|
|
- cavaliers ve spurs'ün karşı karşıya geleceği final serisidir. detroit pistons'u 2-0'dan gelerek 4-2'yle eleyen cleveland, utah jazz'ı 4-1'le geçen san antonio arasında oynanacak final serisinin ilk maçı 7 haziran perşembe günü san antonio'da oynanacak.
- bundan önceki 2 senenin playofflarıyla karşılaştırdığımızda son derece sönük ama sürprizlerle geçen 2007 playofflarının son perdesidir. bize bu playofflardaki en güzel anları* yaşatmış lebron james ve cleveland cavaliers ile 1 senenin ardından yine finallere kadar gelen san antonio spurs arasında geçecek bu seride temennim seride hiç kopma olmaması, saçma cezalar alınmaması*, herkesin iyi gününde olması, her maçın uzatmaya gitmesi ve hakedenin 7 maçın sonunda kazanmasıdır. bol buzzer beaterlı maçlar diliyorum.
(hayalet, 03.06.2007 15:20 ~ 15:22)
- (bkz: 7 haziran 2007 spurs cavaliers maçı)
(bkz: 10 haziran 2007 spurs cavaliers maçı)
(bkz: 12 haziran 2007 cavaliers spurs maçı)
(bkz: 14 haziran 2007 cavaliers spurs maçı)
- 37 yıllık tarihinde ilk defa finale çıkan cleveland cavaliers ile son 10 yılın belkide en başarılı takımı san antonio spurs arasında oynanacak olan final serisidir. her ne kadar cleveland bu seride zayıf olan taraf olarak görülsede sene içerisinde oynanan 2 maçıda cleveland kazanmıştır. eğer ilgauskas tim duncanı yavaşlatabilirse ve daniel gibson tony parker'ın karşısında durabilirse, cleveland'ın şampiyonluğa ulaşabileceğini düşünüyorum. tabii ki arada tecrübe farkı, kalite farkı var fakat cleveland'ın tarihinde ilk defa buraya gelmesi sebebiyle şampiyonluğu spurst'en daha fazla istemesi bu dezavantajları ortadan kaldırabilir.
- usta greg popovich ve çırağı mike brown'ı karşı karşıya getiricek final serisidir.mutlak favori tabiki san antonio spurs ama lebron james ve arkadaşlarının da utah kadar kolay pes etmeyeceklerini düşünüyorum.
lebron james vs bruce bowen mücadelesi muhtemelen serinin kaderini direkt olarak etkileyecektir.gerçi bruce bowen bu playofflarda tuttuğu hiç bir adamı kilitlemeyi başaramamıştır ama mazisine saygı duymak gerekir.ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz.yine de lebron karşısında fazla direnebileceğini düşünmüyorum.
sanırım eric snow'u bu seride sıklıkla sahada görücez.tony parker'ın savunmasında cleveland'ın ona çok ihtiyacı olucaktır.belki bir nebze tony parker'ı yavaşlatırsa cleveland'ın bir şansı olabilir.
tim duncan vs zydrunas ilgauskas mücadelesinin sonucu belli aslında.daha çabuk olan tim dunca'ın bu mücadeleden galip çıkması ve takımını sırtlaması beklenen birşey.yalnız devreye anderson varejao girebilir ve oyun içinde mükemmel çirkefliğiyle tim duncan'ın dengesini bozabilir.
manu ginobili yine bu serinin kilit oyuncularından biri olucaktır.mike brown ginobili'nin savunmasında büyük ihtimalle lebron james'i kullanacaktır.bu durumda manu biraz problem yaşıyabilir.
detroit serisinin süpriz adamı daniel gibson bu seri için büyük soru işareti bence.muhtemelen tony parker tarafından savunulucak.hücumda yine etkili olabilir ama takım savunmasında sorun çıkartabilir diye düşünüyorum.tutacağı her san antonio'lu ona göre uzun ve kalın kalacağından problem yaşıyabilir cleveland.tabi ben tony parker'ı savunma görevini eric snow'a verdiğim için böyle bir tahminim var.bilmiyorum bekleyip görücez.
san antoni'da fabricio oberto yine etkili olabilir.bu sefer karşısında başka bir latin anderson varejao olucak ve müthiş bir mücadele izliycez gibi geliyor.
genel olarak iki takımda iyi savunma yapıyor.mike brown, popovich'den öğrendiklerini takımına iyi aktarmış durumda.düşük skorda tutabilirlerse maçları, cleveland'ın bu seriyi kazanma şansı var.aksi halde san antonio spurs cleveland'ı süpürebilir bile.o derece pamuk ipliğine bağlı bir seri.heycanla bekliyoruz.
- lebron james in her yorulduğu dakikada hayalinde şampiyonluk yüzüğünü görüp daha da hırslanması sonucunda cavaliers in kazanacağını düşündüğüm seridir.
- spurs un cavaliers ı toz duman edeceği seridir..ancak cavaliers gönüllerin şampiyonudur, helal olsundur..
(joker, 03.06.2007 17:58)
- iki uyuz takımın mücadelesi olacaktır.
bi yanda çirkef spurs bi yanda hormonlu lebron ve saz arkadaşları.
lebron iyi baketçidir,feci yeteneklidir ama antipatiktir işte kardeşim.zorla değil ya.
spurs ise bowen önderliğinde bu sene yaptığı çirkefliklerle kendini iyice antipatik yaptı.
du bakalım nolacak..(loomy, 08.06.2007 03:47)
- hani sezon içinde bir smacı vardı lebron denen psişiğin, duncan'ın üstünden vurmuştu.
muhtemelen belirli koşullar altında bu görüntünün bir yansıması olacaktır. tersi de olabilir elbet.
- yayın tarihleri ve maç skorlarının takibi için;
http://www.ntvspor.net/...
- bitmiştir. ha yok bitmedi derseniz, ileri görüşlüyüm ben çok.
- san antonio spurs'ün 4-0'la cleveland'ı geçip şampiyon olduğu seridir.
|