steaua bükreş
fenerbahçe
fc twente
sheriff
ölüm grubuna düştük
edit: lan iyi ki h grubu başlığını biz açtık. her okuyan eksiyi çakıyor. kuraları ben çekmedim, şahitlerim var
edit 2: fenerbahçe liyim
fenerbahçe bozmaz da adam akıllı devam ederlerse rahat çıkar gruptan bence. adam akıllı devam etmez batırırlarsa rotayı yine
türkiye kupasına çevirmek zorunda kalır. bu sene de alamazsak o kupayı bir daha hiç almayalım. her neyse fenerbahçemize başarılar diliyoruz. hep destek tam destek.
(bkz:
bu nasıl bir çelişki)
rakipler mi küçümseniyor, fenerbahçe mi abartılıyor bilmem ama şeker gibi kura lafları dolaşıyor ortalıkta. diğer gruplara göre kolay olabilir ama kesin çıkarız, birinci oluruz söylemlerini anlayabilmiş değilim. bana göre romanya ve hollanda deplasmanlarından fenerbahçe'nin alacağı toplam puan en fazla üçtür. o da şansa bi galibiyette göt olmamak için, yoksa 1 ya da 2 puan bekliyorum. yani fb kadıköy'de 7-9 puan almazsa çok da heveslenmesin gruptan çıkarım diye ya da en azından birincilik için.
(vamos, 28.08.2009 15:38)
fenerbahçe'nin çıkması gereken gruptur. kimse bahane bulmasın, bu grubun en iyi takımı fenerbahçe işte. keza f grubunun da en iyi takımı galatasaray görünümünde şu an.
diyeceğim odur ki; her ne olursa olsun, fenerbahçe bu gruptan çıkamazsa başarısızlıktır.
fenerbahçe nin 1. olarak çıkmazsa başarısız olacağı gruptur.
fenerbahçenin kesinlikle çıkması gereken gruptur. steau bükreş uzun zamandır dökülüyor. hollanda futbolu da pek sert değil. fenerbahçe de sert oynamayan takımlara pek acımaz. sheriff'in herhangi bir iddiasının olacağını düşünmüyorum. içerde üçte üç yaparsak, grubu lider olarak kapatır yolumuza devam ederiz.
edit: ilk maç istanbulda twenteyle olacak. ikinci maç sheriffle deplasmanda. kafadan 6 puanla başlamamız gerekiyor. sonrasında bükreşe gidiyoruz ve hemen ardından bükreş istanbula geliyor. arkasından twente ve son olarak içerde sheriffle oynuyoruz. açılış maçı içerde, kapanış maçı içerde. bundan güzel fikstür de olmaz. grubu lider olarak kapatamazsak çok yazık olur gerçekten.
(tartar, 28.08.2009 15:59 ~ 16:19)
4 torbadan 1'er takımın katılarak oluşturduğu bir gruptur. kimi zaman denk grup olur kimi zaman kek; kimi zaman da ölüm grubu olur bu h grubu. bu tamamen o topları çeken ellere bağlıdır. şans, kader,
kısfmet ve de bal.
twente'nin ilk maça bağlı olarak lider çıkabileceği gruptur. siker atar. he sikilip atılabilir de normaldir. şıteva bükreş zaten yarrağı yiyeceği kadar yemiş. onlardan bi bok olmaz. fenerbahçe ile twente maçları lideri belirler. üst diyorum. n'oluyor lan bana?
fenerbahçe'nin 12-18 arası puan toplaması gereken gruptur.
(ms07, 28.08.2009 16:43 ~ 16:46)