gündem
  1. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  2. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  3. · yetenek sizsiniz türkiye
  4. · mutluluk veren küçük şeyler
  5. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  6. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  7. · yeşim salkım
  8. · mapushane
  9. · shmoo

2006 uefa kupası grup maçları  

1. beşiktaş'ımızın b grubu'nda, bayer leverkusen, club brugge, dinamo bükreş ve tottenham hotspur ve fenerbahçe'mizin, h grubunda, newcastle united,celta vigo, palermo ve eintracht frankfurt ile tek devreli lig usulüne göre oynayıp 4 maç yapacağı maçlar.
    (stocky2001, 03.10.2006 13:54)
  2. fenerbahçenin şampiyonlar liginden elendiği için üzülmesine gerek kalmamıştır zira şampiyonlar ligi gibi bir gruba düşmüştür. he diğer gruplara bakıyorum onlarda aşağı kalır takımlardan oluşmuyor.
    (bkz: pu ne ya)
    (solti, 03.10.2006 14:09)
  3. newcastle yerine sevilla olsaydı da daha zor bi grup olsaydı diye istediğim kuranın maçları.

boyumuzun ölçüsünü görelim ki yönetim ve teknik ekip vezir mi rezil mi olacak belli olsun.
    (lefteyenine, 03.10.2006 14:35)
  4. takımlarımız adına zor geçecek maçlardır.
    iki maçın içeride,iki maçın dışarıda oynanacağı gözönüne alınırsa; güçlü takımlar ile içeride yapacağımız maçlar dezavantaj oluşturur.
    sonuç olarak ilk üç'e girmeleri için takımlarımıza şans ve başarılar dileyeceğimiz maçlardır.
    (mgn, 03.10.2006 16:31)
  5. ziconun türkiye de kalış süresini kısaltacak grup maçlarıdır.
    (mgen, 03.10.2006 17:05)
  6. iki takımımız için de çok iyi olduğunu düşündüğüm kuraların ardından oynanacak maçlar. efendim, eleme de kendilerine düşen çok kolay rakipler de can sıkan fenerbahçe ve beşiktaş en azından daha ciddi rakipler karşısında daha iyi performans gösterebilir diye düşünüyorum. lakin yanlış da düşünüyor olabilirim. onu da bilmiyorum. beşiktaş, fenerbahçeye göre daha kolay bir gruba düşmüş gibi gözükse de tüm beşiktaşlılar bilir ki beşiktaş için kolay yoktur. neyse hayırlısı olsun..
    (12monkeys, 03.10.2006 17:07)
  7. bir fenerbahçeli olarak ilk gördüğüm anda "beh be kardeşim bu ne ya" diye tepki verdiğim zorlu kura.fenerbahçe'nin grubunu görünce beşiktaşın grubunu inceleyemedim.(bkz: şok mode on)
    (ucuruldukcaucurulanucurtma, 03.10.2006 18:23)
  8. teknik direktörünü ilk yollayan takım kanımca hem gruplardan çıkar hem de türkiye liginde şampiyon olur.(tabii takımın hakkını verecek birisi alınırsa)
    (equalizer, 03.10.2006 19:21 ~ 19:23)
  9. fenerbahçe'ye kıyasla beşiktaş'ın, gruptan çıkma şansının daha fazla olduğu maçlardır.
    (fowler, 03.10.2006 21:18 ~ 21:18)
  10. fenerbahçe'nin palermo ve frankfurt'u kadıköyde perişan ederek 6 puanla gruptan 2. veya 3. olarak çıkacağı maçlar silsilesidir.

edit : eh kısmen tuttu gibi
    (nejoe, 03.10.2006 22:51 ~ 24.12.2006 17:43)
  11. şükrü saraçoğlu ve inönü'de ortak söylenecek "güzel günler göreceğiz"(heee görcez görcez!) sloganlarının inşallah başarı ile süsleneceği maçlar olacaktır.
    ha dışarıda ne olur bilmem tabi.
    (mgn, 03.10.2006 23:05)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil