|
|
- olmasını istediğim konserdir. öncelikle bunu söylemek isterim evet. ama yalan be. yok yani böyle şeyler. yok pink floyd kıbrıs konseri, yok istanbul konseri. pink floyd türkiye turnesi düzenlemeyi düşünüyormuş hatta. istanbul'dan sonra ankara, izmir, antalya falan turlayalım demişler bi.
olsun ama. gelsinler istanbul'a. ne bileyim, kıbrıs konseri de olsun. rezil olmaya hazırım ben.(buğra, 24.03.2008 22:16)
- asparagas bile olsa insana derin mutluluk veren sözcükler bütünü. son dört kelimesi bile yeter.
(bkz: allahım sana geliyorum)
- (bkz: istanbul sana geliyorum)
- organizatörlerden öğrendiğim kadarıyla tuncay özkan ve deniz baykal alt grup olarak çıkacakmış.
edit: ilk giride pink floyd'un türkiye'deki laik kesime destek için geleceğine dair bir bilgi vardı, bu giri de o yüzdendir ey dost.(twinkle, 25.03.2008 01:06 ~ 31.03.2008 02:39)
- ben "bir milyoncu" gençlere destek vermek için olacak bu konser diye biliyorum. ahmet san'ın yanlışı var.
- aslında gerçekmiş bu konser, ama son açıklamalara göre pink floyd ve arkadaşları kimse inanmayınca küsmüş, gelmiyorlarmış. gelişmeleri heyecanla takip ediyoruz. *
- ''ne güzel olurdu lan'' nidalarıma engel olamayıp, onları sahnede kendimi de onları dinlerken hayal ediyorum. yok, yok bambaşka olur heralde.
- bütün ruhlar birleşecek ve elbet birgün türkiyede pulse ii konseri verilecek. david gilmour alacak eline sazı marooned, comfortably numb, high hopes, shine on you crazy diamond..
roger waters ın çığlıklarınıcareful with that axe eugeneeşliğinde işiteyim zaten ben goodbye cruel world,goodbye blue sky diyerek mezarıma usul usul girmeye razıyım.
''how i wish, how i wish you were here.''
- an itibariyle gerçekleşmiş konser. bir arkadaşın söylediğine göre, atatürk havalimanı'nda aktarma yapmakta olan david gilmour gate 09'daki duty free kasiyerlerine ıslıkla aydın bir türk kadınıyım'ı çalmış. duygusal anların yaşandığı konser sonrasında "laiklik ne hoş" diyerek izleyicileri selamlamış.
|