bazılarının bazı düşüncelerini bir yana bırakıp;daha doğrusu kendilerini destekleyenleri arkalarında bırakıp,belki para için belki kendilerini tanıtmak için belki sadece müzik yapmak için katıldıkları yarışma.tamamen
siyasiolduğunun bilincinde olunmasına rağmen nasıl böyle bir grup bu yarışmaya katılmayı kabul eder, anlamıyorum.ya ben çok ciddiye alıyorum bu konuyu ya onlar fazla hafife alıyorlar.
düşünüyorum bu kadar basit mi düşüncelerden konuştuklarından savunduklarından ödün vermek.bu kadar mı zor eğer amaç kendini tanıtmaksa avrupaya bu yarışmayı kullanmadan tanıtmak.
dünden bugüne bu yarışmada ne değişti anlamıyorum.
evet ben çok ciddiye alıyorum bu olayı.evet çocukluk belki buraya bunları bu şekilde yazmam.her ne olursa olsun benim en güzel yıllarımı geçirdiğim beni bazı farklı yönlere iten haksızlıklara karşı durmayı öğreten,sözünden dönmemeyi anlatan grup bugün sözünden dönüyor.müzik namına hiçbir şey içermeyen bir yarışmaya giriyor.
ben mantıklı açıklama bulamadım kendimce...ya ben çok uğraşıyorum bu meseleyle ya da birileri fazla hafife alıyor...