nuno maniche'nin orta sahada ne kadar etkili olduğunu gösterdiği maçtır, sakatlanana kadar barça orta sahada top yapamazken devamında 6 gol atmıştır. barça 6 golü, fenerliler sevinsin ve o muhteşem esprilerinden bizleri mahrum bırakmamaları için atmıştır.
atletico'muzun sevenlerine ufak çaplı bir şok yaşattığı, her daim çelmelemeyi bildiği barça'nın karşısında bu kez fena çarpıldığı maç olmuştur. javier aguirre'nin savunmanın göbeğinde pablo ve luis perea gibi gerçekten kalburüstü stoperler dururken trabzonspor'da şans bulamayıp gönderilen fabiano eller'e şans vermesi ise gerçekten ilginçtir.
goller ise, (sırası yanlış olabilir, 6 tane lan dile kolay) messi(2), zambrotta, eto'o, ronaldinho ve iniesta'dan gelmiştir.
okay karacan da, lilian thuram'ın vurduğu bir topun ardından "zambrotta uzaklaştırdı" diyerek, 10 yıl sonra ne hale geleceğini göstermiş ve dehşete düşürmüştür bizleri.
(bkz: ilker yasin)
maçı açıp 3-0 olduğunu gördüğümde tüh barca 3ten sonra atmaz,orta sahada top yapar diye üzülmüştüm ama atletico da öle bir defans anlayışı(!) vardı ki dayanamadı 3tane daha attılar..geçen sene artık lige 6puanla başlayalım,barca maçlarını oynamayalım diye taşak geçen atleticoya da kapak olmuştur bu..umarım @1468664 no lu girim de bana kapak olmaz..
yalnız yanlış anlaşılmasın,ben atleticoyu çok severim ama takımda bir cenabetlik var ki sormayın gitsin..takım şampiyonluk peşindeyken petrov ve maxi rodriguez 1er hafta arayla aynı şekilde sakatlanarak 6ay sahalardan uzak kalmıştır.tam iyleştiler,haydi ya allah derken şimdi de maniche sakatlandı.doğrusu bu kadroya yazık oluyor...
kişisel not:perea dan hiç hazzetmem,olmadık yerlerde çok dandik hatalar yapar.bu yönüyle newcastledaki ismi taytus rembıl şeklinde telaffuz edilen oyuncuya benzetirim kendisini..