|
|
- beşiktaş ın fenerbahçe yi nouma ve sergen in golleri ile 2-0 yendiği ve şampiyonluk yolunda önemli bir adım daha attığı maç olmuştur..nouma nın beşiktaş forması ile son maçına çıktığı son golünü attığı maçtır ayrıca
- beşiktaşlı taraftarlarının maçtan önce rüştü'yü çağırıp çiçek verdiği ve aynı maçta rüştü'yü izlemeye gelen arsenal yöneticileri cordoba'yı beğendiği maç. maçta komiğime giden ise beşiktaşlılar rüştüyü çağırdı çiçek verdi, bunu gören fenerliler rüştüyü çağırarak fenerin fenerden başka dostu yok diye bağırmışlardı. sergen'in attığı aşırtma goldeki asist kaleci cordoba'dandı. beşiktaş taraftarı mı ? tabii ki herzamanki gibi mükemmeldi.
- birinci çinkoyu sergen yapmış tombalayı pascal yapmıştır. beşiktaş yönetimi ise pascal noumayı türk spor basınına peşkeş çekmiştir. ne kazanmıştır bana sorarsanız hiçbirşey. beşiktaş yine eski beşiktaştır. mantalite ve spor ahlakı yine aynıdır beşiktaşta. diğer hodgam büyük takımlara bakacak olursak beşiktaşın top toplayıcısı olmak bana yeter de artar bile. sonuç itibariyle bu maçtada beşiktaş fenere çakmıştır.
- oscar cordoba'nın sergen yalçın'a degaj dikerek asist yaptığı maç olmuştur. cordoba'nın asistiyle sergen'in gol attığı bir diğer maç için (bkz: 1 ekim 2003 chelsea beşiktaş maçı). ayrıca sergenin golü de görülmeye değer güzellikte bir goldü degajdan seken topa ceza yayının hemen üstünde klas bir vuruş yaparak rüştü'nün üstünden aşırtmış ve topu ağlara göndermiştir.
(bkz: sergen attı şampiyonluk geldi)
- pascal noumanın takım nasıl tutulura örnek gösterdiği bir maçtır...
- nouma'nın son maçı olması sebebiyle hep canım sıkılır bu maçı hatırladığımda. bu maçtan sonra nouma'ya karşı medyada inanılmaz bir karalama kampanyası başlatılmış, adam resmen katil muamelesi görmüştü. şampiyonluğa giden beşiktaş'ı en azından burdan yaralayalım demişti bazıları. yönetim de maalesef nouma'nın yanında olmadı. daha sonra bu memleket rakip oyuncunun hayalarına tekme atan kaleciler, telefon açıp "bıyık siken" teknik direktörler, teşvik priminde bi yanlış göremiyorum diyen başkanlar, göz göre göre maç satan hakemler gördü ama hiç birinin üstüne nouma kadar gidilmedi.
- bana adeta bir doğum günü hediyesi olan,beşiktaşımızın geleneği bozmadığı maç olmuştur.
|