içimde ne derin fırtınalar varmış da haberim yokmuş. psikolojik travmalarımı gün yüzüne çıkardı bu kupa adeta. ne haset ne şerefsizmişim meğer, ne fanatik puştmuşum...
ben ne yapayım bu dünya kupasını, neyleyim? türkiye yok ki bir kere. televizyonun karşısına geçip, sövemiyorum ki hakeme, yürü olum yıldıray diyemiyorum ki... al almanya oynuyor kosta rika'yla. ulan hep mazlum takımı tutmaktan yoruldum, bittim. takım tutamıyorum ki gönülden, fair playden zevk alamıyorum, futbolu futbol için seyredemiyorum.
yalanmış o kaliteli futbol izleyicisi tripleri. ulan evet kaliteli maç başladı diyorum, bir futbol şöleni diyorum, takım halinde açılıyor evet güzel diyorum, teknik bir oyun, sağdan atak gol getirir, güzel futbol üç puan, oradan golleri var derken "yaaaapmaa rüşşttüüüü" diye haykırırken buluyorum kendimi. philipp gözümde bir ümit özat olmuş
* haberim yok. hala hasetim var kosta rika'ya ki yenicez ulaaaan diye gaza getiriyorum kendimi. olmuyo amına koyum, olmuyo işte.
takım hesaplaması yapamıyorum. öbür maçların sonuç ihtimallerine göre çıkıp çıkamayacağımızı hesaplayamıyorum. çıkarsak rakibimiz kim olur diye düşünemiyorum. sitelere ohohoho nası koduukk diye msj post atamıyorum. bbc de göremiyorum "turkey wins over cart curt" yazısını. hasan şaş'ın kafa golü atmasını izleyemiyorum, hele hakan şükür'ün o kafayı şlopppss diye öpmesini göremiyorum.
milangaz milli takımımıza başarılar diler reklamı arıyorum, yok hiç bir yerde. akbank çıkıp ta maç önce spikeri kısıp, koyucaz ulan diye beni gaza getirmiyor. başarı dilekleri yok ki ortada.
türkiye olmadan olmuyor. meğer hayvan fanatikmişim. haşmet babaoğlu değil de, döner bıçak taşıyan osman abiymişim. baltalar bizimdir sapları sizin diyen banal taraftarmışım.
komuşum böle kupaya. kırmızııııııı beyaaaaazzzzz.....