23 şubat 2008 fenerbahçe bursaspor maçı   

adana çık aradan

1. şükrü saraçoğlu stadı'nda oynanan, fenerbahçe'de semih, volkan ve aurelio dışında hiçbir as oyuncunun sahada yer almadığı karşılaşma.

an itibariyle sinan kaloğlu'nun penaltıdan attığı golle bursaspor maçı 0-1 önde götürmektedir.
    (çılgın veyfik, 23.02.2008 19:38 ~ 19:39)
  2. 85. dakika gol sinan kaloğlu durum: 0-2
    (alter egoma yenik düştüm, 23.02.2008 20:47)
  3. (bkz: seninle ağlarım seninle gülerim)*
    (ximxili, 23.02.2008 20:57)
  4. fenerbahçenin sahaya sürdüğü kadro düşünüldüğünde hakedilmiş bir mağlubiyettir...fb, sevillayı 3-2 yenince, zico tüm kupalar fenerbahçenin sandı heralde..
    (joker, 23.02.2008 20:59)
  5. bursaspor'un güzel şehrine yakışan bir oyunla aldığı ve kadıköy'de kazanma gibi bir geleneğin sinyalini verdiği maç olmuştur. öte yandan maç sonrası bursalı oyuncular ve taraftarların sevincini engellemek için statın ışıkları söndürüldü. fb yönetiminden kablo kesmek, ışık söndürmek gibi aktivitelerin devamını bekliyoruz, mesela aziz yıldırım topu alıp -oynatmıyorum işte top benim diil mi - desin filan..
    (henderson, 23.02.2008 21:09 ~ 21:14)
  6. samet aybabanın bursaspor teknik direktörlük koltuğundaki görev süresini bir kaç hafta daha artıran bir sonuca sahne olan maç. seneye de tekrar ederse bir gelenek halini alıcak gibi duruyor fenerbahçeyi saraçoğlunda yenmek.
    (boundless, 23.02.2008 21:14)
  7. fenerbahçemin bir ara transfer politikası haline getirdiği bir huyu vardı. kendi maçlarında rakip takımda hangi oyuncu iyi oynadıysa, gol attıysa o oyuncu bir dahaki maçta fenerbahçeye alınırdı. sinan kaloğlu. altay, vestel manisa, bursaspor. adamın her takımda neredeyse her maçta bize golü var. eyy yönetim. alın artık şu adamı yahu. kurtulalım bu dertten.
    (los lunes al sol, 23.02.2008 21:18)
  8. zico'nun aptalca bir kumar oynayıp kaybettiği maçtır.
    ayrıca: türkiye'nin yüzde kırkının üzüldüğü maçtır, yüzde onunun değil.
    (konu mandalı, 23.02.2008 21:19 ~ 21:24)
  9. rakip takımın oyuncuları baç bitiminde sahada sevinirken stat ışıklarını söndürten bir centilmenlik anlayışına sahipmiş demek ki fenerbahçe... demek ki böyle dünya kulübü olunuyormuş... demek ki "en büyük" olmanın yolu en dibe düşmekten geçiyormuş...
    (bkz: hazımsızlık)
    (bkz: talcid)
    (bkz: yenilen her golden sonra iki talcid)
    (strategos, 23.02.2008 21:23)
  10. zico'nun ''nasılsa avrupa'da yenilmiyorum iyi gidiyoruz, sevilla'ya da koyduk bana karışmazlar lan'' gibi düşünmesinin sonrasında gerçekleşen olaydır.

lig lan bu boru değil mına koyim. çok büyük takımlar bile lig maçlarında sahaya tam çıkıyorlar. senin hemen götün kalktı as çıkma maçlara.
    sampiyonlar ligi'ni kazanacağını düşünüyor herhalde ''alırım kupayı yatarım aşağı''

zaten maç içerisinde oyuna müdahale etmeyi oyuncu değiştirme sana bir teknik adamı sevemem.

iyi olmuş inşallah böyle devam eder. her maç yeniliriz şampiyon olamayız.
    avrupa maçlarını katmıyorum inşallah gavurları öperiz.
    (eazy, 23.02.2008 22:29)
  11. tüm puanların altın değerinde olduğu bu haftalarda zico yedek takımı sahaya sürerek çok büyük yanlış yapmıştır. önündeki maçlara bakarak oyuncularını dinlendirebilirsin ama fenerbahçe gibi bir takımı 3 puanın çok önemli olduğu bir haftada yedek takımla sahaya süremezsin. can ve yasin ikilisini oynatacağına bu ikiliden birini oynat yanına da edu lugano ikilisinden birini koy. gökhal gönül'ün dinlenmeye bu kadar çok mu ihtiyacı vardı ki önder'i oynatıp sağ kanadı felç ediyorsun. kısacası zico takımın en azından 7 asını sahaya sürüp yanlarına yedekleri monte etmesi gerekiyordu. bursa az daha derli toplu oynasaydı çok daha ezici bir üstünlük kurabilirdi.bu arada bir galatasaraylı olarak hiç hesapta olmayan bu 3 puan kaybına çok sevindiğimi de belirteyim.
    (galliani, 23.02.2008 22:55)
  12. fenerbahçe'nin "avrupa galibiyetinden sonra komik bir yenilgi alma" geleneğinin bir örneğidir. şaşırmamak lazım.
    (mayakovski, 23.02.2008 23:25)
  13. ev arkadaşımın "lan diğer maçlara oyuncuları saklıyo ziko, ondan yedek kadroyla çıktık" diyerek kendisini savunduğu maçtır. hayır yenersin yenilirsin sorun değil de avrupada da bi bok yiyemezse fener bayağı güleceğim durum onu gösteriyor.
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 23.02.2008 23:28)
  14. fenerbahçe'nin 2006 ekim başında bursaspor'a sinan kaloğlu'nun attığı golle yenildiğinden beri kadıköy'de kaybettiği ilk maç (böyle söyleyince daha bir etkili oluyor). zico'nun 10 gün içinde galatasaray ve sevilla deplasmanına çıkacak takımını dinlendirme isteğini anlayışla karşılıyorum ama takımın tamamını değiştirmesi bariz saçmalık. şu an fenerbahçe için işler yolunda göründüğünden ben dahil bir çok fenerbahçeli bu mağlubiyeti umursamıyor ama şampiyonlar ligi rüyamız elbet bitecek (umarım sevilla maçından çok sonra biter bu rüya, hiç uyanmak istemiyorum) ve tekrar gerçekle tanışacağız. umarım lig ve kupayı yerinde buluruz...

her şeye rağmen şayet ilhan önüne gelen 3 net fırsattan birini değerlendirseydi şu an zico'yu cesareti için tebrik ediyor olacaktık ama futbol işte. oldu bir kere. bu arada sinan'ın yaptırdığı penaltı da attığı gol de takdire şayandı. can bir servet çetin olma yolunda ilerliyor ama hadi hayırlısı...
    (malpolitikası, 23.02.2008 23:50 ~ 23:57)
  15. fenerbahçe'nin sinan kaloğlu'nu almadan rahat edemeyeceğini gösteren maçtır. adam 3 sezondur fenerbahçe'nin belalısı olmuş durumdadır. manisaspor da 3 , geçen sezon bursaspor da 1 , bu sezonda attığı 2 golle fenerbahçe'yi adeta tek başına yenmiştir. alın artık bu adamı.
    (schogetten, 24.02.2008 03:10)
  16. bu memlekette iki takım vardır. biri fenerbahçe'nin asıl rakibi galatasaray diğeri fenerbahçeli futbolcuların götlerine baka baka kaçmalarıa sebebiyet veren bursaspor. senaryo genelde aynıdır fener ile bursa maçlarında. kanarya kaçar timsah kapar... aynen bugün olduğu gibi..

(bkz: aslan bursasporum be)
    (sadomasochistic, 24.02.2008 03:43)
  17. maç başlığının sözlükte dahi maçtan yarım saat sonra açıldığı düşünülürse, fenerbahçeli futbolcuların bu maça dair farazi bir konsantrasyon tahmininin yapılabileceği maçtır diye düşünüyorum. tüm akıllar halen sevilla maçında olsa gerekti.

galatasarayım da böyle yandı. 5 yedik alman'dan.
    (alik, 24.02.2008 03:50 ~ 03:50)
  18. öyle bir maçtır ki zimbabve'de yaşan insanlar bile sonuca üzülmüştür. nijerya'nın dağlık bölgelerinde ise isyanlar çıkmış halk birbirini harcamıştır.
    (chinaski, 24.02.2008 03:55 ~ 03:55)
  19. kadıköy tribünlerinin bittiğinin kanıtlandığı maç olmuştur. 40 - 45 bin kişiden çıtır çıtır çekirdek (bkz: çiğdem) yeme efekti gelirken bursa tribünleri kadıköyü şampiyonluk yarınlara kaldı melodisi tezahüratı artık siz ne diyosanız onunla inletmiştir.
    (ender gelişen osasuna atakları, 24.02.2008 13:03)
  20. maç bitiminde bursasporluların timsah yürüyüşü yaparak sevindiği maçtır.24 şubat 2008 galatasaray kasımpaşa maçı nın önemini artırmış maçtır ayrıca.
    (darksideofthemoon, 24.02.2008 14:12)
  21. zico'nun oyuncularını dinlendirmek adına yedek kadroyla çıktığı maçtır. fakat bu maçı kaybettikten sonra önümüzdeki hafta ankaragücü maçında nasıl bir kadroyla çıkacak merak konusu. malum oyuncu dinlendireceksin önünde sevilla maçı var ama kaybedersen belki de şampiyonluk gidecek.

onun dışında bursaspor'un sonuna kadar kazanarak hak ettiği maçtır. sinan kaloğlu bu maçtan sonra kadıköy fatihi ya da kanarya avcısı ünvanını kazanmıştır. maç sonu timsah şovu da görülmeye değerdir. ayrıca fenerbahçe'nin bizi yenerseniz elektriğinizi keseriz mantığını uyguladığı maçtır. dünya klübü sevilla'yı yenmekle olunmuyor aziz yıldırım.
    (eomer, 24.02.2008 14:29)
  22. (bkz: hep destek tam destek)
    (vonalı, 24.02.2008 14:32)
  23. sözlük yazarı ya da ayakkabı boyacısı farketmez. memleket insanının bir teknik direktörü -çok zaman başarılı bir iş çıkartmış da olsa- ilk mağlubiyette hemen itin götüne sokmaya meylettiğinin açık bir göstergesi olan maçtır.
    (holden caulfield versus tyler durden, 24.02.2008 16:57 ~ 16:58)