ben saat 14'de gerçekleşecek bu kaselerden top çekme eyleminde herkesin acaip korktuğu
bayern münchen'in gelmesini istiyorum galatasaray'ın rakibi olarak.
şimdi çıkıp "lan ne o manyadın mı?" şeklinde sorular gelmesin aklınıza. korkunun ecele faydası yok, eğer amacın yükseklerde bir yerse eğer, bu adamlarla bir şekilde karşılaşacaksın kaçarı yok. "hacı bayern'in kadrosuna bak yauv, süper" demekle olmuyor bu işler. bu takım her ne kadar mazide de kalsa 1999 yılında önce milan'ı avrupa dışına iterek uefa kupasına katıldı sonra önüne gelen italyandı, ispanyoldu, almandı, ingilizdi hacemat ederek yolladı evine. yalan mı?
mazide kaldı o günler, kabul. ama bu sene özellikle yeni transferlerle birlikte o tarz bir kadroya sahip olduğumuzu düşünüyorum. daha kaç ay oldu lan ligin başındaki oyunu görüp "abi bu takım uefa'yı alır" dediğimiz. kadrodaki eksiklikler sebebiyle kötü oynayıp, saçma skorlar alınca herkes bik bik konuşmaya başladı. lan sezon başındaki ortasahadan 3 adam yok be, el insaf. sakatlığı geçmiş ayhan'lı, lincoln'lü, linderoth'lu galatasaray'ın mehmet yıldız'ı da kadrosuna eklemesiyle bu kurada kimin çıkması olasılık dahilindeyse hepsini tokat manyağı yapacağını düşünüyorum. şunu unutmayın ki; mucizelerle bir şekilde ilerleyen takımların kazandıkları başarılar futbol tarihinde en az iki cilt kaplar. galatasaray'da bu mucizenin ağa babasıyla haşır neşir oldu 2 gün önce.
evet abicim, bayern gelsin. ribery gelsin istanbul'a. ve takımı elensin ki birkez daha anlasın galatasaray'ın büyüklüğünü...