galatasaray'ın bundan önce 1997 yılında şampiyonlar ligi ön eleme maçında karşılaştığı ve elediği fc sion'la 2. randevusu. 10 yıl geçmiş ama 1997'deki maçı sunan ümit aktan'ın sesi hala kulaklarımda: "sion oldu depresionnnn..." bu kez de sonucun aynı olmasını diliyoruz.
sayesinde nuri alço tarafından içkime ilaç katılmış ve ben onu içmişim gibi hissediyorum. eksik olan tek şey pembe ışıltılı bir fonda dönen nuri alço' nun niahahaha diye gülen suratı. *
bir fenerbahçeli olarak dehşete kapıldığım maçtır.%100 gs üstünlüğü olacağına inandığım maçta daha 10 dk içinde 2 gol yediler.nasıl bir savunma nasıl bir kaleci gelen topa bakakalıyorlar anca.sonunu çok merak ediyorum bu gazla devam ederse sion'un farka gideceği maç olacaktır.
edit:an itibariyle gs gol atmıştır fakat sayılmamıştır.bu maç bitmez...
bu maçta gördük ki ömer üründül sahaya değil, skor tabelasına bakarak yorum yapıyor. kazara gözü kahve kupasında falan kalsa demek "maç sürekli orta alanda geçiyor" diyecek.
maç berabere iken galatasaya baskılı oynuyor maçı istiyor, 2 atakta 2 orta 2 gol oluyor; bu sefer dayı başlıyor feldkamp'a geçirmeye. e 3 dakika önce neredeydin? bir kere, amatör küme takımıyla da çıksan 10 dakikada kolay kola 2 gol yenmez. denk geldi oldu işte. evet galatasaray olması gerekenden daha atak başladı oyuna ama bu takıma 2 gol yedirtecek gibi de değildi. eğer 30 dakika sonra galatasaray aynı dizilişle, oyun şekliyle 2-2 yaparsa, 2. yarı da öne geçerse falan o zaman ne der onu merak ediyorum.
ama şunu da söylemem lazım ki, takdir de etmedim değil. sırf şunları unutmadan şuraya yazıyım, vıdı vıdımı yapıp rahatlıyım diye maçı bırakıp bilgisayarın başına geldim şimdi burada takır tukur giri yazıyorum. öyle delirttin yani... aferin.
onüçüncü dakikasında telvizyonu açmamla 2-0 lık skoru gördüğümde; şakaysa hiç komik değil ciddiyse çok komik dediğim maçtır. atv uğursuz gelmiştir. bi daha galatasaray maçlarını göstermemesini umuyoruz.
allah sizi inandırsın (allah olmadıysa evrendeki gizli güç veya ulu manitu da olabilir.) maç başladı sonra bir ayak yoluna gideyim dedim, dışarı çıkmamla 2-0 tabelasını görmem bir oldu. ben böyle maçın ızdırabını diyerekten izlemeyi o dakika bıraktığım maç!