galatasaray'ın bundan önce 1997 yılında şampiyonlar ligi ön eleme maçında karşılaştığı ve elediği
fc sion'la 2. randevusu. 10 yıl geçmiş ama 1997'deki maçı sunan
ümit aktan'ın sesi hala kulaklarımda: "sion oldu depresionnnn..." bu kez de sonucun aynı olmasını diliyoruz.
avrupa kupaları ön elemerinde basarılı olan galatasarayın bu macı da kayıp gececegi inancındayım hatta skor 3-1 (bkz:
kahinim ben kahin)
d-smartta kapak olacak maçtır zira maç atv de olacak
atv'den yayınlanacak olan maç...
galatasaray'ın tur getirecek bir skorla isviçre'den döneceğini düşündüğüm karşılaşmadır.
galatasaray'dan galibiyet değil fark istediğim maçtır. evet çok kıl oldum
isviçre'ye.
eğer biraz düzenli oynarsa , hakemde adil bir yönetim gösterirse galatasarayımızın 1-0'la değil farkla galip gelebileceği maçtır.
içimde sonucuna dair kötü hislerin dolaştığı maçtır.tövbe diyorum.aman diyorum.
fikret engin'in ekolu sesini dinlediğimiz maç. emre tilev bile daha iyiydi be.
ulan şimdi de başka birinin sesi geliyor, ne bu lan.
(sükun, 20.09.2007 21:20)
sayesinde nuri alço tarafından içkime ilaç katılmış ve ben onu içmişim gibi hissediyorum. eksik olan tek şey pembe ışıltılı bir fonda dönen nuri alço' nun niahahaha diye gülen suratı.
*
(bkz:
yankı)
galatasaray'ın 1-0 geriye düştüğü maç.
(bkz:
servet çetin)
edit:ilkinden daha saçma bi golle 2-0 oldu.
(bkz:
noluyo lan)
(hayalet, 20.09.2007 21:24 ~ 21:27)
sonucuyla ilgili tövbe dediğim ama yukardakinin beni an itibariyle kaale almadığı maçtır.tekrar aman diyorum.
galatasaray'ın 2-0 geriye düştüğü maç.
müneccim boku yemiş olma ihtimalimi bana hatırlatan maçtır.an itibariyle 2-0.
galatasaray'ın şoku atlatarak istanbul'a avantajlı bir skorla döneceğine inandığım maçtır.
bir fenerbahçeli olarak dehşete kapıldığım maçtır.%100 gs üstünlüğü olacağına inandığım maçta daha 10 dk içinde 2 gol yediler.nasıl bir savunma nasıl bir kaleci gelen topa bakakalıyorlar anca.sonunu çok merak ediyorum bu gazla devam ederse sion'un farka gideceği maç olacaktır.
edit:an itibariyle gs gol atmıştır fakat sayılmamıştır.bu maç bitmez...
onüçüncü dakikasında telvizyonu açmamla 2-0 lık skoru gördüğümde;
şakaysa hiç komik değil ciddiyse çok komik dediğim maçtır. atv uğursuz gelmiştir. bi daha galatasaray maçlarını göstermemesini umuyoruz.
allah sizi inandırsın (allah olmadıysa evrendeki gizli güç veya ulu manitu da olabilir.) maç başladı sonra bir ayak yoluna gideyim dedim, dışarı çıkmamla 2-0 tabelasını görmem bir oldu. ben böyle maçın ızdırabını diyerekten izlemeyi o dakika bıraktığım maç!
inşallah ikinci bir tromso faciasına dönüşmemesini dilediğimiz maçtır.
galatasaray'ın 3-0 geriye düştüğü maçtır.
atv nin suçu yok dediğim maçtır. an itibariyle 3- 0 olmuştur. 30 dakikada üç gol. 10 dakkada bir gol istatistiğiyle galatasarayımızın gayet başarılı gittiği maçtır.
(bkz:
hey maşallah)
ömer üründül gol lazım dedikçe, heriflerin gol attığı karşılaşmadır.içimizdeki sion'lu !
fenerbahçenin ülke puanını yükseltmesinin ardından galatasarayın puanlarımızı ellere verdiği maçtır. komedidir. sion daha da atacaktır.
tv'nin başından söverek kalktığım maçtır.