belki ilginizi çeker
  1. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  2. · ezel
  3. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  4. · günün tek cümlelik özeti
  5. · annelerin yakışıklı anlayışı
  6. · annenin gençlik fotoğrafları
  7. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  8. · ara kablo
  9. · allah boy vermiş gerisini koyvermiş

22 ağustos 2009 gençlerbirliği beşiktaş maçı  

sayfa  / 2
  1. ankara 19 mayıs stadı'nda 21:00'da başlayacak olan 3. hafta mücadelesi.
    (paleface, 17.08.2009 11:33)
  2. nihat kahveci'nin gol atacağı maçtır.
    (raqunyaningulleri, 22.08.2009 20:47 ~ 20:47)
  3. inşallah ilk yarının berabere bitip 2. yarı beşiktaşın alacağı maçtır.

vallahi iddia'dan ya yoksa koy götüne bana ne
    (oradaydım, 22.08.2009 20:49)
  4. 38 dakika olmasına rağmen hiçbir giri yazılmayınca iptal oldu sandığım maç.
    (sipidiksipidikyuzenbalik, 22.08.2009 21:38)
  5. iddiamızı tutturtacak gibi gözüken maç.azcık daha dayan lan gençler.bu arada dakika 45 olmuştur.
    (oradaydım, 22.08.2009 21:44)
  6. ilk yarısı 0-0 ve pozisyonsuz biten vasat bir karşılaşma oldu.
    (jugador, 22.08.2009 21:45)
  7. beşiktaşın şu ana kadar rezalet oynadığı maçtır;pozisyonu yoktur.tüpçü gitsin şu takıma futboldan anlayan biri gelsin.
    (oradaydım, 22.08.2009 22:25)
  8. gençlerden ümitliyim, bi tane koyacak gibi.
    (tutkulu düş, 22.08.2009 22:31)
  9. gençlerin bastırmaya başladığı maçtır. ee beşiktaş atayım derken savunmayı 2 oyuncuya emanet ederse olacağı budur. dakika 79.
    (çok uçucu madde, 22.08.2009 22:34)
  10. biri son dakika golü atacak gibi, ama dur bakalım!
    (tutkulu düş, 22.08.2009 22:44)
  11. beşiktaşın beklentilerimi boşa çıkarmadığı maç olmuştur. bu kadroyla, bu futbolla en fazla beraberlik alabilirdik. mutluyuz. önümüzdeki maçlara bakacağız.
    (calm of desolation, 22.08.2009 22:49)
  12. 0-0 sona ermiştir. gençlerbirliği iki tane net pozisyondan yararlanamazken beşiktaş tehlikeli olarak niteleyebileceğimiz bir pozisyon üretemeden maçı noktalamıştır.
    (jugador, 22.08.2009 22:50)
  13. beşiktaş'ın pozisyon yaratamadığı maç olmuştur. gençlerbirliği ceza sahasının önünde top çevirmekten öteye gidemedi beşiktaş. gençlerbirliği ise beklediğimden iyi çıktı. son vuruşlarda biraz daha iyi olabilseler maçı almaları işten değildi.
    (velociraptor, 22.08.2009 22:52 ~ 23:16)
  14. beşiktaş'ın lige erken havlu atacağını gösteren maç...
    mustafa denizli'yi başa getireceksen, tek sezonluk getireceksin.
    bu beraberlik aslında beşiktaş için hayırlı olmuştur, tüpçü bunu iyi okuyabilirse tabi.
    (bkz: tüpçü sen bizim her şeyimizsin)
    (tutkulu düş, 22.08.2009 22:53)
  15. sahadaki suçun tamamiyle yönetimde olan maç.beşiktaş sahada yoktu düzgün pozisyon olmadı barım barım bağıran bir takviye isteyen, canlanma isteyen kadro varken. yönetim denilen ama yönetemeyen adamlar hala elini kolunu bağlamış oturmaktadır.
    (dextare, 22.08.2009 22:54)
  16. maçın ikinci yarısında izlemeye başladım, tam "yea sanki bu gençlerin parası yok, neden adam gibi transferler yapmazlar ki" diyecektim, bir baktım takır takır top oynuyor adamlar. pas pas üzerine, kahe bir orada bir burada, burhan biraz güçlense ferrari'nin yanından kaptırıp gidecek, mustafa bir tane denk getirse yuvarlayacak filelere topu. geçen seneki gaziantepspor'a benzettim oyunlarını, yeni isveçli transferleri bir murat ceylan, aydın denen genç bir ismail köybaşı gibiydi.

beşiktaş cephesinde de son 3-5 maçta gördüklerimiz bir gıdım bile düzelmemiş. nihat neden geldim istanbul'a der gibi hala, nobre'nin senede aldığı 2 milyon euro çok gelmiş de "nereye harcasam acaba paraları" der gibi, holosko kafasını önüne eğip yaptığı bindirmelerin birisinde kaptırıp gitse ancak kahraman olacak, o da olmuyor her maçta. tello var sadece, onun da kestiği muz ortalara dokunacak forvet yok işte.

galatasaray ve fenerbahçe'nin olası galibiyetlerinde 3. haftadan puan farkı 4 olacak. böyle giderse mustafa denizli'nin kaderini çizecek hafta 10. hafta olabilir.
    (sycrone one, 22.08.2009 22:55 ~ 22:59)
  17. vallahi ben mi yorgunum yoksa hakkaten kötü mü oynadık diye sordurtan maçtır. sanırım ikisi birden, ne yorum yapacak halim var ne de takımın yorumlanacak bir oyunu. canları sağolsun, daha ligin başı diyor ve bu giriyi burada noktalıyorum. taraftar iyiydi ama, ankara olmasına rağmen, onları beğendim.
    (fl oz, 22.08.2009 23:01)
  18. beşiktaş'ın koşan, alan kapatan her takıma karşı zorlanacağını belgeleyen maç olmuştur. mantıklı düşünelim, beşiktaş'ta kapanan savunmayı açacak ara pası verecek oyuncu var mı? maalesef yok.

beşiktaş maça ortasahada ernst, fink, uğur inceman, holosko ve tello ile başladı. ortasahanın üçü defansif oynuyor. karşıda kim var? manchester utd mi yoksa real madrid mi? tello kalabalık ortasanın içine oyun kurması için görevlendirildi, holosko da sağ çizgide hapsoldu. böyle bir ortasahadan top geçip nihatın gol yapmasını bekledik. nihat'ın iki önemli şutu vardı. ikisinde de defansın arkasına sarktı. birinde dağa taşa vurdu, diğerini de kaval kemiğini topa sürterek geçiştirdi.

ekstra defansif ortasaha ve formsuz forvetle çıktı sahaya beşiktaş. maçın en iyi ikilisi ise sivok(sonradan yaptı birkaç hata ama her haliyle diğer arkadaşlarından iyiydi)-ferrari ikilisi oldu. galatasaray'ın song-tomas ikilisi gibiydiler. iyi de biz beşiktaş'ı sivok'la ferrari'nin nasıl top kestiğini görmek için izlemiyoruz ki, güzel hücumlar çeşitli varyasyonlar görmek istiyoruz. çok sönük bir beşiktaş izledik bugün.

bir sözüm de transfer politikasına. geçen yıl beşiktaş gol yemeyerek mi şampiyon oldu, gol atarak mı? beşiktaşa gelmiş 2 sağ bek, 1 sol bek bir stoper(gökhan zan'ın transferinden dolayı zorunlu oldu.) transferlerine baktığında bir anlamsızlık görüyoruz. 6,5 milyon euro ismail köybaşı'na verildi. şaka mı bu? fenerbahçe fazla para ödedi diye beşiktaş atlamak zorunda mı? değil. o parayla maçı kurtaracak bir oyuncu alınamaz mıydı? bir de ekrem varken 2 tane daha sağ bek almak nesi?

galiba beşiktaş hücum gücünü aştı da defansı yeniliyor dedik ilk transferlere baktığımızda. ama asıl sorunun hücum olduğunu çok iyi anlamış olduk. beşiktaş'ın bu sezonki maçlarına rahatlıkla alt oynanılabileceğini düşünüyorum. ayrıca bu sezon bu gol kısırlığı yüzünden pek çok beşiktaşlı taraftar kafayı yiyecek, rahat bir maç yüzü göremeyecektir.
    (aydinster, 22.08.2009 23:03)
  19. maçtan önce iddaa'da gayet heyecanlı bjk'ye oynamak üzere olan arkadaşıma "laaa olm haftanın sürpüzü gençler bu maça 1 veya 0 çifte şans oyna" dememle onun kuponunun tutmasına sebebiyet vermişimdir. bir tek kendime hayrım yoktur bu konuda.

(bkz: terzi kendi söküğünü dikemez)

beşiktaş'ı açıkçası izlemedim ama bu sene bu takımdan ümitli değilim. maç öncesi ilk 11 e baktığımda uğur inceman,michael finkve fabian ernst'i birlikte görmemle beşiktaş'ın hücum organizasyonunda zayıf kalacağını düşünmüştüm. sonuçta hücum organizasyonu yapabilecek oyuncular rodrigo tello,filip holoskove nihat kahveci gibi birbirini tamamlama konusunda yetersiz adamlar olunca tahminimde yanılmadım. beşiktaş bence alabileceği bir maçı mustafa denizli'nin yanlış kadro tercihi nedeniyle berabere bitirmiştir.

not: yanlış anlaşılmasın holosko,nihat ve tello kaliteli futbolculardır ancak birbirlerinin oyun stillerine ayak uydurucak yapıda değillerdir.
    (mokaryus, 22.08.2009 23:07 ~ 23:08)
  20. mustafa denizli'nin kaşınmaya başladığı maç olmuştur.
    (gurbish, 22.08.2009 23:11)
  21. beşiktaş'ın orta sahada top yapabilecek, ileri pas atabilecek, oyunu açacak yaratıcı bir oyuncuya ihtiyacı olduğnu kahvede maçı izleyen 10 yaşında ki çocuk çözebilmişken, yönetimin ve mustafa hoca'nın transfer yapmak yerine 28 yaşına kadar sol çizgide oynamış tello'dan böyle bir oyuncu yaratmaya çalışmaları nedeniyle 2 puanımıza daha mal olan sıkıcı bir maç oldu.
    (bitti dagilin, 22.08.2009 23:17)
  22. en güzel başlıklardan biri ve gayet net ifadeler;
    http://www.besiktaspostasi.com/...
    (metinalifeyyaz, 23.08.2009 00:05)
  23. beşiktaş teknik direktörü mustafa denizli'nin açıklamaları ile izleyicileri şüpheye düşürmüş müsabaka. denizli "kazanmak için herşeyi yaptık ama rakip oynamamak ve oynatmamak için sahadaydı." dedi. ulan yoksa biz paralel evrende mi izledik maçı?

(bkz: oha)
    (sipidiksipidikyuzenbalik, 23.08.2009 00:13)
  24. hücumda yaratıcı oyuncularının çoğu (delgado-yusuf-bobo-+ nihat tam hazır değil) sakat olan beşiktaşın üç defansif orta saha ile çıktığı ve beklenen puan kaybını yaşadığı maç.
    bu sene beşiktaş dış sahalarda oldukça fazla zorlanacak gibi. yeni transfere çook gerek olmasada sakatların acilen dönmesi şart.

(ekrem-ibo t.-delgado-yusuf)
    (point guard, 23.08.2009 00:21)
  25. beşiktaşın yeni yine yeniden beni tek maça yatırdığı karşılaşma olmuştur. ulan beşiktaşlı da değilimki ne boka basıyorum parayı bunlara ben de bilmiyorum.
    (sen benim bir külah dondurmam, 23.08.2009 00:34)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil