|
|
- ukteci: birasız
çok sayıda yazar turuncu tonların hakim olduğu stil kullanmaya başladı.
hatırı sayılır miktarda yazar "durmak yok yola devam" mottosunu geldiği gibi gitmek olarak algıladı, kanatlanıp uçtu.
seçim sonuçlarının başarı mı başarısızlık mı olduğuna karar veremeyen bir kısım yazar sarı"güllerin içinden koşarak koşarak gel bana gel"di.
1 (bir) yazar seçimden hemen sonra kahvede söylenen "her iki kişiden biri akp' ye oy verdi" sözünü hazmedeyip hızla eve koştu ve babasının topuklarına pompalıyla ateş etmek suretiyle kasten adam yaralama suçu işledi.
(sonradan alaşıldı ki akp'ye oy veren iki kişiden biri babası değil, annesiymiş. mikrofonlarımıza "pişman değilim, anaya pompalı kalkmazdı, her halükarda babamı vuracaktım dedi").
(rencide olmaması açısından yazarın rumuzunu saklı tutuyoruz, "kim ki o" diye mesaj atmayın).
seçimin hemen ertesinde televizyon ekranına yansıyan sonuçların bilgisayar ekranına da yansıdığını gören 2 okur* "5 yıl sonra beni burdan çıkarın" tembihinde bulunarak kendilerini derin dondurucuya kapattı.
şimdi soruyorum:
bir fili derin dondurucuya nasıl koyarsınız?
(burada istemeden hiciv, miciv, ironi mironi gibi bişey yapmış olabilirim. ciddi ciddi çözmek isteyenler pi sayısını "göte giren şemsiye açılmaz" olarak alsınlar).
- içinde yaşadığı toplumu ve tercihlerini hakir gören bir kaymak yazar tabakasına sahip olduğumuzu öğretmesi.
(bkz: kötüleneceğini bile bile giri girmek)(şivan, 19.11.2007 14:06)
- "içinde yaşadığım toplumu değil, içimde yaşayan toplumu hakir görüyorum. isterse babam seçsin"
- november paşa-
|