belki ilginizi çeker
  1. · leaving beirut
  2. · dark side of the moon
  3. · roger waters
  4. · roger waters istanbul da
  5. · shine on you crazy diamond
  6. · 12 temmuz 2006 guns n roses istanbul konseri
  7. · kaan tangöze
  8. · 20 haziran 2006
  9. · eclipse
  10. · set the controls for the heart of the sun
gündem
  1. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  2. · günün tek cümlelik özeti
  3. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  4. · dersim katliamı
  5. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  6. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  7. · tahrik edici erkek kokuları
  8. · ride the lightning
  9. · hande yener

20 haziran 2006 roger waters istanbul konseri  

sayfa  / 2
  1. nıhaha hohoho nidalarıyla karşıladığım pek fazla iyi haber.
    dark side of the moondan çalacakmış.
    yalancısıyım sitelerin.
    lakin bildiğim tek şey,ömrüm boyunca azab çekeceğim konsere gitmezsem.

*başlığın üstüne kalma durumu.
    (possible dreams, 22.03.2006 17:37 ~ 18.06.2006 17:53)
  2. olayın en orgazmik kısmı da şüphesiz eric clapton usta'nın bizlere sahneden selam edecek olmasıdır.
    (creepingdeath, 24.03.2006 01:15)
  3. ça ira zaten bir opera eseridir, bu bakımdan konserde çalması olanaksızdır roger babanın.
    bilet fiyatlarının hayli tuzlu olacağını tahmin etmekteyim.
    ayrıca, hala gerçekleşeceğine inanamadığım konserdir.
    (trustno1, 26.03.2006 23:51)
  4. tarihi yakınlaştıkca insanı heyecanlandıran konser.
    (leo, 26.03.2006 23:51)
  5. (bkz: roger waters istanbul da)
    (mek, 29.03.2006 04:53)
  6. 315 milyonla 80 milyon arası değişiyormuş efenim biletler.sorunsa o kadar parayı nasıl bulacağımdır.!:lanet olsun ya
    (possible dreams, 02.04.2006 14:16)
  7. satışa çıktığı gün tüm sahne önü biletlerinin tükendiği konserdir. ayrıca fiyatlar ise gerçekten bir öğrencinin karşılayabileceğinin çok üstünde. incindik.
    (lethromar, 03.04.2006 16:45 ~ 18.07.2007 02:15)
  8. (bkz: http://www.biletix.com/...)
    (lethromar, 03.04.2006 16:54)
  9. bilet fiyatlarını ve de uygulanan çifte standardı görünce boğazımdaki düğüme dönüşen konser*
    (ovid, 04.04.2006 21:59)
  10. konser için roger waters 200 bin pound alacakmış.gerçeklik payı yüksektir.

(bkz: bir arkadaşım söyledi)
    (bkz: peki bu bilgi gerçek hayatta ne işime yarıyacak)
    (sycrone one, 04.04.2006 22:02)
  11. bilet fiyatlarını protesto ederek gitmeyeceğim konserdir. sonra kafamı dağdan taşa vuracağımı ben de biliyorum ama organizasyon şirketlerinin insanların bu tür zaaflarını ceplerini doldurmak için kullanmamaları gerektiği kanaatindeyim. varsın kum dağa küssün dağın haberi olmasın.
    bir süre pink floyd dinlememek, sözlükte 20 haziran ile başlayan başlıkları okumamak, konser geyiği yapılan ortamlardan uzak durmak gerekecek. biletler bittikten sonra irademe yenik düşmesem bari.. (bkz: allaam ben napıyorum böyle)
    (kum, 04.04.2006 22:45)
  12. benim gibi roger waters'a vip almak isteyenler ağlasın.hep beraber.vipler tükenmiş hemen.tükenmeesede ztn 250 ytl nasıl verilir o da ayrı.yarın sa indirimli biletler son.param yok.indirimlisi bile 60.üye muabbetini d anlamış deilim ayrıca.aha sanırım üye olmayanlara ztn indirimli bilet fln da yok.genel giriş 83 ytl.hayırlı olsun.
    öncelikli dönem bilet fiyatları (3-4-5 nisan)

siyah & beyaz iksd üyeleri :
    sahne önü: 225 ytl
    genel giriş: 56,50 ytl

kırmızı & sarı iksd üyeleri :
    sahne önü: 240 ytl
    genel giriş: 60 ytl

bilet satış fiyatları (6 nisan'dan sonra)

siyah & beyaz iksd üyeleri :
    sahne önü: 235 ytl
    genel giriş ( ilk 5.000 bilet): 64,50 ytl
    genel giriş ( 5.000 bilet'den sonra) : 76,50 ytl

kırmızı & sarı iksd üyeleri :
    sahne önü: 250 ytl
    genel giriş: 68 ytl
    genel giriş ( 5.000 bilet'den sonra) : 76,50 ytl

genel
    sahne önü: 310 ytl
    genel giriş: 83 ytl
    genel giriş ( 5.000 bilet'den sonra) : 99,00 ytl

kapıda: 100.00 ytl
    (sercekafasi, 04.04.2006 22:45)
  13. sahne önü biletlerinin tükendigi, diger biletlerinde heran tükenebilecegi konserdir..
    inanılmaz olması muhtemeldir, roger waters'ın bizi bizden alacagı ogranizasyondur.
    (katsumoto, 05.04.2006 01:51)
  14. (bkz: http://www.rogerwatersistanbul.com)
    (mek, 06.04.2006 15:29)
  15. efsanenin sularda pırıldayacağı konserdir.

evlada, toruna torbaya, eşe dosta anlatacak birşeyler olacak. iyi ki kıymışız paraya diyeceğiz. ya da ben acıyı böyle soğutuyorum. yine de yerli düttürülerin konserleri bile aynı fiyata olurken, roger abime vermişim 83 kağıt, çok olmasa gerek.
    (choban, 06.04.2006 20:30 ~ 20:30)
  16. çaktırmadan david gilmour'u da çağırdığım, sanki onun da konseri varmış gibi internetten reklam yaptığım konser. über kötü planımın sonucunda david ve roger'ın sahnede karşılaşıp "allah kahretsin david ne işin var burada" "roger, bu benim konserim, neden geldin?" şeklinde tartışmalarını, daha sonra birbirlerini ne kadar sevdiklerini farkedip "sittir et geçmişi, hadi gel gençleri eğlendirelim" demelerini ve birlikte çalmalarını beklediğim konser.

(bkz: angut muyum lan ben)
    (çarut, 09.04.2006 21:41 ~ 21:42)
  17. bilet fiyatları yüzünden muhtemelen gidemeyeceğim konserdir. ayrıca hayatımın konseridir.
    çıkışta roger babanın ayaklarına kapanıp "öğrenciyiz be abi" diye ağlamak istiyorum.
    (trustno1, 22.04.2006 00:24)
  18. ne güzel unutmuştum.hatırlayınca üzüldüm yine
    (ovid, 20.06.2006 20:32)
  19. kelimeler kifayetsiz..

syd
    david
    roger

allah belanızı versin.
    (culdesac, 21.06.2006 01:31)
  20. nasıl anlatsam nereden başlasam?

saat 19:45 civarı bahçeşehir tarafındaki iş yerimde kös kös oturup günün son saçma sapan işleriyle uğraşırken kuzenimin arayıp " roger waters konserine bir tane fazla biletimiz var, gelir misin?" diye sormasıyla (hayatımda duyduğum en güzel sorudur) ışık hızıyla ( ve evet itiraf ediyorum, her türlü trafik kuralını çiğneyerek) kuruçeşmeye vardım. saatler 21:35'i göstermekteydi. beni kapıda bekleyen cefakar kuzenimle birlikte hemen içeri daldık ve...tavşan deliğinden geçip harikalar diyarına varmak nasıl bir şeymiş o an anladım.

ilk şoku atlatıp, uygun bir yer de bulduktan sonra kendimi tereddütsüz o görkemli atmosferin akışına bıraktım. bir çok konser izledim ama bunun kadar muhteşemini görmedim. inanılmaz bir sahne hazırlığı, her şarkıya ayrı bir tat veren fotoğraf kareleri ve filmler ( özellikle de leaving beirut şarkısındaki çizgi roman canlandırması), dark side of the moon albümünün kapağındaki prizma ve ışığın kırılıp renklere ayrılmasını betimleyen resime atıfta bulunularak her şarkıda ayrı renkte bir sahne atmosferi yaratılmasına kadar ayrıntılara inen mükemmellik...hepsi kusursuzdu ve elbetteki ilerlemiş yaşına rağmen roger waters'ın içindeki tutku ve o tutkunun sahnede müthiş bir performansa dönüşmesi.

daha anlatacak çok şey var ama insan bahsettikçe özlüyor hem de daha konserden çıkalı 2 saat olmasına rağmen,
    ne diyeyim şu hayatta wish you were here'ı yaratıcısından canlı dinlemekte kısmetmiş,

ve gelemeyen herkes de keşke orada olsaydı...
    (kör kuyu , 21.06.2006 02:12)
  21. son anda hatta dakkada hatırlayıp karaborsadan 80 ytl bayılıp girip izlediğim konser.mükemmel bir konserdi,2 bölüm de the dark side of the moon u komple çaldılar.seyirci ya uyuzluğundan ya da hala kendini rüya alemin de hissettiğinden o kadar çoşkulu değildi.bis de çıkıp wall patlatınca bi kendilerine gelir gibi oldular eee abimiz o eserle daha çok tanındı haliyle normaldir.herşey güzeldi de kafama bi şi takıldı..zamanında pink floyd bu parçaları 4 kişi canavar gibi çalıyodu sahnede yer yer 3 gitar 2 klavye ye varan partisyon paylaşımları merakımı cezbetti.ne günlermiş demek ki..
    (şimdilikkararveremedim, 21.06.2006 02:55)
  22. istanbul'un en çok beklenen konserlerinden birisiydi, artık onun da bileti konser biletleri koleksiyonumun bir parçası oldu....
    (vikartindur, 21.06.2006 03:01)
  23. konser setlisti:

-----1. bölüm-----
    in the flesh
    mother
    set the controls for the heart of the sun
    shine on you crazy diamond
    have a cigar
    wish you were here
    the fletcher memorial home
    perfect sense
    leaving beirut
    sheep

-----2. bölüm---------

baştan itibaren dark side of the moon:
    speak to me / breathe
    on the run
    time
    the great gig in the sky
    money
    us and them
    any colour you like
    brain damage
    eclipse

------bis---------

the happiest days of our lives+another brick in the wall part.2
    vera
    bring the boys back home
    comfortably numb
    (vikartindur, 21.06.2006 10:25 ~ 10:28)
  24. maaşımın yarısını verip 2 bilet almışken, konser mekanının önünde otobüsten inerken arkamdan bir bayanın "bu ne kalabalık konser, ücretsiz mi ki" dediğini duyduğumda koptuğum..
    ayrıca bir yerlerden eline bilet geçmiş, karambole gelen bazı gereksiz ukala tiplerin konser esnasında kokteyl havasında sırtını sahneye dönüp arkadaşlarıyla geyik yapıp gülüştüğünü görüp duydukça çarpılmalarını dilediğim..
    ve insan gidecekse en önde olmalıydı dediğim konser..
    (frock, 21.06.2006 11:00)
  25. kuzenlerin şahı ve eski bir itü'lü olan kuzenim sayesinde gittiğim efsane konser. açık söyleyeyim, ben öyle aman aman pink floyd hayranı olan, ölüp biten bir insan değildim. radyo eksen bilgisi kadar tanırım aslında. çok fazla şarkısını da ezbere bilmem. ancak dün akşamki konser bizi öyle bir büyüledi ki, olamaz böyle birşey. konserin ilk yarısını ortalarda, elimizde içeri sokulması yasak olmasına rağmen sokmayı başardığımız şarapları yudumlarken izliyorduk. leaving beirut çalarken arkada çizgi roman şeklinde verilen görüntüler ben de tam anlamıyla şok etkisi yarattı. ara verildikten sonra, kafalar güzelleşmiş, ruhumuzun, kulaklarımızın da pası silinmiş halde, fakirleri vip'ten ayıran demirlere kadar yardırma başarısı gösterdik. dark side of the moon'un güzelliği bir yana, bis yapıp the wall'u çaldıklarında benim gönlümde erişilmez bir noktaya erişti konser.
    kelimeler kifayetsiz kalıyor gerçekten. şu ölümlü dünyada hep bir ağızdan "the wall" söylemek de nasip olacakmış bize. çok şükür.

not: "leaving beirut"'un sonunda roger'ın "what's wrong with us?" sözünü duyunca, insanlığa dair bir parça da olsa ümit olduğu hissi uyandı bende bir kez daha.
    (dr conners, 21.06.2006 14:10)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil