büyük ikramiyeyi "
1121383" nolu bilete göndermiş çekiliş.
bi akrabam "falda çıktı bak kabak gibi, sonu 83 olacak" desin. ne kadar saçma olduğunu anlatmış olsan da ısrarlara dayanamayıp gidip 2 gün sonu 83 olan bilet ara, bul. ama talihli biletle seninkinin sadece "83" kısmı uyuşsun.
espri anlayışını sikeyim dünya senin.
(lemon, 01.01.2008 01:16 ~ 01:31)
büyük ikramiyeyi sadece 7 sayı ile kaçırdığım çekiliş...
milli piyango'nun internet sitesine ulaşılamamasından mütevellit, sonuçlarını mirror'layıp amme hizmetine sunduğum çekiliş. buyrunuz;
(bkz:
http://www.thedewil.com/...)
2009 çekilişi için;
(bkz:
@2897094)
(thedewil, 01.01.2008 13:16 ~ 01.01.2009 01:50)
bilyoner'in sitesinden sonuçlarına çatır çatır bakılabilen çekiliş nitekim toplam 16 adet hediye promosyon biletinden toplamda 32 ytl ikramiye kazanarak kendi rekorumu kırmış bulunmaktayım, ha ben 16 biletten daha iyi bişi beklerdim ama biliyorum bana hiç konmayacak talih kuşu, sadece eminönü'ne gittiğimde onca güvercinden biri sıçıcak tepeme ve ben bütün matematik ilkelerini bir yana koyup bir bilet alayım bari şans benimle diyeceğim. hayat işte güvercin bokundan öte birşey..yeni yılın kutlu olsıun sözlük..
nasıl olsa bana çıkacak deyip insanların hayal kurmasına sebebiyet veren çekiliş..
yeni yılın kutlu olsun sözlük nice mutlu yıllara..
(bozuk, 01.01.2008 13:48)
kazananın
1121383 nolu bilet olduğu piyango çekilişi.bana ilginç gelen kısmı ise talihli numaranın içindeki güzel
bazı matematik oyunları. sayılar kendilerinden önceki
ardışık sayıların toplamı şeklinde yazılabiliyor. hepsi değil fakat
üç kere bunu görebiliyoruz. örneğin ;
1+1=2(talihli numaranın 3. rakamı)
2+1=3(talihli numaranın 5. rakamı)
1+1+2+1+3=8((talihli numaranın 6. rakamı)
şeklinde.ilginç değil mi ?
not : evet bana birşey çıkmadı...
yine "sıfır yeni türk lirası" ikramiye kazandığım çekiliştir.
son 5 yıldır yılbaşı çekilişlerine en ön sıradan katılıyorum. bakın, 2 sayı amorti oluyor ve bilet parasını iade ediyor. bu ne demektir? amorti çıkma şansı % 20. bir başka deyişle 5 yıl üst üste bilet alırsanız olasılık bilimine göre size 1 defa en azından amorti tutmuş olması gerekiyor. son 4 yılda arka arkaya babayı aldığımdan ötürü, olasılık bilimine güvenip, nasıl olsa amorti garanti diyerek bu yıl da biletim aldım. sonuç yine hüsran. allah belanı versin olasılık bilimi. nasıl bir standart sapmadır lan bu. son 5 yıldır yılbaşı bileti alıp da 2 kez amorti tutturan ibnenin biri benim hakkımı yedi yani. inşallah o paranın hayrını göremezsin. haram zıkkım olsun.
son rakamları 0 ve 8 olan biletlerin kendilerini amorti ettikleri piyango çekilişi olmuştur. verdiğimizi bari alsak derken babayı aldığımız piyango çekilişidir aynı zamanda. 0 (sıfır) ne lan. öyle amorti mi olur?
ben yeni türk lirası milyoneri yapan organizasyon.
uzun süren bir hayal macerasının sonu olan çekiliştir.
kesin bana bişey çıkmaz diye alınıp, çaktırmadan çok pis hayaller kurulan sürecin sona ermesine üzülmüyorda değilim. bu arada sözlükte ikramiye kazanan felan varsa haber etsinde, bir hayırlı olsun mesajı yollayalım, bak dikkat et, çarçur etme gibi çok değerli önerilerde bulunalım. değil mi?
ikramiye kazanamayan yaklaşık 2.000.000.000 tane biletin basına verdiği demeçten alıntı ;
" kazanamadık ama çekilişe katılmak güzeldi , kazanan arkadaşı tebrik ediyoruz , artık önümüzdeki çekilişlere bakıcaz."
büyük ikramiyenin,bu sene ankara'ya yine uğramadığı bir çekiliş olmuştur.
büyük ikramiyenin kesin, yüzde -yüz bana çıkması gerekirken başka birilerine çıkması ile şok olduğum organizasyon.
olamaz olmamalı bi yanlışlık var.
(hiçaçı, 02.01.2008 04:02 ~ 18:17)
kafa olmuş bi dünya, son iki rakamıyla 50 ytl kazandığıma sevinip, sabah kalktığımda elimdeki biletin çeyrek bilet olduğunu hatırladığımda 12,5 ytl'ye mum olduğum çekiliş olmuştur. bu da bir şeydir diyor, hiç olmazsa geceyi mutlu mesut geçirdiğimizi kâr sayıp önümüzdeki yılbaşına umutla bakıyoruz...
eski tl olarak tam 25 milyon kazandığım çekiliş ama olsun çıkmaz demeyip seneyede alcam
çıkmayacağını biliyordum, bilet almadım.
sonu 8 olduğu için biletime amorti vuran çekiliş. peki ya 10 gün boyunca kurduğum hayalleri kim amorti edecek? günah değil mi lan bana da? gece yatmadan önce "ulan var ya, offff. neler yaparım neler. offff" derken duyduğum heyecanı, ümidi kim amorti edecek? bırakın allasen, tavuk mu sikiyonuz, truman şov mu lan bu? yıllardır bilet alıyorum, amortiden başka bişe çıkmadı. a.b.v.
(camel, 02.01.2008 20:00)
eski tl olarak 0 kazandığım çekiliş.. ytl halini hesaplıyorum şu an..
(bvrak, 02.01.2008 20:05 ~ 20:06)
bütün şansımı öss 2008 de kullanmak adına tek bir bilet bile almadığım katılmadığım çekiliş.
kesinlikle hatalı olan çekiliştir. hile hurda birşey vardır. sinirimi bozmuştur yeni yıl yeni yıl...
amorti bile çıkmaz mı yahu...
2008 yılında 0 ve 8 rakamları amortiyse seneye 0 ve 9 rakamlarının amorti çıkacağını gösteren çekiliş.
amorti dahil herhangi bir ikramiye çıkmamış olsa bile, o 'tam liste'yi tek tek arayıp tarama olayı sayesinde beni mutlu eden çekiliş.
80 ytlyi iki sayıyla kaçırmış olmam üzücü yine de
*.
bu yıl büyük bir süpriz yaparak büyük ikramiyesini kazanamadığım çekiliştir. her sene kazanıyordum. bu sene ne oldu anlamadım.
yılbaşıları amorti 3 ve 7'ye isabet eder şeklimdeki teorimi yerle bir etmiş çekiliştir.darısı yeni teorilere..