|
|
- (bkz: @956386)
- (bkz: 3 nisan 2001 galatasaray real madrid maçı)
- dikkatleri çeken bir reklamı da içinde barındıran maçtır.
(bkz: milangaz) (bkz: milan rapaic) 2 golü attığı ve 1 asist yaptığı kalenin arkası komple bu reklamla doludur. o maçtakinden daha iyi oynadığı da görülmemiştir heralde... e işte milangaz...
(bkz: http://www.youtube.com/...)
- fenerbahçe tarihinde dönüm noktasıdır.taraftar nedir ? nasıl olmalıdır? a en güzel yanıttır bu tarihi maçtaki tirbünler.bu karşılaşma öyle bir karşılaşmadır ki ezeli rakipler için ;hiç bir şey "eskisi" gibi olmayacaktır artık.bu tarihten sonra efsane geri dönmüştür.fenerbahçeliler için istanbulun fethi gibi bir şeydir bu karşılaşma.
- ilk yarıyı 3-0 önde kapatan gaziantep'in ikinci yarı 4 gol yemesi ile günahını almayayım ama gaziantep spor başkanı celal doğan'ın rüşvet aldığını düşündüğüm bir maç idi. bildiğiniz şike olayı gibi.
- fenerbahçeli baba ile beşiktaşlı oğulun maç 1-0 iken iddaaya girdiği, beşiktaşlı, henüz ortaokul çağındaki oğulun çakallık yaparak beraberliği de ben alırım dediği, maç 3-0 olduğunda yüzünde yavşak bir gülümseme ile al baba beraberlik de senin olsun bak bu iyiliğimi de unutma diyerek babasını o zamanki aklınca kızdırdığı, ikinci yarıda fenerbahçenin golleri yağmur gibi arka arkaya geldikçe yüzünün renkten renge girdiği, son olarak maç 3-3 iken star tv'de spor haberlerini izlerken rejiden goooolll diye çığlıkların gelmesi üzerine başından aşağı kaynar suların indiği fenerin şampiyonluk zaferiyle karışık, beşiktaşlı, hayatı yeni yeni tanımaya başlayan gencin dramıdır.
(danza, 05.01.2008 04:16)
- hakkında çok da haksızlık yapmamamız gerektiren maçtır.
eğer fenerbahçe'nin işi celal doğan'dan bitiricek gücü vardıysa bunu maçtan önce daha skor oraya gelmeden yaparlardı diye düşünüyorum.futbolda böyle skorlar her zaman vardır olucaktır da.kaldı ki 3-0'dan 4-3'e giden her maçı şike diye nitelendirirsek işin içinde çıkamayız.ondan sonra dönüp de " e biz galatasaray'ı da 3-0'dan 4-3 yendik üstelik ali sami yen'de" derse birisi şahsen ben bir galatasaray'lı olarak cevap veremem.
bana göre sadece milan rapaic'in insan üstü performansından ibaret bir maçtır.özellikle son golü hatırlayın ; türlü tekmelere ,çekmelere dayanıp düşmemiş gidip golünü atmıştır.
buna benzer bir olay da 8-0'lık ankaragücü-galatasaray maçıdır.galatasaray şike yaptı da 8 tane attı diyen beşiktaş'lılara ben dönüp de " e siz de o maçtan 2 ya da 3 hafta önce aynı stadta 6-0 kazandınız o da mı şikeydi" dersem ne cevap verirler ? ha pardon onlar hala siz şike yaptınız derler ama bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya devam ederler.lütfen!
- herkes için ayrı bir hikaye barındırabilecek maç. en fanatik fenerli arkadaşa kızdırma amaçlı çekilen bir sms ve maç bitince kapatıp saatlerce açmadığım telefon.
- bu maçta bir ali cengiz oyunu olduğunu düşündüğüm karşılaşma.çünkü o sene 2.liğe oynayan ve bu yoldaki en büyük rakibi fenerbahçe olan bir takımın 3-0 öne geçtikten sonra 4-3 maçı vermesi garip.
- içinde bir oyun olduğunun düşünülmesini saçma bulduğum maç.
eğer galatasaray takımı ali sami yen stadı'nda fenerbahçe karşısında 3-0 önde olduğu maçı 4-3 kaybediyorsa, gaziantepspor'un fenerbahçe'ye deplasmanda kaybetmesinde garipsenecek bir şey yoktur.
edit: 2000-2001 sezonunda gaziantespor ikinciliğe değil şampiyonluğa oynamaktadır. fenerbahçe mağlubiyetinden birkaç hafta sonra da kendi sahasında şampiyonlar ligine katılmak amacıyla galatasaray ile karşılaşmış ama maçı 2-0 kaybetmiştir.(marslan, 05.01.2008 09:12 ~ 18:27)
|