|
|
- artık beni ilgilendirmemesine rağmen, sabah elimde patlamış mısırlarla tarayıcımın itü sis'e girmeye çalışmasını izleyerek katılacağım şenliklerdir. alışmışız bir kere o heyecana.
- (bkz: bunu sakın evde denemeyin)
- yarım saat sonra kampüse doğru yol almamı gerektiren şenliktir.uyuma middle,yarım saat kaldı sadece.hadi koçum.
- (bkz: 94 saat 5 dakika)
- lisans kayıtları gün itibariyle gerçekleşecek şenliktir..nitekim asıl yoğunluk da bugün yaşanacaktır..performansı anlayamadığım bir şekilde kayıttan kayıda değişen sistemimiz bugün nasıl bir sürpriz hazırlar gençlerimize bilemeyeceğim ama ben şimdiden sabır diliyorum..
2-3 dakika kala, 3 adet browser açıp, değişik nodelara bağlanıp, büyük şans eseri kayıtlarımı gerçekleştirebildiğim de oldu, minimum 1 saat bekledikten sonra istemeye istemeye crnleri de girdiğim oldu..
favori node diye birşey yoktur, yoğunluk dediğimiz gibi değişmekte..ayrıca eskiden "netscape'den çok rahat oluyor hocam" diye ultimate bir şehir efsanesi vardı, ama benchmarking sonucu görüldü ki; browserların performansları arasında bir b.k fark yok..
son söz olarak, kolay gelsin..
-09:50 kayıt tamam!
-roger dead!(zeus, 29.01.2007 09:51 ~ 10:43)
- kimine 29 ocak'ta kimine 31 ocak'ta gelen şenliklerdir. tralala* der coşarız.
- favori sunucular ile ilgili olarak bilinmesinde fayda olan bir şey:
(bkz: @1111315)(azwepsa, 29.01.2007 10:01 ~ 11:51)
- ismi karizma olsun diye otomasyon konulan ama özünde pentium 166mmx işlemcili bir bilgisayar kadar değeri olmayan şeyin (tanımlayacak kelime bulamadım..) ve özellikle yılda iki kez çektiklerimizi görüp bizimle taşak geçme imkanına sahip olan oradaki çalışanların son eğlencesi..
- tahminen son kez katıldığım şenliklerdir. dersleri almamın ardından hepsinin kontenjanı dolmuş; son dakikada kurtarmış oldum. gerçi bir şey değişmeyecekti ama şimdi dilekçe kontenjan artırımı, vs. diye uğraşmayacağım.
- 09.58 itibari ile yukarı aşağı oynamayı reddeden mausum ile fasülyeden katıldığım şenliklerdir. geç kalsam da bir şey farketmez neticede kim ne yapsın benim organometal dersimi.
- 10.20 itibarı ile bitirdiğim ve tüm programımı başarı ile aldığım şenliktir...yalnız böyle evden tek başına şenlikli olmuyor...şenlik için yurt şart.
- 10:30 da kazasız belasız, sadece bir hoca farkıyla tamamladığım şenlik. daha önümde bu tip en az6 şenlik olduğunu düşününce tüylerim diken diken olmuyor değil..
- hala uyunmamış bir şekilde kontenjan arttırımını beklememe neden olan şenlik.tek ders lan,arttırın şu kontenjanı.
|