|
|
- rock republic festivali ikinci gün son konseri.
http://www.biletix.com/...
- efsanenin bir kez daha türkiye'de olacağı ve gönül rahatlığıyla bu yılın en önemli konseri diyebileceğim organizasyon.
edit:gidebildim mi??tabikii hayır.sadece yazabildim.
- (bkz: rock republic festivali)
- slayer'ın bise çıkmaması ve bir söylentiye göre konserden 15-20 dakika kadar bir süre sonra voltasını alıp çekip gitmesi (benim gibi çok seven bir insanda bile) bir dolu kötü düşüncelere sebep olmuştur. gerçi organizasyonun saçmalıklar ve dengesizlikleri de buna etki etmiş olabilir.
(bkz: overkill teknisyeninin kabininde elektrik olmaması)(venom, 04.07.2005 02:50)
- mükemmel konser..
daha önceki konseri kaçırmış olmanın verdiği üzüntü yerini müthiş bir heyecana bırakmıştı
ahh ahh tekrar gelseler keşke...
lombardo döktürmüştü...
gerçi biz izlerken alkol seviyesini çoktan aşmış bi insancığın yanımıza gelip yüzünü garip bi şekle sokup "tıssssssssssssssss slaayeeeeerrr" diye bağırması bi garipti ama o da komik bir anı olarak kaldı tabii..(psychick, 21.10.2005 22:19 ~ 26.10.2005 23:08)
- slayerın bir anda çıkıp gümbür gümbür çaldığı, benim gibi overkill konserindeki kargaşadan yararlanıp vip bölümüne geçenlerin bu sefer avcunu yaladığı, rivayetlere göre dave lombardonun hastalığı sonucunda bis yapamadan sahneden ayrılması ile sonuçlanan bir slayer konseri..bu sefer seyirciler black magic diye bağıramadı ama..
- rock republic'in 3 temmuzdaki in flames konseriyle beraber en güzel konseriydi. insanlar konserin geç başlayacağından emin bir şekilde sağda solda dikilirken konserin tam geceyarısı başlaması, aninden gelen karartı ve kırmızı ışıkları hala dün gibi hatırlıyorum. slayer'ın performansı da gayet iyiydi, bis yapmamalarının nedeni de lombardo'nun hasta olmasıydı sanırım. bence, konserin tek eksiği black magic çalınmamış olmasıydı. ama herkesin sonradan öğrendiği gibi playlist hesaplanandan daha küçük olmuştu konserde, yine lombardo'nun rahatsızlığından olsa gerek.
fakat hala anlayamadığım ve insanların hala dile getirmekten çekinmedikleri bir konu var. yok adamlar sıcak davranmamışlar da, sadece çalıp gitmişler... kırk yıllık dostun da bozuk atıyor sanki. ne bekliyordunuz ki? sahneye davet edilip tom araya ile beraber şarkı söylemeyi mi? ya da grubun seyircilerin arasına katılmasını ve beraber halay çekmeyi mi? kaç senedir dinliyorsunuz, takip ediyorsunuz adamları. böyle insanlar bunlar işte, onlardan bekleneni yapıp, güzel bir konser verip gidiyorlar. herkesden aynı sempatiyi beklemek gereksiz. herkes farklı sonuçta.
|