gündem
  1. · asla birlikte olunamayacak birine aşık olmak
  2. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  3. · prison brake
  4. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  5. · öğretmenler günü
  6. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  7. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  8. · yıldız
  9. · ctf

2007 2008 uefa şampiyonlar ligi g grubu  

1. grubun inter, psv, fenerbahçe ve cska sırasıyla sonuçlanacağını zannetmeyim.
    fenerbahçe'nin de grupta 5 puan toplamasını bekliyorum. (cska'dan 4, psv'den 1 olmak üzere)
    (marslan, 01.09.2007 15:56)
  2. sıktırıcı defansif italyan futbolu ve siktirici moskova soğuğu nedeniyle bol beraberlikli maçların oynanacağını tahmin ettiğim grup...

inter tüm maçlara 3 puan parolasıyla çıkmak isteyecek, moskova'dan beraberlikle dönecektir...

psv eindhoven ve fenerbahçe ise deplasmanlara en azından beraberlik parolasıyla gidecektir...

bu durumda en beraberlikli maçlar cska moskova maçları ile psv eindhoven ve fenerbahçenin deplasman maçları olabilir...
    (van den budenmayer, 01.09.2007 16:00 ~ 16:05)
  3. fenerbahçenin taktiksel açıdan fazla kafa yormayacağı maçların olduğu gruptur.anderlecht deplasmanındaki gibi defansif oynayıp okntra ataklı maçlar çıkardığı sürece bol beraberlik kokan bu gruptan çıkma şansı bence yüksektir.en kötü 3. olarak bitirip devre arası bi forvet transferiyle de uefa'da devam edecektir.
    (jack nicholson, 01.09.2007 16:44)
  4. garip ama fenerbahçeye acayip güvendiğim ve baştan beri çıkmasını istediğim bir grup olmuştu.inter defansa önem verdiğinden atak yapamaz ilk atakta gol yer,psv desen iyi bir takım olmasına rağmen fenerbahçenin olmayan kadrosuna bile yenilmişliği olan dolayısıyla güvenilmeyecek bir takım, cska ise fenerbahçenin 6 puanının garanti olacağına inandığım bir takımdır.neyse bekleyip göreceğiz bakalım.
    (antiasocial, 01.09.2007 17:35)
  5. fenerin en az 11 puan alacagini tahmin ettigim bence o kadar da kotu olmayan bir grup.

bir de bu kurayla ilgili garip bir olayi aktarayim:

kuaralar cekilmis bir haber sitesinden haberi okuyorum ve soyle yaziyor sitede inter
    milan,psv,fenerbahce ........ cska moskova gibi bir seydi.

evet ben inter ve milanla ayni gruba dustugumuzu zannettim bunu gercekten yaptim.(bkz: enayi)
    (deoignoto, 01.09.2007 18:41 ~ 18:42)
  6. (rafael, 01.09.2007 18:44)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil