ilk aşkınızla tekrar barıştığınız yaş olabilir. askerden döndüğünüz yaş da olabilir.
ukteci:
ness
uktecinin notu: "başlık olarak sırasıyla 20-21-23-24-25 yaşında olmak var da bu niye yok lan?!"
haklı.. 22piç mi?
*(kalihora, 14.04.2009 12:32 ~ 15.09.2009 11:59)
ne kadar da enteresan bir durumdur. yirmi iki yaşındaysanız ve aşıksanız hayat hiç de güzel değildir.
cedric sakın büyüme oğlum !
(idiot, 14.04.2009 12:45)
15-16 yaşından beri sizinle olan o gençlik enerjisinin iyice çekildiğini hissetmektir. yaşlanıyorum sanırım.
marketing projesi için hazırladığımız anketi doldururken farkettiğim fakat çevredeki teyzelerin (bkz:
otobüs durağı,plaj) hala beni 18 sanmaları sebebiyle çevremdekilere hissettirmekte zorlandığım yaşım
gençliğinizin doruk noktasıdır ve yavaş yavaş şekilleniyordur hayatınız. geçen ay bende bu zümreye dahil oldum. büyüyoruz işte.
zaman geçiyor derken yaşlanıyoruz diye de hayıflanıyorum. daha çok var diyorum sonra ama anlıyorum ki yaşlılar da bir zamanlar böyle söylüyordu.
hala 20li yaşlara olduğunu idrak edemeyen kişinin yaşı. 20 oluyor, 21 oluyor yaşınız ama 22 oldu mu şaşırtıyor genci:
a: kaç yaşındasın?
b: been? şeyy... 20^^aay pardon 21!
(belli bir süre geçer...)
b: ya ben aslında 22'kime girdim...
a: anlıyorum canım..
zordur alışması 22'ye, ama sonunda alışabiliyor insan (23'ünden sonra, genelde yani).
23 olmaktan pek de farklı değildir. 6 gündür 23' üm, henüz bir fark göremedim hacı.
21 yaşındayken seneye demektir. 22 yaşında olmak hala heyecanlı ve kovalayan olmaktır.
üç büyüklerde isen gelişme göstermesi beklenen yıldız adayı olmaktır.
michael jordan - 1 yaşında olmaktır.
(uykulu, 14.04.2009 13:28 ~ 13:29)
23 yaşında olmak başlığı altında hayatın gizemini çözmeye dair ahkam kesmeye sadece bir senenin kalmasıdır.
doğduğunuz senenin üstünden 22 yıl geçtiğine işarettir.
yani eğer şu anda 22 yaşındaysanız siz büyük ihtimalle 1977 yılında doğmuşsunuzdur ama 1976 yılının 14 nisan-31 aralık tarihleri arasından birinde de doğmuş olabilirsiniz.
*
düzelt: 1977 değil, 1987. 1976 değil 1986.
niye uyarmıyorsunuz oğlum daha önce?
neyse;
mitican'a uyarı için teşşekürler. girideki sayıları değiştirmiyorum ki matematikten hiç anlamadığım tarih sayfalarında yazsın.
önemli olan temel.
dünya yılıyla bir yıl sürüyor. fazla büyütmeye gerek yok.
bu yıl-ay itibarıyla bakarsak ve yamulmuyorsam 87 (nisan -mayıs) ve 86 doğumlu olmaktır.kendi doğum tarihimden bakarsam şimdi ben 21 yıl 10 ay 14 4-5 saattir hayattayım. 1 ay 15 gün sonra tam 22 yıl olcak. bu durumda eğer ben kendimi daha genç hissetmek istiyorsam 21 istemiyorum, lan büyüdüm ben demek istiyorsam 22 diyebilirim. ama bundan sizene .. bilmem.. gereksiz bilgi..dızztt.
22 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat gerçekten çok güzel...
minimum yaşayacağınız yıl 23 ise; her insanın yaşayacağı yaştır;
telaşa mahal yok.
18 yaşında olmaktan çok farklı olan yaş dilimi. nerde o güzel okul yılları nerde şimdiki çalışma hayatı. evet sözlük malesef depresif bir gündeyim ve beni çekmek zorundasın.
ühühühühü.....
21 yaşında olmaktan oldukça farklıdır. 17-18 yaşlarında üniversiteye girdiysen hele artık okulun bitmiştir ve belki de çoktan benim gibi iş hayatına başlamışsındır. çoğu tembel arkadaşın gibi hala öğrenci değilsindir ve pason yoktur. ulaşım, müze vb olaylarda kazığı yiyip oturursun. diğer yaşıtlarının çoğu gibi ana baba parasıyla geçinmiyorsundur ve alın terini kıç teriyle karıştırmıyorsundur. iş hayatına yeni atıldığın için seni küçümseyen, yeni yetme gören ya da genç yaşta işe atılmış para kazanıyor olmanı çekemeyen insanlar fır döner etrafında. "gerçek" bir kuyu kazarlar arkandan. kendini, kendine kanıtlamak için en büyük şanslar da bu yaşta çıkar karşına durum böyle olunca. artık eskiden o umurunda olmayan insan toplulukları tarafından takdir edilmek hoşuna gidiyordur. öyle her yerde bangır bangır kulaklıkla müzik dinleyemiyorsundur, nitekim örnek olman gereken küçük bireylerin gözü üstünden ayrılmıyor olabilir. ha eğer lise öğretmeni falan isen zaten mahvolmuşsundur, öğrencilerin seni hayatta umursamaz...
dünyada 8030 gün geçirmiş olmak.
(+- 18)
aynı zamanda
metallica üyesiysen, dünyaya "
kill em all" ve "
ride the lightning" albümlerini armağan etme başarısını göstermiş bir müzisyen olmaktır.
onsekizi milat alan insanlar için(mesela ben) ne ara 18 bitti demektir."ne ara büyüdüm?" demektir,büyündüğü düşünülüyorsa.iyiden iyiye yaşlanmak artık.hayatın zorluklarına ısınmak artık.gibi.
zor bulunası yaşlara sahip olmanın ikinci yarısıdır.
11,22,33,44,55 ...
ben doğduğumdan beri 22 kere döndü dünya güneşin etrafında
23 yaşında olmaktan iyidir... yaşlanma sürecine girmeye az kalındığının sinyalini veren ilk yaştır.
büyümek hemde çok büyümek , artık boyunuzu ölçtüğünüzde belkide tam 2 yıldır aynı metre yi gösterir herşeyin yanında kalpte büyümüştür artık daha çok kişi vardır hayatınızda, gitgide artar kimi üzer kimi sevindirir ama üzenler çocukluğu özletir bazen..