belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  2. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  3. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  4. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  5. · disko kralı
  6. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  7. · marjinal isim meraklısı aile
  8. · itü sözlüğün hata sanılan özellikleri
  9. · yazarlardan hikaye

2 temmuz 2007 sivas ı unutmadık mitingi  

1. 17:00 civarı başlayan ve an itibariyle kadıköyde sürmekte olan ve trafiğin anasını sikmiş olan mitingdir. sabah 07:00 den beri bekleyen polislere ve evine gitmek için otobüs bulamayan millete de yazıktır günahtır.

aylar sonra sözlüğe dönen yazarın editi: konusu ne olursa olsun saat 17:00 de miting mi başlar lan?
    (gblack, 02.07.2007 19:50 ~ 02.02.2008 23:37)
  2. mitinge bakış açısına yazıktır aslında daha çok...
    (dying brokenhearted, 02.07.2007 20:18)
  3. sivas'ta ölen onca aydını kınıyorum. kendilerinin diri diri yakıldığını bu balık hafızalı millete unutturmamak için yıllar sonra yapılan bir mitingin trafiği altüst edeceğini hiç mi düşünememişler? millet evine gidememiş yahu evine! olacak şey değil! bir de aydın olacaksınız! ne diye katlediliyorsunuz kodumunun faşistleri tarafından?! bak sinirlendim şimdi.
    (lethromar, 02.07.2007 20:39)
  4. iyi ki yapılmış bu miting böylece giderek unutulmaya başlanmış bir katliam her ne kadar istenilen biçimde olmasa da bazılarımızın o minicik beyinlerinin bir yerine kazınmıştır diye düşünüyorum. yirmi birinci yüzyılda insanları diri diri yakılmış olmasını ve bu yapılırken allah ve kitabın arkasına sığınılması saçmalığı belki böylece çoğunlukla ota boka ayırdığımız hafızamızın minicik bir yerinde tutunmayı başarabilir ve bunu her düşündüğümüzde utanabiliriz belki.

trafiği aksattı, eve geç gittik, yemeği geç yedik, sevgilim msnde bekliyordu kız bir ton trip yapcak şimdi gibi serzenişlerin muhattabı mitingte bu vahşeti kınayan insanlar değil sağlıklı bir miting için yer tahsis etme, gerekli önlemleri alma özürlü yerel yönetimlerdir. istanbul bu tip mitinglere ev sahipliği yapmaya devam edecek çünkü türkiye'de en çok ağız burda var, en çok buradan bağırınca bir halta benziyor, ancak burada yürüyünce trafiği kilitleyince "lan allah belanızı versin trafiği mahvettiniz, kilitlediniz, siktiniz" veryansınları yükseliyor. eğer yerel yönetimler, valilik, belediye vs, tüm yerel yönetim istanbul için avrupa ve anadolu kıtalarında birer büyük miting sahaları belirlemezse iyi şeyler için yürüyen insanlara sövüp giderek kararmaya kömür olmaya devam edeceğiz.
    (chixculub, 03.07.2007 00:46)
  5. ziya gökalp in trafiğe kapatılmasıyla beni bi dünya dolandırmış miting
    (nathanavg, 03.07.2007 11:03)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil