belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · the twilight saga new moon
  2. · google wave
  3. · beşiktaş
  4. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  5. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  6. · yılmaz özdil
  7. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  8. · gaza getirme sözcükleri
  9. · takke

21 aralık 2007 uefa kupası kura çekimi  

1. 32 takımın katılacağı.3.tur müsabakalarının belirleneceği kura çekimi.

uefa kupası 2.tur grup birincileri :

1 . everton
    2 . athletico madrid
    3 . villareal
    4 . hamburg
    5 . bayer leverkusen
    6 . bayern münih
    7 . getafe
    8 . bordeaux

eşleşecekleri takımlar (2.tur grup 3.leri) (aynı sıradaki takımlar eşleşmeyecek)

1. zenit
    2. aberdeen
    3. aek
    4. sk brann
    5. zurich
    6. bolton
    7. anderlecht
    8. galatasaray

-----------------------------------------------------------------------------------------

2.tur grup 2.leri

1. nürnberg
    2. panathinaikos
    3. fiorentina
    4. basel
    5. spartak moskova
    6. braga
    7. tottenham
    8. helsingborg

eşleşecekleri takımlar (şampiyonlar liginden gelen takımlar)

1. marsilya
    2. rosenborg
    3. werder bremen
    4. benfica
    5. rangers
    6. sporting lizbon
    7. psv
    8. slavia prag

tsi 14.00'te başlayacak kura çekimi,isviçre'nin nyon kendinde yapılacak..ayrıca eşleşen takımlar,ilk maçlarını 13-14 şubat'ta,rövanşlarını ise 21 şubatta oynayacak..
    galatasaray'a başarılar dilerim.
    (absolutely, 20.12.2007 15:59 ~ 21.12.2007 10:29)
  2. bayern munich ile eşleşmeyi dilediğim kuradır. zira buralara sadece balı sayesinde gelen galatasarayımız, böyle bir eşleşmede ya titreyip kendine gelerek bir üst tura çıkar; ya da rezil rüsva olur, futbolcular ve yönetim kendine bi çekidüzen verir. arada güme gidecek olan biraz türkiyemizin itibarı olur ama böyle galatasarayın getireceği itibarı sikim derler adama
    (princeps hallucis, 20.12.2007 21:43)
  3. galatasaray'ı zorlu rakiplerin beklediği kura çekimidir.getafe dışında hangi takım gelirse gelsin , galatasaray'ın şu görüntüsüyle o takımı elemesi %10 ihtimalden daha fazla değildir.ha niye %10 onu ben de bilmiyorum, %5 de diyebilirsiniz.
    (guanoapes, 21.12.2007 12:17)
  4. 7 takımdan 3ü alman, 3ü ispanyol ve bir tanesi de ingiliz. getafe veya hamburg harici karşılacağımız tüm takımlar gerçekten güçlü. münih, villareal veya a.madrid gelmesi durumunda ilerleme şansımız yok. everton da bizi büyk ihtimalle eler(evertonla eşleşicez gibime geliyo) leverkusen'in son durumu hakkımda pek bir bilgim yok ama lider çıktılarsa hala iyilerdir diye düşünüyorum. yine de bu 3 takımı eleyebiliriz, diğer 4 ise bizi evimize gönderir.
    (caddebostan, 21.12.2007 12:20)
  5. ben saat 14'de gerçekleşecek bu kaselerden top çekme eyleminde herkesin acaip korktuğu bayern münchen'in gelmesini istiyorum galatasaray'ın rakibi olarak.

şimdi çıkıp "lan ne o manyadın mı?" şeklinde sorular gelmesin aklınıza. korkunun ecele faydası yok, eğer amacın yükseklerde bir yerse eğer, bu adamlarla bir şekilde karşılaşacaksın kaçarı yok. "hacı bayern'in kadrosuna bak yauv, süper" demekle olmuyor bu işler. bu takım her ne kadar mazide de kalsa 1999 yılında önce milan'ı avrupa dışına iterek uefa kupasına katıldı sonra önüne gelen italyandı, ispanyoldu, almandı, ingilizdi hacemat ederek yolladı evine. yalan mı?

mazide kaldı o günler, kabul. ama bu sene özellikle yeni transferlerle birlikte o tarz bir kadroya sahip olduğumuzu düşünüyorum. daha kaç ay oldu lan ligin başındaki oyunu görüp "abi bu takım uefa'yı alır" dediğimiz. kadrodaki eksiklikler sebebiyle kötü oynayıp, saçma skorlar alınca herkes bik bik konuşmaya başladı. lan sezon başındaki ortasahadan 3 adam yok be, el insaf. sakatlığı geçmiş ayhan'lı, lincoln'lü, linderoth'lu galatasaray'ın mehmet yıldız'ı da kadrosuna eklemesiyle bu kurada kimin çıkması olasılık dahilindeyse hepsini tokat manyağı yapacağını düşünüyorum. şunu unutmayın ki; mucizelerle bir şekilde ilerleyen takımların kazandıkları başarılar futbol tarihinde en az iki cilt kaplar. galatasaray'da bu mucizenin ağa babasıyla haşır neşir oldu 2 gün önce.

evet abicim, bayern gelsin. ribery gelsin istanbul'a. ve takımı elensin ki birkez daha anlasın galatasaray'ın büyüklüğünü...
    (sycrone one, 21.12.2007 12:46 ~ 12:49)
  6. galatasaray'ın bayer leverkusen ile eşleştiği kura çekimi olmuştur.
    (guanoapes, 21.12.2007 14:13 ~ 14:13)
  7. galatasaray- b. leverkusen eşleşmesi ile sonuçlanmış kura çekimidir..

eğer galatasaray şubat ayına kadar sene başındaki performansına dönebilirse, rahat eleyeceği bir rakiptir, leverkusen..aksi takdirde, galatasaray elenir..
    (joker, 21.12.2007 14:20)
  8. şu andaki performansıyla galatasaray'ın işinin zor olduğu ama şubat ayı gelince neler olacağını hep beraber göreceğimiz bir kura çekimidir.
    (butterfly, 21.12.2007 14:23)
  9. 4.turda galatasaray - bayer leverkusen eşleşmesinin galibiyle zurich-hamburg eşleşmesinin galibini karşı karşıya getiricek olan kura çekimidir.
    (guanoapes, 21.12.2007 14:27)
  10. sanıyorum bu kura çekimini sadece galatasaray çerçeveli görmek yanlış olacaktır bu nedenle önce eşleşmeler, sonra da bir sonraki turdaki eşleşmeleri bir inceleyelim;

aberdeen - b.münih
    aek - getafe
    bolton w. - a.madrid
    galatasaray - b.leverkusen
    anderlecht - bordeaux
    sk brann - everton
    zenit - vıllarreal
    zurıch - hamburg
    g.rangers - panathınakos
    psv eındhoven - helsınborgs
    slavıa prag - tottenham
    rosenborg - fıorentına
    sportıng lızbon - fc basel
    w.bremen - braga
    benfıca - nurnberg
    marsilya - spartak moskova

ve buna ek olarak özellikle önemli rakiplerin bir sonraki turda eşleşmelerini sıralayalım;

bayern münih eğer tur atlarsa bordo veya anderlecht galibiyle oynayacak. bayern açısından dört ayak üzeri bir durum, galatasaray da eğer turu geçerse zurich-hamburg maçının galibiyle oynayacak. harika bir kura daha. bolton-ath.madrid maçının galibi sporting lisbon-basel karşılaşmasından tur atlayanla eşleşecek. gene şanslı bir kura.

şimdi tek tek inceleyemedim ama favoriler rahatça ilerleyecek gibi.

dip not: bu arada getafe'li temsilci olan bayan harikaydı. lan keşke onlar çıksaydı be!
    (sycrone one, 21.12.2007 14:32 ~ 14:35)
  11. şu galatasaray için net bir yorum yapabilmenin hayli zor olduğu kura çekimi. belki kağıt üzerinde daha güçsüz rakiplerle eşleşebilme olasılığı da vardı velakin nasıl bir gruptan nasıl bir şekilde çıktığı malum galatasaray'ın o veya bu herhangi bir rakip karşısında göstereceği performans spor adamlarından ziyade falcıların uzmanlık alanına giriyor olsa gerek. umarım galatasaray da fenerbahçe'de yollarına şen şakrak devam edip yüzümüzü güldürürler. umarım.
    (aksamustune dogru kis vakti, 21.12.2007 14:42)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil