gündem
  1. · ugg
  2. · öğretmenler günü
  3. · boylumlama
  4. · yasaklanması gereken şeyler
  5. · her yerinden öpüyorum rüştü
  6. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  7. · babaların garip huyları
  8. · akdeniz bölgesi
  9. · more than sum of its parts

20 şubat 2007 microsoft günü  

1. lisanssız windows kullanıcılarının bilgisayarlarında "lisansız windows kullenma" yazıları belirecektir. windows'unuzu lisanslamak durumunda bırakılacaksını (tabi lisanslı değilse)
    (iddqd, 18.02.2007 12:42)
  2. aman ne büyük iş yaptın lan microsoft dedirten haber. sanki su yakıyo lisanslı windows. lisanslı xp professional için 149$ demeyi de bilmişsiniz.

http://www.microsoft.com/...
    (dannyorum, 19.02.2007 16:20)
  3. "gelmeyin lan üstümüze çıkarın lan pardus cdlerini" nidalarının yankılanacağı gündür. efendim neymiş lisanssız windowsları lisanslamak zorunda kalacakmışız. hey gidim hey. 2000'de de türkiye çol olacaktı. hani anam?
    (therion, 19.02.2007 16:37)
  4. bilgisayar kullanıcılarını vistaya yönlendirmek için yapılan bir çeşit satış politakasıdır kanımca.
    (stay away, 19.02.2007 16:57)
  5. geç kalmış bir gelişme. microsoft piyasaya penetre olabilmek için o kadar güzel bir göz yumma politikası yürüttü ki şimdi haklarını aramaya kalkınca illegal davranışın, yazılım korsancılığının içselleştirilmiş olmasıyla karşılaşıyoruz. biraz daha ucu bırakılsa illegal yazılım kullanıcıları microsoft binasını basacak.

bir de "pardus var madem biz de onu kullanırız" gibi gülünç bir savunma var ki ömründe bir partition mount etmemiş insanlardan bunu duymak çok tebessüm ettiriyor. pardus nedir yahu?

hadi abi hadi...
    (wondrous, 19.02.2007 19:33)
  6. lisanssızların kafasına yedi günde yedi kez, yedi ayrı kuşun yedi bileşimli dışkısının bırakılacağı gündür. bir savunma mekanizması olarak pardus'u kullananlar ise şerefsiz microsoft'un yardım adı altındaki gizli kullanıcısı tarafından itinayla tespit edilip, windows media player'ına wine ile fifa açmaya çalışan insanların nasıl da gençliklerini heba ettiklerini anlatan bir adet video gönderilecektir.
    (ben cocugum deyip camdan atlayan pokemon, 19.02.2007 19:43)
  7. lisans sorundundan etkilenmesi muhtemel olan windows'lar şunlardır.

-microsoft firmasının warez piyasasına sürdüğü kendi tarafından crack edilmiş windows sürümleri (korsan piyasasında bulunan bu windows microsoft imalatı olup içeriğinde günü geldimi kenbdini aktif edecek bir trojan barındırmaktadır)
    -her yerde bulunan klasik seri numaraları ile kuyrulmuş windows'lar
    (iddqd, 20.02.2007 00:28)
  8. hacker'ın el kitabı, madde 1: kırılamayacak güvenlik sistemi yoktur.
    (ali kamber, 20.02.2007 00:59)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil