3. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  4. · günün tek şarkılık özeti
  5. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  6. · uludağ sözlük
  7. · kar yağarken hissedilen duygular
  8. · gitmek ile kalmak arasında kalmak
  9. · ekşi sözlük ve itü sözlük karşılaştırması

23 ağustos 2009 galatasaray kayserispor maçı  

sayfa  / 3
  1. istanbul ali sami yen stadı'nda 21.00'de başlayacak olan turkcell süper ligi 3. hafta mücadelesi...

eğer bu maçta da fark olursa pes artık dedirtmesi kuvvetle muhtemel karşılaşma... ama iki takımın da henüz mağlubiyetle tanışmadığını söyleyelim de ortama hareketlilik gelsin falan...*
    (mgun, 21.08.2009 01:54)
  2. merter yüce'nin oynamasını umduğum maç.kendisini izlemeye gidicem çünkü.
    (ialleesedat, 22.08.2009 18:46)
  3. merter yüce'nin performansını merak ettiğim maç.. eski takım arkadaşım ne de olsa.. hoş o beni hatırlamaz ama ben onu unutmadım.. umarım başarılı olur kayseri'de..
    (kowalski, 22.08.2009 18:47)
  4. 3.5 gol altı bitecek karşılaşmadır. galatasaray bol bol atar atmasına da kayseri yer mi orası muamma.
    (vecihi hürkuş, 22.08.2009 18:50)
  5. direkt üst oynanacak maçtır.. ben öyle yapacağım en azından..
    (kowalski, 22.08.2009 18:51)
  6. merter yüce hazırlık döneminde ve sezon açılışında gösterdiği performansı bu maçta da gösterirse kayserisporum orta sahada üstünlüğü ele geçirir. zaten 7 kişi defans oynadığımız için çok gollü olacağını sanmıyorum.
    ama yenilmemiz durumunda tolunay kafkas daha fazla yüzsüzlük yapamayacağı için duramaz ve istifasını verir ve buna üzülmem.
    (terliksiz hayvan, 22.08.2009 18:53)
  7. elano ve kewell birlikte oynarsa üst biri oynamazsa alt bitecek maçtır. çünkü ikiside oynarsa galatasaray tek, biri oynamazsa çift önlibero ile oynayacak.
    (bkz: demedi deme ibrahim)
    (be realist demand impossible, 22.08.2009 18:54)
  8. tolunay kafkas döneminde milan purovic, julius aghahowa, ariza makakula, salomon olembe, delio toledo gibi doğru transferler yapmış ama gerek savunma güvenliğine aşırı önem veren teknik direktörlük anlayışı gerekse yıllardır patlama yapması beklenen yerli oyuncuların hiçbirinin bırakın patlamayı, doğru dürüst bir çıkış bile yapamayışı sonucu 5.-8. bandında gidip gelmiş kayserispor için bu sezonun kritik maçı.

pek muhtemel ki frank rijkaard yine rotasyona gidecek ve sahada emre güngör, uğur uçar, barış özbek ve belki de shabani nonda gibi isimleri göreceğiz. kayserispor eğer zoru başarır da bu maçtan puan alabilirse bu sezon gerçekten ilk 5 sırayı ciddi anlamda zorlayabileceğini göstermiş olur. ama benim beklentim, ilk yarım saatte 2-0 olacak bir maç ve galatasaray'ın maçı zorlanmadan alması. bu arada yapmayın, etmeyin, üst olur, pas geçmeyin.
    (pontiarchus, 22.08.2009 19:24)
  9. diğer çoğu maçta olduğu gibi, galatasaray çift önliberoyla çıksa da üst bitebilecek karşılaşma. bitebilecek diyorum çünkü kayseri ligin iyi savunma yapan takımlarından biri. gol sayısını da çift-tek önlibero seçiminden çok kayserinin savunma yapma becerisini bu maça taşıyabilirliği belirleyecektir.
    (pandaros, 22.08.2009 19:44 ~ 19:45)
  10. herkesten farklı olarak bu maçın alt biteceğini düşünüyorum. üst maçlarda genellikle iyiyimdir ancak bu maçtan çekiniyorum. galatasaray'ın oynadığı rakiplere bakıyoruz gayet zayıf takımlar. o maçların üst bitmesi çok normal. he tamam cimbomumuzun hücum hattı çok pis sikertir. ancak kayserispor bu ligin en iyi savunma yapan takımlarından bir tanesi. diyeceksiniz ki cimbom antep gibi kaliteli bir takıma deplasmanda 3 attı diye. ancak unutmayınız ki antep hücuma yönelik kayseri ise savunmaya yönelik bir takım. tabi ki maç üst bitebilir buda bir ihtimal. fakat "kesin" üst biter diyebileceğimiz bir maç değil. üst bir derece ama bir 4-6 gol oynamak ciddi anlamda göt ister. umarım bu giri bana girer ve galatasaray'ımız şov yapar.

edit: alt tahminimin bana kapak olduğu maçtır. kapak olsundur yeter ki kapak yapan cimbom olsundur. kayseri gibi ligin en iyi takım savunması yapan takımını bile ofans futboluyla çaresiz durumlara düşüren takımdan herkesin götü korksundur. ulan bide 4-6 gol oynamak göt ister yazmışım umarım kimse bu giriyi sallayıp iddaa yapmamıştır.
    (mokaryus, 23.08.2009 00:27 ~ 24.08.2009 00:54)
  11. yedi eksikli bir kayserispor karşısında ki burada spor bültenlerinin yalancısıyım, cimbomum rahatça kazanmasını umduğumuz maç.
    (suskungeveze, 23.08.2009 00:33)
  12. galatasaray'ımızın

leo franco

sabri-zan-servet-balta

ayhan-sarp

keita-arda-aydın

baros

11'iyle sahada bulunacağaı karşılaşma. yediğimizden fazlasını atarız gibime geliyor.
    (yaratıcı nick bulamadım, 23.08.2009 20:53)
  13. dk 14 milan baroş... iyi başladık

gs 1 : 0 kayserispor
    (sipidiksipidikyuzenbalik, 23.08.2009 21:17 ~ 21:17)
  14. galatasaray'ın yine bir duran top organizasyonuyla golü bulduğu maç. milaaaaan barooooş.
    (yaratıcı nick bulamadım, 23.08.2009 21:17)
  15. bir pozisyon öncesi penaltı çalamayan hakem bu golü vermek durumunda kaldı. ortayı da sabri açtı arda dömü vole'yi kapattı baros'da kaleciye müdahele var mı yok mu göremedim ama dokunarak topa golü yazdı.
    (jugador, 23.08.2009 21:20 ~ 21:21)
  16. 1-1 makakula
    (bh6223, 23.08.2009 21:35)
  17. baros'u adeta karısı gibi belinden tutup 'hadi gel arka odaya gidelim' diyen kayseri'li savunma oyunucusunun yaptığı penaltıyı çalamayan bir hakemin yönettiği maç.
    (yaratıcı nick bulamadım, 23.08.2009 21:36)
  18. halis özkahya'nın penaltı vermemeyi kafaya koyduğu bir maç da diyebiliriz.
    (jugador, 23.08.2009 21:37)
  19. makukula'nın kendi kalesine attığı golle 2-1 olan maç. güzel oldu bu.
    (yaratıcı nick bulamadım, 23.08.2009 21:38)
  20. dk 34. makikula kendi kalesine

gs 2 : 1 kayserispor
    (sipidiksipidikyuzenbalik, 23.08.2009 21:38)
  21. makakula galatasaray kalesinden sonra kendi kalesine de golü yazdı 35. dakikada.
    (jugador, 23.08.2009 21:39)
  22. makakula'nın galatasaray gibi büyük bir takıma gol atma gafletini erken farkettiği, hatasından çok geç olmadan döndüğü maçtır.
    (drps, 23.08.2009 21:45)
  23. ariza makukula'nın 2 gol attığı maçtır. devamı da gelebilir.
    (bıdı bıdı, 23.08.2009 21:47 ~ 21:47)
  24. ilk yarısı galatasaray'ın 2-1'lik üstünlüğü ile sona eren maç...

ayrıca şu gol yeme alışkanlığının önüne bi geçilse fena olmayacak sanırım...
    (mgun, 23.08.2009 21:53)
  25. galatasaray'ın, balına yağına 2 gol attığı; galatasaraylıların, ligin başından beri kapıldıkları "reis çok teknik takımız yahu, o kadar tekniğiz ki bizim topçulara karşı yapılan her bir yapışma, kapışma, atışma, sıvışma penaltı olmalı vallaha" manyaklığına kapılarak her halta penaltı çalınmasını beklediği maçtır.

yahu baroş kalecinin elinden topa vurdu, faul iken gol oldu; yahu korner mi aut mu ne idiği belirsiz bir pozisyondan sonra -ki yayıncı kuruluş ne hikmetse korner pozisyonunu asla tekrar etmedi-, eleman kendi kalesine kafayı çaktı gol oldu, hâlâ vıdıydı da vıdıydı...

o değil de ben galatasaray'ı hep böyle 4-3-3 dizilişinde izlemek istiyorum. vallaha bak. mesela beşiktaş'a karşı inönü'de, fenerbahçe'ye karşı kadıköy'de falan... süper olur allah'ıma kitabıma.
    (eudaimonist, 23.08.2009 21:53 ~ 21:54)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil