belki ilginizi çeker
  1. · gerard pique
  2. · fernando gago
  3. · iker casillas
  4. · 3 mayıs 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  5. · sergio ramos
  6. · lionel messi
  7. · 6 mayıs 2009 chelsea barcelona maçı
  8. · andres iniesta lujan
  9. · tokat gibi cevaplar
  10. · real madrid
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  2. · thierry henry
  3. · google wave
  4. · yaran diyaloglar
  5. · disko kralı
  6. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  7. · bir kadının bilmesi gerekenler
  8. · 15 yeni üniversite
  9. · tokat gibi cevaplar

2 mayıs 2009 real madrid fc barcelona maçı  

sayfa  / 5
  1. sezonun ilk yarısında real madrid'i nou camp'ta 2-0 mağlup eden barca takımının şampiyonluk yolunda vereceği büyük sınav. tsi ile 21.00'da ntv'den canlı yayınlanacaktır.

maç sonrası içten gelen edit:

(bkz: el clasico dedik halısaha çıktı)
    (nebuchadnezar, 01.05.2009 16:56 ~ 03.05.2009 11:31)
  2. real madrid'in maçı kazanarak aradaki puan farkını 1 düşürmesini beklemekteyim,ayrı nette 10'a1,45 oran var.
    (kral padişah, 01.05.2009 17:00)
  3. futbol nedir, nasıl oynanır, taktik nasıl verilir, seyirci kimdir, ne yapar, nasıl davranması gerekir, hakem saha içinde oradan oraya koşan adam mıdır, oyuncular saha içinde birbirlerine tekme tokat girer mi, girdiğinde ne olur, cezası nasıl verilir, spor klübü başkanı nasıl bir duruş sergiler gibi sorulara yanıt bulunabilecek maçtır. kendilerine futbolcuyum, taraftarım, hakemim, spor klübü yöneticisiyim,taraftarım, federasyon yöneticisiyim diyenlerin şiddetle izlemesi tavsiye edilen maçtır.
    (yenicheri, 01.05.2009 17:06)
  4. starın şampiyonlar ligi spikerleri gibi haydi real haydi madrid diye,elbette los galacticos u destekleyeceğim dünyanın en büyük maçlarından biri..tam ortada bir maç..şuan ikisi de birbirinden üstün değil.madrid'in eksikleri barcaya göre daha fazla ama madrid seyircisinin desteğiyle kaybetmez.sağlama gitmek isteyenler için 02 diyorum..

oha bokunu çıkardım iddaa yorumcusu gibi..kısaca,madrid'i destekleyeceğim maç
    (diabloe25, 01.05.2009 17:18)
  5. dünyanın dört bir yanından insanın izlemek için sabırsızlandığı maç. işte maç hakkında kim ne demiş:

zinedine zidane:

" eğer bu haftasonu real madrid barcelona'yı yenerse ligi kazanır. şampiyon bu derbide belli olur. eğer bu haftasonu barcelona'yı madrid'de yenebilirsek barcelona chelsea karşısına olabilecek en kötü şekilde gider. bu onlar için korkunç olur"

messi:

" ben chelsea galibiyetini real madrid galibiyetine tercih ederim. eğer real'e yenilirsek yine de avantaj bizde olacak. chelsea maçının telafisi olmayacak."

marcelo:

"real madrid ve barcelona'nın futbolunu karşılaştırarak derbiyi kimin alacağını söylemek saçma. bu el clasico. her şey mümkün. ayrıca biz sezonun başlarında olduğundan çok daha güçlüyüz.

barcelona şampiyonlar ligi maçından çıktı ve yorgun. ama çok iyi bir kadroları var bu yüzden onları yenmek yine de zor olacaktır.

büyük ihtimalle karşımda daniel alves oynayacak. bunu cannavaro'ya da söyledim. son zamanlarda oldukça formda dani. hücum yapıyor, savunma yapıyor, ortaları iyi, ayağında topla çok tehlikeli, şu anda en iyi sağbek bence o."

real madrid'de arjen robben'in oynaması zor görünüyordu fakat robben son antremanın tamamında takımla beraber çalıştı ve dizinde bandaj olmasına rağmen sakatlığı yok gibiydi. sneijder ve guti ise yine takımdan ayrı çalıştı.

maça 1 gün kala real madrid cephesinden haberler böyle. merakla beklemekteyiz maçı.
    (fakespeare, 01.05.2009 17:24)
  6. bu maça diğer gözle bakacak olursak ,real madrid genelde avrupa'da son zamanlarda çok başarılı olamayan fakat ligde sürekli barcelona'yı yenen,barcelona'da taki son lig maçına kadar real madrid'i yenemeyen fakat avrupa'da sürekli başarılı olan bir takım sizcede bu özellikler hiç tanıdık gelmedi mi? bir nevi fenerbahçe galatasaray maçı,gerçi bu maçın kalitesi real madrid barcelona maçının yarısı bile olamaz.
    (kral padişah, 01.05.2009 17:27)
  7. real madridin hiç acımayıp 2 tane çakacağı karşılaşmadır.

edit: cidden iki tane çaktı herifler.
    (felan, 02.05.2009 19:20 ~ 22:51)
  8. kanımca barcelona lehine 1-0 bitecek olan maçtır.
    eger bu tahminim de tutarsa iddia bayiine akıcam haftaya. beklemedeyiz...

maç sonrası edit: ulen ne kadar da makul yaklaşmısım olaya halbuki adamlar aglattı madrid i.. şok şok şokk
    (hı hı evet, 02.05.2009 19:33 ~ 03.05.2009 23:48)
  9. gözlerin muhtemelen futbola doyacağı maç

(bkz: çok heyecanlıyım sözlük)
    (şirret olmayan görümce, 02.05.2009 20:17)
  10. bir beşiktaşlı olmama rağmen 3 mayıs 2009 beşiktaş fenerbahçe maçından daha fazla ilgimi çeken müsabaka, vallahi.
    (sulcus tendinis musculi flexoris hallucis longi, 02.05.2009 20:22)
  11. an itibariyle maçtır. maçı unutmuş bünyelere hatırlatmayı bir borç bilirim ondan bu sikindirik tanımım. tek başına izleyince hiç zevki olmuyo amına koyim. izleyin lan yorum yapalım hadi. izle diyom bak!

edit: ulan harbiden müthiş maç oluyor
    (sanki buranın komutanı önce insan olacak, 02.05.2009 21:09 ~ 21:23)
  12. 1-0 olan maçtır.
    cansın sen real
    (gattuso1903, 02.05.2009 21:19)
  13. (üşütükpopo, 02.05.2009 21:20)
  14. tuvalete gidemediğim maç. sürekli gol oluyor diyordum ki real golü kaçırdı.
    (substance, 02.05.2009 21:24)
  15. "eskiden ne güzeldi sadece türkiye ligini izliyorduk,böyle maçlar izlemeye başlayınca bombamız patladı türk futbolu olarak." diyor rıdvan boğuk sesinden anladığım kadarıyla.

şaka gibi maç.oynayın lan.helal olsun hepinize.
    (ms07, 02.05.2009 21:26 ~ 21:26)
  16. bilmem ne yaptımın siprusu yüzünden izleyemediğim karşılaşma. beyfendi servera bağlanamıyormuş. çıldıracam. sildim tekrar kuruyorum bekle beni şimdi ananı laciverde boyuyacam.
    (felan, 02.05.2009 21:27)
  17. bu futbolsa bizimkiler altın kafa oynuyo arkadaş dedirten maç ve aynı zamanda bana dedirten kalıbını kullandıran maç...özür diliyorum efenim..
    (insansevmeyenhayvan, 02.05.2009 21:29)
  18. futbol okullarında ders niyetine izletilmesi gereken maç.
    (ciğercinin önünde takılan kedi, 02.05.2009 21:30)
  19. futbol oynanan maç. hayır bizimkiler birbirine girmekten başka bir şey yapmıyorlar ondan öyle demek gerek. milyon dolarlık yıldızların neden milyon dolarlık oluduğunu gösteren el clasico klasiği.
    (wildboy, 02.05.2009 21:31)
  20. barca üst üste 3 tane kaleciyle karşı karşıya pozisyon harcadı. daha 20. dakikada üst oldu maç, 4-6 olcak gibi gidişat.
    (üşütükpopo, 02.05.2009 21:32)
  21. ercan tanerin messiyi durdurmak için stadın ışıklarını söndürmek lazım sözünden sonra rıdvan dilmenin o da bir çözüm diyerek ve sonra yorumuna devam ederek bizi güldürdüğü karşılaşma
    (efrasiyab, 02.05.2009 21:32)
  22. ey ahali ne işiniz gücünüz varsa bırakın, bu maçı izleyin. maçı nasıl unuttum da ilk 2 golü nasıl kaçırdım ona yanıyorum hala. messi gözlerinden öpüyorum, o pozisyon kaçar mı lan?
    tanım: öyle böyle bir maç olmayan maç.
    (sofsotik, 02.05.2009 21:34)
  23. biz bile ac nelan olarak bu kadar pozisyon vermiyoz dedirten maçtır. real madrid hacamat olma yolunda emin adımlarla ilerlemekte, messi ise real'e kıyak geçmektedir
    (elchupacabra7, 02.05.2009 21:34)
  24. messi koçumsun. attı lan sonunda. 3 1 oldu.
    (sofsotik, 02.05.2009 21:38)
  25. gözlerimizin pasını silen bir maç olmuştur, messinin insan olmadığını bir kez daha anlamış bulunduk ilk yarı.. ercan taner ve rıdvan dilmenin ikili olarak sitcom projelerine göz kırptıklarını görmekle birlikte, maçın yorumuna geçersek;
    (bkz: tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin)
    (kypbnlk, 02.05.2009 21:53)
 sayfa  / 5

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil