2007 cumhurbaşkanlığı seçimleri   

adana çık aradan

1. 22 mayıs 1963- kasımpaşa:

-abdullah ya, bakkal amca artık bana çikolata vermiyor, bana bi çikolata alsana hadi.

14 eylül 1972- imam hatip lisesi:

-abdullah be, matematikçi taktı bana be. sınavda arkana oturayım da kağıdını aç ben de nasipleneyim, hadi gülüm.

7 ocak 1976- erokspor:

-abdullah pas ver ulan ne bakıyorsun. forvet benim koş defansa, yürüü.

2 haziran 1978, istanbul:

-abdullah olm hani emine var ya bizim, ona evlenme teklif edeceğim ama yüzük param yok, koçum sen de vardır git iki yüzük kapıver kapalıçarşı'dan. sonra veririm ben sana hadi.

28 mart 1986, refah partisi il başkanlığı:

-abdullah seni milletvekili adayı yapacaklarmış, sen beceremezsin onu bana kalırsa. sen de ki "recep benden daha iyi yapar efendim bu işi", ben olayım aday. hadi be olm ne olacak.

13 nisan 1994, istanbul belediye başkanlığı:

-bu istanbul'un da ne çok sorunu varmış arkadaş. abdullah gözünü seveyim iki yol yaptırıver, kaldırım taşlarını komple bi değiştirt, sonra da sağa sola "büyükşehir çalışıyor" yazdır. hadi aslanım senin elinden gelir bu işler.

13 aralık 1997, siirt:

-abdullah be şiiri okudukta şimdi bunlar beni kesin hapse atarlar, biliyorsun çoluk çocuk perişan oluruz, siyasi kariyerimiz de mahvolur. sen desene "bu şiiri ben yazdım" diye, hadi be koçum benim. en iyi avukatları tutarım sana.

14 ağustos 2001, ankara:

-bak abdullah plan şu, bunlar benim milletvekilliğimi kabul etmezler biliyorum ben, önce partiyi kuralım. sonra sen seçimlerden sonra başbakan olacaksın, sonra ben siirt'ten falan milletvekili olup yerine geçerim korkma. lan bir şey olmaz be, arkadaşlık hatırımız da mı yok?

15 nisan 2007, ankara:

-adamlara bak işleri güçleri yok yürümeye gelmişler be. yok yok, bunlar benim siyasi kariyerimi engelleyecekler, cumhurbaşkanı falan olamam ben. hey allah'ım ya. abdullah aday sen olacaksın, korkma lan ben sana söylerim ne yapacağını ne yapmayacağını. aslanım benim. hadi.
    (akaydo, 24.04.2007 12:08)

... toplu gösterim ...