fenerbahçenin şampiyonlar liginden elendiği için üzülmesine gerek kalmamıştır zira şampiyonlar ligi gibi bir gruba düşmüştür. he diğer gruplara bakıyorum onlarda aşağı kalır takımlardan oluşmuyor.
(bkz: pu ne ya)
takımlarımız adına zor geçecek maçlardır.
iki maçın içeride,iki maçın dışarıda oynanacağı gözönüne alınırsa; güçlü takımlar ile içeride yapacağımız maçlar dezavantaj oluşturur.
sonuç olarak ilk üç'e girmeleri için takımlarımıza şans ve başarılar dileyeceğimiz maçlardır.
iki takımımız için de çok iyi olduğunu düşündüğüm kuraların ardından oynanacak maçlar. efendim, eleme de kendilerine düşen çok kolay rakipler de can sıkan fenerbahçe ve beşiktaş en azından daha ciddi rakipler karşısında daha iyi performans gösterebilir diye düşünüyorum. lakin yanlış da düşünüyor olabilirim. onu da bilmiyorum. beşiktaş, fenerbahçeye göre daha kolay bir gruba düşmüş gibi gözükse de tüm beşiktaşlılar bilir ki beşiktaş için kolay yoktur. neyse hayırlısı olsun..
bir fenerbahçeli olarak ilk gördüğüm anda "beh be kardeşim bu ne ya" diye tepki verdiğim zorlu kura.fenerbahçe'nin grubunu görünce beşiktaşın grubunu inceleyemedim.(bkz: şok mode on)
teknik direktörünü ilk yollayan takım kanımca hem gruplardan çıkar hem de türkiye liginde şampiyon olur.(tabii takımın hakkını verecek birisi alınırsa)
şükrü saraçoğlu ve inönü'de ortak söylenecek "güzel günler göreceğiz"(heee görcez görcez!) sloganlarının inşallah başarı ile süsleneceği maçlar olacaktır.
ha dışarıda ne olur bilmem tabi.