2008 tbl all star hafta sonu   

adana çık aradan

1. oylamaları başlamış ve 23 mart 2008 tarihinde düzenlenecek olan turnuva. oylamalar 14 mart'a kadar sürecekmiş;

(bkz: http://www.tbl.org.tr/...)

listelerde çok çılgın hatalar var. en büyük hatalarla da sanıyorum robert hite karşılaşmış. kendisi pg olmamasına rağmen hem bu pozisyondan seçime girmiş hem de takımı olarak beşiktaş cola turka ismi girilmiş. ayrıca bundan başka özellikle pozisyon olarak birçok hata var. bunun dışında tbl.org.tr'de turnuvayla ilgili önemli bilgilerin verilmemesi rezalet. haber sitelerinden buldum tarihi falan.

neyse, oylamamızı yaptık bekliyoruz. geçen sene beko önderliğinde güzel bir organizasyon yapılmıştı, bu sene de benzer güzellikte olmasını diliyoruz.

not: ayrıca türk-yabancı karşılaşması olmasını istemiyorum ben. kura mı çekerler bilmiyorum ama karma takımlar olsun. daha güzel olur.

geçen sene için;

(bkz: 2007 tbl all star hafta sonu)
    (sycrone one, 24.02.2008 12:48 ~ 12:49)
  2. oyuncu seçimi yapılan 22 mart cumartesi günü yapılacak olan organizasyon.kadroları verelim

türk yıldızlar

cüneyt erden
    ender arslan
    tutku açık
    ömer onan
    sinan güler
    haluk yıldırım
    ersin görkem
    kerem gönlüm
    kaya peker
    ermal kurtoğlu
    ömer aşık
    hüseyin beşok

bu takımın anrenörlüğünü ergin ataman yapacak.yardımcı antrenör ise ufuk sarıca.

yabancı yıldızlar

khalid el-amin
    andre woolridge
    dee brown
    wille solomon
    preston shumpert
    ricardo marsh
    quentin hosley
    sean marshall
    lorenzo gordon
    andrew adeleke
    tomislav ruzic
    chris burgess

bu takımın antrenörlüğünü ise david blatt yapacak.yardımcı antrenör ise ekrem memnun .

3 sayı yarışmasında ise 6 tane oyuncu var.

alper saruhan
    demir kaan
    eric chatfıeld
    preston shumpert
    ogün sevinç
    ömer ünver

smaç yarışmasında yine 6 oyuncu var.bu yarışmanın sponsorluğunu powerade yapıyor.yani tam olarak powerade smaç yarışması.adaylar ise şunlar.

semih erden
    curtis whıthers
    james hughes
    james whıte
    quinton hosley
    richard chaney

türkler karması-yabancılar karması maçını mehmet keseratar, ozan çakar ve fatih arslanoğlu yönetecek. karşılaşmada masa hakemi olarak ise aytek cömert, oya balsun, kenan karabayır ve mert iğdeli görev yapacaklar.

yazar notu=yorgun yorgun gözüme ilişen ilk detay cüneyt erden 3 sayı yarışmasına, charles gaines ise smaç yarışmasına alınmamış.bunlar biraz can sıkıcı geldi.özellikle attığı sayıların büyük çoğunu büyük bir özveriyle smaçlayan gaines'in olmadığı bir smaç yarışması bence tam bir fiyasko.
    (mkopaw, 20.03.2008 22:17 ~ 22.03.2008 12:19)
  3. yaklaşık 1 saat 15 dakika sonra başlayacak ve ntv den canlı yayınlanacak organizasyon.her ne kadar eksik tarafları olsa da bu şöleni kaçırmayın derim.unutma saat 14.00 de ntv'de.
    (mkopaw, 22.03.2008 12:48 ~ 12:48)
  4. smaç yarışması devam ediyor şu anda.james white ve richard chaney finale çıktı.yalnız kaan kural'ın aşırı white sempatizanlığı can sıkmaktadır.yok white ile aynı puan buna nasık verirmiş.bik bik bik. bi sus ya.
    (mkopaw, 22.03.2008 15:16)
  5. james white'ın final yarışmasındaki ilk smacıyla ağzımı açık bırakan organizasyon.
    (marslan, 22.03.2008 15:21)
  6. james white'ın insan üstü hatta nba slam dunk seviyesinde yaptığı smaçlarla çok haklı bir şekilde smaç yarışması ödülünü kazanmıştır.
    (mkopaw, 22.03.2008 15:28)
  7. james white serbest atış çizgisinin anasını bellemiştir resmen başka da söze gerek yok. önce tek el, yetmeyince çift el o da yetmeyince değirmen ve son olarak da bacak arası. aman tanrım süpermen gerçekmiş hakkaten.

bu arada smaç yarışması jürisine de tek diyeceğim ybsg. her smaca 50 verilir mi lan ayıp be.
    (eomer, 22.03.2008 15:32)
  8. james white nba smaç yarışmalarındaki şove seviyesinin bile üstüne çıktı diyebiliriz. günün adamı şu ana kadar, normal maçta neler olur, biri öne çıkar mı bilemiyorum. ama smaçları görülmesi gereken cinstendi.

ayrıca 3'lük yarışmasında da ömer ünver kazandı. çok başarılı bir yarışma çıkardı o da. sonunda laptop kazanması komikti bence.

not: ayrıca o karizma denen şov grubu neymiş öyle, türkler diye duydum ama yani nedir ne değildir bilmiyorum. amerika'lılara nal toplatırlar.
    (sycrone one, 22.03.2008 15:34 ~ 15:36)
  9. ilk periyotunda türk yıldızlarının 3lük yağmuru yaptığı maç olmuştur.an itibariyle 25-18 öndeler.
    (mkopaw, 22.03.2008 16:16)
  10. yabancı yıldızların 106-102 galibiyetiyle sonuçlanmıştır.maçın mvp'si quinton hosley olmuştur.
    (mkopaw, 25.03.2008 16:54)